Za sve koji su u postupku posvajanja, udomljenja. Sve o zakonima, centrima za socijalnu skrb, ali i osobne priče kako smo uspjele. Tu smo da damo potporu i snagu za krenuti dalje do cilja - postati roditelj!
Odgovori

Re: Borba za leptirica

18 svi 2010, 15:06

Pravda uvijek pobjedi na kraju,bez obzira koliko traje da traje na kraju je pobjeda uvjek slatka.sretno....Presretna sam zbog vas...

18 svi 2010, 15:16

Odlične vijest :joy
Pusa slatkom leptiriću :kiss

18 svi 2010, 15:31

Bravo!!! :hug

18 svi 2010, 22:41

Iskrene čestitke! :joy

18 svi 2010, 22:48

amaria 23 je napisao/la:Pravda uvijek pobjedi na kraju,bez obzira koliko traje da traje na kraju je pobjeda uvjek slatka.sretno....Presretna sam zbog vas...

Bas tako! Sva sam se najezila i suze su mi krenule cak, iako nisam neka placljivica.Presretna sam zbog vas i Leptirica!Popijte i za mene jednu pa makar kavicu na slavlju. ;) :zivili

19 svi 2010, 00:04

cestitam dalibore! :proljece

od prije poznam tvoju/vasu pricu!

leptiric ce biti najsretnija kod vas! :srca

19 svi 2010, 21:43

Hvala dragom Bogu što je sretno završilo. Jako sam sretna zbog leptirića i vas. Čestitam i leptiriću i vama i želim sve najbolje u životu. Uživajte i javi kad vam se pridruži još jedan član :bab

20 svi 2010, 09:19

Sad smo procitali i cijeli nalaz, nekoliko puta i nevjerojatno je koliko su tocni bili u opisivanju licnosti. Zena i ja smo bili zaprepasteni kad smo citali, i mora se priznati da je sve ok.
Nisu bili pristrani, napisali su svima mane. Mojoj majci su napisali da je ipak neprikladna jer ima neke granicne osobine (zbog trauma) i ne bi bilo u redu.
Druga baka je rekla da oni rade ovakve stvari jer su drugi ljudi sebicni i grozni pa se i oni tako ponasaju prema njima (nama), a da Leptiricu ne moze ni biti gore. Zbog toga su isli i u medije kako bi svi vidjeli kako je Leptiricu grozno. Ima nekoliko napomena kako se njihove tvrdnje ne poklapaju sa cinjenicnim stanjem... Jedan od bisera je bakina tvrdnja da je Leptiric najvise vezan uz moju zenu, sto je sramota, jer bi trebala biti prema njima. Da je to istina, stvarno ne bi imalo smisla da trazimo skrbnistvo.

Leptiric je detaljno analiziran i smatra se da je najbolje da ostane u svojoj sredini zbog sigurnosti u nas, vrtica... Ali da se i promatra njen psiholoski razvoj s obzirom na situaciju sa viđanjima. Potvrdili su da predskolskom djetetu je dovoljno 5 dana mjesecno boravka kod druge strane (+ neki blagdani i pola praznika). Uglavnom sve pozitivno.

Pocetkom iduceg mjeseca imamo rociste kad bi vjerojatno trebali saznati da li je prihvaceno misljenje i sl.

Pomladak je super, sve se razvija po planu. Zena bi se trebala pridruziti forumu (ali ostalim temama) uskoro :)

20 svi 2010, 09:23

ajde hdB sve ide kako treba. nadam se da će tako i ostati. :kiss :mah

20 svi 2010, 15:09

Pocetkom iduceg mjeseca imamo rociste kad bi vjerojatno trebali saznati da li je prihvaceno misljenje i sl.
držim sretnice da i to prođe dobro.

Super vijesti :proljece

20 svi 2010, 15:27

Držim fige i dalje! :)

20 svi 2010, 16:31

Diami je napisao/la:Držim fige i dalje! :)

:dada i iako cu biti ot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i za pomladak. :D

03 lip 2010, 22:24

Jucer su u emisiji Proces objavili demanti. Samo kratak osvrt na nekoliko stvari koje su pogresno predstavljene javnosti. Uljepsalo dan svima. Iako nije bilo tako promatrano kao inicijalna emisija, drago mi je jer nam je to trebalo kao psihicka potpora.

03 lip 2010, 22:30

Ajde neka. Da i oni provjere malo što je zapravo na stvari. :mah

09 lip 2010, 10:57

Rasprava bila. Predlazu ispitivanje vjestaka (neznam kojih) i nekakvo nadvjestacenje u SPLITU?!?! Odvjetnica i ja smo izasli sa rasprave jer nas je njihov odvjetnik vrijeđao, a voditeljica rasprave nije sprecavala. Nije cak htjela ni potpisati zapisnik jer nije obrazlozen nas izlazak sa rasprave. Ovaj put je odvjetnica rekla da bi zbog toga mogla traziti izuzece centra.
Nikako na zelenu granu.
A vjestaci ce se ukoordinirati - NIKAD.

09 lip 2010, 11:32

čitam sve, ali nisam htjela uništavati nastalu euforiju realnošću - a to je da nažalost do konačnog rješenja ima još puno...i da je ono i dalje neizvjesno. Sretno i hrabro dalje

09 lip 2010, 11:39

pa ovo je nevjerojatno. A mislili smo da je već sve skro gotovo. Vaše dijete definitivno živi u odličnim uvjetima i čini mi se da bi bilo bolje da se posvete malo tolikoj djeci po domovima i posvajateljima koji toliko dugo čekaju. :angry

09 lip 2010, 12:30

:ne Bas mi je zao da vas toliko zafrkavaju.
Dobro Beppa kaze, stvarno bi im bilo bolje da se okrenu djeci po domovima.

10 lip 2010, 08:32

cccc

10 lip 2010, 09:15

mislim stvarno :roll

10 lip 2010, 21:37

uh, ne znam sta napisati :hug

17 lip 2010, 22:35

Drzite se Dalibore, pravda jednostavno MORA pobijediti na kraju. :grligrli

02 srp 2010, 21:56

došla sam vidjeti ima li što novoga? :mrgreen

19 srp 2010, 10:39

Bilo je rociste i ispitivali su se vjestaci sa zadnjeg vjestacenja. Nisam prisustvovao tom rocistu, jer Leptiric je odlazio na ljetne praznike kod djeda i bake, pa smo htjeli biti jos malo s njom sami. Nevjerojatno je koliko nam nedostaje. Ima mobitel, pa ju nazovemo ujutro i navecer samo da cujemo njen glas.

Nazvao sam naknadno centar i izgleda da ce donijeti rjesenje. Po rijecima gospođe, to bi trebalo biti u iducih dva-tri tjedna (zbog godisnjih). Kad dobim nesto konkretno, javim. Hvala jos jednom na potpori.

19 srp 2010, 12:49

Dalibore, vibramo i dalje za vašu obitelj :srca :srca

27 srp 2010, 11:12

Beppa Joseph je napisao/la:Dalibore, vibramo i dalje za vašu obitelj :srca :srca

:dada :srca :grligrli

29 srp 2010, 21:29

Beppa Joseph je napisao/la:Dalibore, vibramo i dalje za vašu obitelj :srca :srca

:dada :kiss :grligrli

25 lis 2010, 10:01

Kratki update - doslo novo rjesenje. Ponovno sam imenovan skrbnikom. Odvjetnica kaze da sad moramo cekati i do 2 mjeseca da vidimo zalbu i sl. S obzirom kako su prosla dosadasnja rjesenja nismo bili euforicni. Ipak, lijepo je vidjeti da je svijet jos uvijek normalan.

25 lis 2010, 10:06

:hug

25 lis 2010, 11:00

Ipak, lijepo je vidjeti da je svijet jos uvijek normalan.

i lijepo je procitati ovakav post. :mah
Odgovori