Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
19 pro 2009, 17:19
da li trudnice smiju koristiti plimycol za eksternu upotrebu ?
19 pro 2009, 17:20
ja sam dobila zamjensku ali se ne sjećam koju
19 pro 2009, 17:21
dobila sam rojazol ali je teta u ljekarni MMu dala vaginalete umjesto kremu
uz objasnjenje da ne postoji krema
19 pro 2009, 17:33
Kaj nije rojazol ona kremica kaj se I bebama na jezik maze?
Ili sam ja to skroz pomjesala?
19 pro 2009, 17:38
sad si me dobro sjetila, mislim da smo dobili preporuku za rojazol gel za bebe ?
19 pro 2009, 17:47
D.sam mazala jezik sa gelom koji se zvao tako ili jako slicno, ali nema sanse da se sad uspijem sjetiti

mislim da je bila plava tuba
21 pro 2009, 11:52
tek sad odgovaram

uglavnom,ja sam koristila plimycol vaginalete na početku trudnoće(kraj 2.mj) na preporuku gin. ( osjećala peckanje,žarenje,nakon vaginaleta sve ok)
21 pro 2009, 11:54
ma meni je trebala bas krema, za vanjsku primjenu ....
ipak , isao MM u dezurnu ljekarnu i kupio rojazol
21 pro 2009, 12:07
Ne znam za sto ti treba, ali Rojazol gel je primarno za oralnu upotrebu. Za razliku od kreme on malo vise isusuje kozu. Meni recimo nije odgovarao za soor.
21 pro 2009, 12:09
trebala mi je bas krema, ne gel
21 pro 2009, 21:36
newmom je napisao/la: uglavnom,ja sam koristila plimycol vaginalete na početku trudnoće(kraj 2.mj) na preporuku gin.
i jos uvijek neznam sta bi s njima...
iskreno bojim se stavljati? zasto ?...neznam...
21 pro 2009, 21:44
ja sam dobila canesten kremu s aplikatorima prije nekih mjesec i pol.
morala sam je stavit jer bi inače poludila od svraba

mislim, rekla mi ginekologica, nisam na svoju ruku.
22 pro 2009, 10:27
bubsek ja sam koristila vaginalete na preporuku ginekologa(kao i thalia),ako ti tvoj gin preporuča,vjerojatno ima neki razlog za njihovu upotrebu...

jesi li ti imala neki problem zbog kojeg ti je to dao?
inače,u prošloj sam T ležala u par navrata na odjelu za trudnice,tamo svim trudnicama preventivno obavezno daju vaginalete(bar di sam ja bila,ne znam kako je drugdje)svaki dan(valjda da nešto ne pokupe

)