Za sve koji su u postupku posvajanja, udomljenja. Sve o zakonima, centrima za socijalnu skrb, ali i osobne priče kako smo uspjele. Tu smo da damo potporu i snagu za krenuti dalje do cilja - postati roditelj!
Odgovori

Re: Što je danas lijep i sunčan dan

02 stu 2012, 00:53

ančica28 je napisao/la: pa je mm rekao kako smo oboje nekako o tome razmišljali dok se nismo konačno odlučili, ali da smo uvijek bili za! Baš me iznenadio. :luv

baš lijepo od njega :dada

Osjeti se mirnoća i radost kroz tvoje postove.
Pod rokovima sam mislila na konačnu odluku i posvojenje. izgleda da sam ja nestrpljivija :lol

02 stu 2012, 19:13

Predivno :joy uljepsala si mi dan :kiss
zelim vam svu srecu svijeta i da ne cekate dugo na svoje sunce :luv

04 stu 2012, 10:19

Hvala!!!! Sad je sljedeći korak da nam dođu doma. Već sam rekla svojima da ima da svi budu doma, tj da se svi skupimo pa da bude puna kuća za doček! Taman smo nabavili aparat za kavu pa bude fini domaći esspresso :kavica . Nije da se hvalim, ali radim odlične kolače :lol .
Neki dan sam bila kod svoje kume koja ima curicu od par mjeseci, vježbala se i za malu bebu :bravo

04 stu 2012, 11:02

Ančice :yess
:moli za sve vas

04 stu 2012, 15:22

:joy :joy :joy :joy
ma bravo!! jedva čekam novosti, vjerujem da ćeš ih oduševiti kad te posjete doma još više nego na razgovoru :kiss :luv

04 stu 2012, 15:25

joj draga moja

iščekujem s vama :kiss

04 stu 2012, 20:15

divan topic! :luv
I ja iščekujem lijepe vijesti! :srca

08 stu 2012, 14:43

naši prijatelji su prije tri godine posvojili dva dečka i curu odjednom - krasno nešto :luv :luv :luv
djeca su inače braća i sestra pa im je sva ta adaptacija bila još i lakša jer su stigli kao već mali uigrani tim.
imali su 2,5, 4,5 i 6 godina :srca
ja sam curici krsna kuma, a sestra mi dečkima, bliski smo, dosta se družimo i stvarno iz prve ruke vidim koliko su obogatili život svojim roditeljima i koliko su oni danas sretna djeca.
i zato - želim ti svu sreću i da što prije postanete roditelji :kiss

08 stu 2012, 15:10

Vicki & Mama-raznjezila si me pravo

Srce mi je zaigralo od miline kada sam procitala ovo sto si napisala
Vjerujem da su im njihova djeca obogatila zivot
Nista se s tim osjecanjem ne moze mjeriti.
Zelim im zivot pun radosti :luv
Znam da sam malo off,ali ne mogu se obuzdati :luv

09 stu 2012, 12:02

lilipop hvala na lijepim željama :kiss
vjerujem da si se raznježila, tako je i nama s njima otpočetka :srca

15 stu 2012, 22:41

ancice - nisam se stigla prije javit, a taaaaako se veslim.
:kiss

I... kao i ostale, jedva cekam daljnji izvjestaj...

(a umedjuvremenu cu :moli)

15 stu 2012, 22:43

ancice :luv

25 stu 2012, 11:01

Hvala! Nisam dugo pisala, nije bilo nekih novosti, nikako da se čujem sa socijalnom radnicom da dođe u posjet; iako bi najrađe da dođe u predbožićno vrijeme kad je dom okićen i sve fino miriše. Ali zato svima koji me pitaju kad će bebica, kažem da ćemo posvojiti, ljudi su iznenađeni (ugodno), neki kažu divim ti se, nisam čula ni jedan negativan komentar. I da, nedavno sam razgovarala s prijateljicom koja je bila misionarka i radila u sirotištu- uglavnom ne isključujemo posvojenje iz druge zemlje, samo treba skupit lovu. Teško je, ali nije nemoguće.
Danas mm i ja slavimo 6.godišnjicu braka! Doći će nam roditelji na ručak, spremamo svekrva i ja (jer njegovi imaju za 2 dana godišnjicu braka- mislim da 36.). Kolač mi baš nije ispal kak spada, ali mislim da bude ukusan. E sad, naravno da želim da sljedeću godišnjicu braka dočekamo u troje + ostatak obitelji, ali bit će kako Bog da! :luv :luv :luv

28 stu 2012, 12:23

:kiss :kiss :kiss neka vas što prije usreći mali :nata

09 pro 2012, 10:35

Evo, prošli smo i kućni posjet! Mislila sam da će pogledat cijeli stan pa sam dan ranije imala "obiteljski odbor za čistoću", međutim samo su nas pitale o rasporedu i veličini prostorija, malo pogledale prazne sobe. Mm je ostao doma pa smo skuhali čaj, pripremili nešto za prigriznuti i sve je super prošlo. Drugi tedan idemo na psihološko testiranje. Sad već naveliko pričam ljudima kako ćemo posvojiti i svi uglavnom imaju pozitivne komentare :xmaskiss

09 pro 2012, 11:40

Odlično! stižu vibre da cijela procedura što kraće traje :xmaskiss
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

09 pro 2012, 11:42

~~~~~~~~~~~~~~~~~
nek prostorije što kraće budu prazne

09 pro 2012, 11:46

Sretn0 dalje i da se s0be ubrz0 ispune dječjim smijeh0m
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

11 pro 2012, 08:21

Hvala na lijepim željama! Ovaj Božić će biti pun od išćekivanja :xmasfamily

11 pro 2012, 09:23

jel ti to nama nesto zelis reci???u svakom slucaju sretno...ako se nesto kuha,zelim ti svu srecu svijeta.... :xmaskiss :xmaskiss

17 pro 2012, 21:46

Hvala ti Flor, no zasad još ništa, tek šaljemo molbe, nadamo se što prije do malog anđela :xmaskiss

01 vel 2013, 09:30

ancice nista ne pises???? ima li ikakvih novosti,kako napreduje zvanje???

04 vel 2013, 21:11

Ma nikako ne napreduje, stalo je, jer sam dobila posao u drugom gradu i sad se uhodavam. Mm i ja smo trenutačno razdvojeni. Želim vidjet još koji mjesec kako će biti s poslom, da ti iskreno kažem najradije bi bila doma domaćica i mama da je financijska strana bolja! :luv

17 vel 2013, 10:07

Ancice nadam se da si se uhodala na poslu i da sve nekako ide lakse, zelim ti svu srecu ovog svijeta da sto prije sobe popunis i kuca zamirise na bebaca :hug

21 vel 2013, 21:58

Hvala Lili, evo za vikend ću odraditi zadaću i riješit molbu do kraja pa upregnut svoje da mi pomognu punit koverte i lijepit marke, pošta će opet zaraditi :mrgreen

22 vel 2013, 10:28

dao Bog da im bude zadnja zarada sa tvoje strane :kiss

23 svi 2013, 09:01

ejjjj Anci jel ima sta novog ,jesi poslala kuverte

07 lip 2013, 10:20

Oprostite što se nisam javljala, da, da, poslane su kuverte s molbama,stavili smo i rješenje, slikice,... Jedva smo dočekali to rješenje, kad me zvala psihologica da donesemo dokumente; ja je pitala je li rješenje pozitivno, a ona meni; jeste sumnjali u to, ja naravno ne, ali pitam...
Uskoro kreće turneja po obližnjim Centrima, zivkanja, itd...
:luv svima

15 lip 2013, 09:59

Sretno i da ne morate puno zivkati :kiss

15 lip 2013, 21:34

Sretno anci ;)
Odgovori