Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
04 ruj 2013, 11:34
Znate li kako naći neki cjenik najma prostora na fasadi za reklamu, reklamnu ploču, ne pokrivanje cijele fasade dok se obnavlja? Ili imate li reklamu na svojoj zgradi i koliko se takva plaća?
Unaprijed hvala
04 ruj 2013, 12:24
kaj obnavljate fasadu? Blago vama. U našpj zgradi je to SF
04 ruj 2013, 12:34
Rekoh ne pokrivanje radi obnavljanja nego simple glupa reklamna ploča

- došli jučer ljudi s bušilicama i krenuli postavljati ploču samo tako (za prostor koji nije u našoj zgradi

), pa ih je bijesna

teta zaustavila

uputila na Upravitelja i predstavnika stanara, sad tražim cjenik za pregovore

Naravno da niš ne obnavljamo, k'o rogovi u vreći je to zajedništvo i zajednička pričuva
04 ruj 2013, 12:41
Ne znam za fasadu, ali znam da za postavljanje stupa i panoa za jumbo plakate na zemljištu uz cestu jednom mom poznaniku tvrtka koja postavlja plaća oko 4.000 kn mjesečno.
04 ruj 2013, 12:45
joj mi smo na zgradi imali reklamu. mi smo tamo bili kratko ali mi je u glavi da je zgrada dobivala 1000kn mjesečno.
sad mi se to čini malo
riječ je o novom zagrebu
04 ruj 2013, 12:57
Opasna Volvo.

Mislim da ti tu nema nekog cjenika uspostavljenog nego vi njemu lupnite cifru pa ako hoće hoće, ako neće ne mora.
I fino ta sredstva u pričuvu i svi sretni.
04 ruj 2013, 12:58
sigurno ovisi o lokaciji, poslat cu ti pp
04 ruj 2013, 13:09
Pa da, na pričuvu to i mislimo, ako hoće, ok, ako neće, nikom niš, ali koliko je realno, mislim, može im se bubnuti prevelika cifra pa smo u startu nikom niš ili barikade, pa da to izbjegnemo istražujem tržište
04 ruj 2013, 13:25
ovisno o veličini, ali mislim da je oko 1000 kn mjesečno ok cifra za plakat na fasadi
a zašto bi ti na barikade? ne kužim, ne želiš da bude uopće reklama ili?
i ako je striček došao s bušilicom vjerojatno je s nekim već dogovorio i cifru i mjesto
04 ruj 2013, 13:30
Ne bih ja ništa (kamoli barikade

zato sam rekla da nema smisla im bubnuti preveliku cifru, nego neku realnu) ali način kako su lijepo s bušilicom krenuli na našu fasadu (ne nisu nikog iz zgrade na koju se hoće okačiti pitali, išli su APP o da i toga ima

) - a lokal je u susjedstvu ali im je naša zgrada eto bila zgodna za staviti si reklamu jer ih inače nitko nikad ne bi našao, mi smo istureni
04 ruj 2013, 13:52
Za postavit reklamu treba imati odobrenje od gradskog ureda za komunalne poslove. Svakako provjeri. Pa onda dogovaraj cijenu
04 ruj 2013, 14:14
Hvala

- možda oni to imaju (postavljači) ali ako nemaju uputit ću ih i na to

Dakle ovako, provjerih: da bi legalno postavili reklamu, treba imati rješenje iz te gradske službe a da bi to ishodili trebaju suglasnost većine suvlasnika. Kako ništa od toga nemaju, doista su išli Ako-prođe-prođe. Gradu idu neka plaćanja a suglasnost suvlasnici mogu uvjetovati nekim drugim (ovim na pričuvu zgrade). Reda mora biti
04 ruj 2013, 15:53
eh, draga, upravo ti poslala pp