bonga sam rodila u petrovoj prije nekih 20 mj. Cijelu sam trudnoću vodila privatno, a kad sam ušla u 37 tj. moj ginić mi je rekao da se trebam javiti u petrovu doktoru kojeg ja izaberem ( on mi je doduše dao svoju preporuku). Uglavnom trudnička ambulanta ti radi ovako:
Ambulanta
TRUDNIČKA
Pon dr. Gašparović 8-10h, prof.dr. Škrablin 10-14h
Uto mr. Starčević 8-10h, prof.dr. Djelmiš 10-14h
Sri mr. Blajić 8-14h
Čet prof.dr. Ivanišević 10-14h
Pet dr. Zlopaša 8-14 h
UZV
Pon prof .dr.Škrablin, dr. Gašparović, dr. Zlopaša
Uto prof.dr. Ivanišević, mr. Starčević
Sri
Čet prof. dr.Škrablin
Pet dr. Gašparović
Tada se nije trebalo naručivati, nego dođeš s uputnicom i čekaš unedogled, stoga je bolje doći pred kraj radnog vremena, jer se ipak dosta raščisti. Uputnicu sam uvijek dobivala samo jednu, za pregled i za ctg, uzv mi nikad tamo nisu ni radili. Za svaki pregled sam morala dolaziti kod soc. ginića
po posebnu uputnicu, nije mi mogao dati više njih odjednom. Rekao je da može dati max. dvije uputnice odjednom, ali samo kad prođe termin poroda.
Sada sam se odlučila za sveti duh i moraš se naručivati za preglede u njihovu trudničku amb. Ali ovaj put sam se već sad prebacila na preglede u bolnicu, nisam čekala 37. tj., baš zbog prepunjenosti na sv. duhu, pa me ovako ne mogu zezati da ne pripadam tamo po mjestu stanovanja i da me neće primiti.