Što vas je smetalo, što biste promijenili, kako biste unaprijedili zdravstvenu uslugu koja se tiče tog perioda nakon samog poroda?
Pa da krenem prva:
1. ukinula bi ono rano, tj prerano jutarnje mjerenje temperature. Naime, znalo bi mi se dogoditi da taman zaspim s bebom i onda me sestra drmne da si stavim toplomjer. To radi noćna sestra, a po meni ništa se ne bi dogodilo da nam taj toplomjer da sestra koja je došla u jutarnju smjenu. Neizmjerno me to smetalo, plus što sam znala odmah zaspati natrag, čim bi stavila toplomjer, pa bi mi ispao pa ga traži po krevetu i nisam imala pojma jesam li si uopće adekvatno izmjerila temperaturu.
2. drugačije bi organizirala one poslijepodnevne posjete, rodilje nemaju gdje sjesti za to vrijeme. Taj dio je već zahtjevniji za riješiti zbog prostornih limita i činjenica da i strinine tete dolaze u posjet jer je to dio nacionalnog folklora
3. izbacila one grozomorne krevetiće za bebe koji se ljuljaju, stavila nešto što je fiksirano na krevet od rodilje ili nekakva ogradica na velikom krevetu.

koji ima pločicu s imenom i glavna mu sestra)

bar to nista ne kosta.Niko ne ocekuje da ga ljube ali malo ljudskosti i opste kulture nebi bilo na odmet.