Switch to full style
Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pravila foruma
Odgovori

mit o kondomima?!

09 kol 2009, 14:59

bokić!
zanima me. mada znam, ali svejedno-jel znate koga tko je ostala trudna a koristila je kondom?

Re: mit o kondomima?!

09 kol 2009, 15:07

da. dvije. ali u oba slučaja kondom je pukao i toga su bili svjesni.

09 kol 2009, 15:32

Ja - kondom je očito pukao jer smo se štitili svaki put, ali nikad naočigled.

09 kol 2009, 16:45

Prijavak. Kondom pukao. Vrlo ocito.

09 kol 2009, 17:20

Nema druge nego da se uz kondom kao dodatna predostrožnost izbjegavaju plodni dani :dunno

09 kol 2009, 17:37

hmmm... puno više djece začeto je u neplodne dane nego što ih je uz upotrebu prezića.
totalna apstinencija rules! :kima

09 kol 2009, 22:53

Je,slazem se s Eli,ja sam oba puta ostala trudna u totalno neplodne dane,ako bi se računalo :dada

10 kol 2009, 08:40

mm i ja se već 8 godina nadamo da će puknuti pa da bude nesvijesno al očito da neće
dakle mene služi

a koji to pucaju ? :mrgreen:

10 kol 2009, 09:04

ciara, nema određenih. samo pusti nokte i ne koristi rašpicu. ;)

10 kol 2009, 10:09

eli je napisao/la:hmmm... puno više djece začeto je u neplodne dane nego što ih je uz upotrebu prezića.

MaloZlo je napisao/la:Je,slazem se s Eli,ja sam oba puta ostala trudna u totalno neplodne dane,ako bi se računalo :dada

Jeste li primijetile da sam ja pisala o dvostrukoj zaštiti kondom+neplodni dan, a ne samo o oslanjanju na neplodne dane? A ovo drugo samo za sebe i vrapci znaju da je rizično, prije svega ako se ima nepredvidiv ciklus.

10 kol 2009, 10:25

Durex Extra thin provjereno pucaju. Bez noktiju i slicnih ostrijih intervencija.
Durex Extra safe (ti su deblji) ne pucaju i zadovoljavaju svoju svrhu.

10 kol 2009, 10:28

extra safe su deblji, ali i uži, nerastezljivi pa na mokro iznutra ispadaju. :shock:

10 kol 2009, 10:47

imam cijelu kolekciju durexa :lol

neće pucati :cool
sa noktima i bez njih . čak je mm rekao da iglu donesem

10 kol 2009, 11:26

pulse je napisao/la:Nema druge nego da se uz kondom kao dodatna predostrožnost izbjegavaju plodni dani :dunno

Ali kad ti se onda najviše to radi :dada

10 kol 2009, 13:53

Ciara, ma samo ga pusti na suncu par dana, da postane porozan. ;)

Nama su nekoliko puta pukli...kao po šavu...Ako je panika uvijek ostaje opcija uzeti tabletu za "dan poslije"...

10 kol 2009, 16:55

Puknuo u neplodne dane...
A ja baš planirala počet pit pilule.. E evo mi sad :mrgreen:

neka meni mog anđela...
Ugl. pretpostavka da je puknuo durex love :protest

11 kol 2009, 14:06

Mi ne znamo koji je nama puknuo, ali sjećam se da smo u to vrijeme koristili Durex selection (one s okusima)...možda mi zato dijete toliko voli Jagodicu Bobicu :rolf

11 kol 2009, 17:31

e ato se vidi dok pukne? mislim znam glupo pitam, al meni mm veli da on svaki put provjeri ona da istisne ( poslije) da vidi dal ide nekaj van. pa me zanima kak to pukne-baš očito ili?

11 kol 2009, 17:42

Da, nama bas ocito. Pukao skroz kod glavica. Nije to mala rupica.

14 kol 2009, 08:06

A nama nikad vidno nije pukao, uopće nemamo predodžbu o tome kad se to točno dogodilo, jedino po terminu rođenja znamo u kojem periodu se to zbilo

16 kol 2009, 09:41

da fakat čudno kako kroz tako malu rupicu može " doplivati".
meni je dva tjedna bilo užasno zlo i povraćalo se pa sam mislila da je nešto bilo, ali nije :)
ali sad mi je jasno da su nti plodni i neplodni dani pravi rulet- nikad ne znaš kad ti se može dogoditi :dunno

16 kol 2009, 10:57

poznato je i da se parovi vole najprije malo "igrati" prije nego navuku kondom, no plivaci znaju plivati i prije ejakulacije if you know what i mean

22 kol 2009, 19:37

Bit ce tako da je nama Adrian doplivao..
Odgovori