Switch to full style
Za sve koji su u postupku posvajanja, udomljenja. Sve o zakonima, centrima za socijalnu skrb, ali i osobne priče kako smo uspjele. Tu smo da damo potporu i snagu za krenuti dalje do cilja - postati roditelj!
Odgovori

Dj.dom V.Nazor u Klc

11 lip 2009, 14:57

Evo kratki info treba provjeriti detalje ali koliko čujem onaj brat i sestrica (starost 7 i 8 godina mislim) mogu na posvojenje ali nažalost do sada se samo jedan bračni par raspitivao i htio je samo curicu.

Dečkić je mirniji,nježan,mazan,a curica zvrk,mudrica.....pa eto ako znate nekoga da želi stariju djecu neka probaju tamo nazvati i raspitati se kako stoje stvari vezano za njihovo posvojenje.
Nadam se ad će naći sreću van doma jer ponekad život nije fer.Kada su bili manji mami nisu mogli oduzeti rod.pravo a nikada nije marila za njih niti dolazial osim kada istječe rok :/

Re: Dj.dom V.Nazor u Klc

15 lip 2009, 07:01

sve sam više ogorčena sustavom koji dopušta da djeca borave toliko dugo u domu, a sam zbog toga što su inertni i ne žele preuzeti odgovornost za oduzimanje roditeljskih pravi onim roditeljima koji su to samo na papiru.
uistinu se nadam da će ova djeca uskoro pronaći roditelje i mislim da je dobro da se izlazi s ovakvim vijestima jer potencijalni posvojitelji najčešće ne dolaze do njih.
I mi smo razmišljali o posvajanju nešto starije djece, doduše predškolskog uzrasta, ali ionako čekamo rješenje koje ne možemo dobiti dok ja ne nađem stalan posao :/

21 lip 2009, 10:18

Sta se desilo sa djecom? imate neke vijesti?

26 lip 2009, 12:06

Za sada su i dalje u domu.Joj taj maleni je meni tak prirastao srcu,on je tako mazan.A šefica je vrag mali,izgleda ko šveđanka.Izrazito plave okice i plava kosa,a on tople tamne okice i smeđa kosica :srca

27 lip 2009, 21:33

Ivy, jesu to oni bratac sestrica što sam ih vidjela kad sam ono jednom bila s tobom u Domu?
Ako jesu, dječica su stvarno prekrasna i nisu zaslužila razdvajanje.

01 srp 2009, 11:55

Da matilda jesu.Imaju oni još braće neki su u doma,amama navodno opet rodila, a za njih ni ne mari :/

01 srp 2009, 21:39

A, o kome se radi ?Nisam razumijela priču :conf

14 stu 2009, 22:59

ivy-ima li šta novo sa bracom i sestricom??dali su možda pronašli nove roditelje??

12 sij 2010, 14:20

Braco i seka ( 7 i 8 godina) su posvojenji plus još 2 djece u dobi od 7-10 godina :zivili
Presretna sam što su ostali zajedno i bit će sigurno sretni. Drago mi je da ljudi ipak žele i ovako malo stariju djecu.Možda im treba malo više da se adaptiraju,ali uz trud i ljubav ništa nije nerješivo :dada

S dr.strane čitam da je odmah jedan dečkić pitao ravnateljicu kada će i njemu naći mamu i tatu :/
Odgovori