Mali ruksak za atletiku, torba za muzičku, violina i mala torbica koju obično nosi na izviđače, taman joj stane quipos (izviđački notes) joj stoje u u onoj najvećoj plastičnoj posudi iz Ikee iz linije trofast. Odmah nakon vrata od njene sobe. To nekad sama stavi unutra, nekad nakon podsjećanja, nekad mi to stavimo.
Školska torba kod radnog stola, a to kod znači da se vrlo često preko nje preskače. Sad smo malo premještali stol na drugu stranu pa sam joj stavila i drugu plastičnu kutiju između stola i ladičara za školsku torbu. No nekako se još nije udomaćila.
A što se tiče pretrpanog radnog stola, sad puno rijeđe opominjem, ak se ona snalazi u tom kreativnom neredu

fakat nema smisla da ja godinama jedno te isto pričam. Očito joj nije problem izvaditi knjige i bilježnice na neke papire koje je upravo izrezivali, olovke, usporedo uzeti kutiju s gumica i malo plesti gumice. Nađe se u tom kaosu, tablet, modra lasta, knjiga, gumice za kosu ...
A što se tiče tjelesnog i kod nas je to djelomično ostalo na meni tj. ostalo je raspremanje. Ona to sve nakon tjelesnog nagura u vrećicu pa ako ja to ne izvadim ostane tako zgužvano u torbi za slijedeću put.