07 tra 2008, 22:25
08 tra 2008, 08:59
08 tra 2008, 09:05

08 tra 2008, 10:31
08 tra 2008, 13:17
08 tra 2008, 15:05
08 tra 2008, 19:57
08 tra 2008, 19:58
azraz je napisao/la:moje lice buknulo je 2-3 mjeseca prije trudnoće, počelo se od negdje 10.og tjedna smirivat i fleke nestaju. Bude to došlo na svoje. Ali svejedno možeš nam se pridružit na jesenskim, možda saznaš što novo
08 tra 2008, 22:36
09 tra 2008, 16:05
), jer nakon njih ostaju ružne smeđe mrljice. Ostat će ti i ovako, ali puno manje. U 5mj trudnoće sam bila na čišćenju i tu mi je kozmetičarka napomenula ovo zadnje napisano. U ovoj trudnoći je počelo ko i u prvoj, ali čini mi se malo slabije (kuc,kuc)....
09 tra 2008, 17:20
Marin je napisao/la:palcica prvo čestitam na trudnoći!! Pridruži nam se na jesenskim, pa da te bolje upoznamo i da dijelimo brige![]()
Glede tena mogu ti reći da sam u prvoj trudnoći imala problema sa tenom od početka, no meni se umjesto smirivalo - pojačavalo. Još je jedna stvar važna - u trudnoći se prištići nesmiju tiskati (mislim nebi ih smjele ni inače same, ali ko će odoljeti), jer nakon njih ostaju ružne smeđe mrljice. Ostat će ti i ovako, ali puno manje. U 5mj trudnoće sam bila na čišćenju i tu mi je kozmetičarka napomenula ovo zadnje napisano. U ovoj trudnoći je počelo ko i u prvoj, ali čini mi se malo slabije (kuc,kuc)....
I glede bapskih priča - ja sam u prvoj trudnoći rodila dečka- izvleda da je meni moj sin uzeo svu ljepotu
I zaboravih napisati skoro - mrlje i prištići su nestali nakon poroda za tjedan-dva..
Marin je napisao/la:palcica prvo čestitam na trudnoći!! Pridruži nam se na jesenskim, pa da te bolje upoznamo i da dijelimo brige![]()
Glede tena mogu ti reći da sam u prvoj trudnoći imala problema sa tenom od početka, no meni se umjesto smirivalo - pojačavalo. Još je jedna stvar važna - u trudnoći se prištići nesmiju tiskati (mislim nebi ih smjele ni inače same, ali ko će odoljeti), jer nakon njih ostaju ružne smeđe mrljice. Ostat će ti i ovako, ali puno manje. U 5mj trudnoće sam bila na čišćenju i tu mi je kozmetičarka napomenula ovo zadnje napisano. U ovoj trudnoći je počelo ko i u prvoj, ali čini mi se malo slabije (kuc,kuc)....
I glede bapskih priča - ja sam u prvoj trudnoći rodila dečka- izvleda da je meni moj sin uzeo svu ljepotu
I zaboravih napisati skoro - mrlje i prištići su nestali nakon poroda za tjedan-dva..
, izgleda da me puno toga ocekuje.iako sam odgajatelj i to sam do ne davno i radila i othranila petero djece u studentskim danima izgleda sve drukcije kada je tvoje u pitanju.
09 tra 2008, 18:05
ma ne brini!! Proči će i ožiljci nakon trudnoće. Nisu ti to oni dubinski ožiljci. I ja sam sudjelovala u odrastanju svoja 3 nečaka, ali tvoj je tvoje
13 tra 2008, 11:34
14 tra 2008, 10:46
palcica je napisao/la:azraz je napisao/la:moje lice buknulo je 2-3 mjeseca prije trudnoće, počelo se od negdje 10.og tjedna smirivat i fleke nestaju. Bude to došlo na svoje. Ali svejedno možeš nam se pridružit na jesenskim, možda saznaš što novo
a sto ti to znaci jesenskim!*?
14 tra 2008, 10:53