Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

ISKUSTVA HITNO! hr.strawberrynet.com

22 pro 2013, 12:34

Naručila sam parfemić i sada stiže mail sa slijedećim tekstom!

"Vaša narudžba je trenutačno stavljena na čekanje kao dio rutinske sigurnosne provjere, kako bismo utvrdili da ste autorizirani korisnik kartice. Da bismo pustili Vašu narudžbu, ljubazno Vas molimo da nam e-mailom pošaljete kopiju računa komunalija (kao što je račun za struju, telefon i pilin) od posljednja 3 mjeseca, kako bismo verifcirali Vaš identitet i ispravnost Vaše adrese plaćanja."
:shock :conf :dunno
Mislim....računi za komunalije kao potvrda??? To prvi put čujem... :roll
Jel netko naručivao od njih? Jesu isto tražili te kopije? Plaćeno je preko PayPala pa mi ništa nije jasno....

Re: ISKUSTVA HITNO! hr.strawberrynet.com

22 pro 2013, 12:56

Narucivala sam i nikad me tako nesto nisu trazili :dunno

22 pro 2013, 13:31

To te hep podsjeca da prvo platis struju pa ces sebi parfem :lol
Ne znam, nikad mi se nije dogodilo.

22 pro 2013, 15:28

Ni meni, totalno cudno.

22 pro 2013, 19:23

Rimaithor je napisao/la:To te hep podsjeca da prvo platis struju pa ces sebi parfem :lol
Ne znam, nikad mi se nije dogodilo.

:hahaha

22 pro 2013, 19:45

Ni meni nikad. Bar 5-6 godina kupujem kod njih. nije to s božje strane , ne daj im podatke kolko si dužna HEP-u, pas mater tko te zafrkava. Nije to od njih, uputi mail na podršku korisnicima.

22 pro 2013, 23:22

mene su to isto trazili ljetos, ja poslala, dobila zahvalu, poslali robu, sve normalno. znam i sa posla da engleske banke traze racun komunalija za odgovornu osobu firme, morali smo sefa trazit da donese neki kucni racun zbog verifikacije adrese stanovanja i dokumenata

12 sij 2014, 00:33

ha??? zbilja ludo. ja sam naručivala, ništa me nisu trazili

12 sij 2014, 01:19

Da li si to dobila od njih ili od paypala. Meni je poslao paypal ali zbog toga sto se placalo iz Nigerije i su htjeli da provjere da li sam to ja.Poslala sam kopiju od racuna struje i kopiju osobne i je bilo sve ok
Odgovori