Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
08 ruj 2010, 14:38
Evo ovako neznam odakle bih počela,željela bih po drugi put postati mama.Prije 2 god.imala sam 2 čišćenja i to u razmaku od 6mj.Ostanem trudna bez problema ali ne bude otkucaja srca i onda me čiste.Imala sam sreću i treći puta sam zatrudnjela isto bez problema i hvala Bogu trudnoća je bila ok.Rodila sam 22.01.2010.Leonardu.voljela bih pričekati još malo pa na drugu bebu ali me strah da mi se neće ponoviti isto što i prije 2 god.STRAH mi je ušao u kosti od tih čišćenja. Voljela bih čuti vaša iskustva i komentare.
10 ruj 2010, 20:20
Jel baš nitko nije imao sl.iskustvo?
10 ruj 2010, 20:26
draga mamaandrea, evo i ja sam imala dva spontana, tj plod se nije razvio pa sam morala na kiretažu. između ta dva, prošla sam i jednu prekrasnu trudnoću iz koje danas imam 10godišnju djevojčicu.
jasno da te je strah, ali najbolji put za još jednu bebu je da se posavjetuješ sa svojim doktorom.
inače, tu na forumu ima dosta cura s istim ili sličnim iskustvima - pogledaj na pdf Neplodnost
evo link
viewforum.php?f=33
29 svi 2012, 14:06
Uspjela sam pobijediti strah!Trudna sam 15+2 i sve je u redu.Beba se normalno razvija.Trudnoća mi je jako lijepa i trenutno uživam.
29 svi 2012, 14:10
Čestitam:) Uživaj u trudnoći:)
29 svi 2012, 14:11

čestitam i samo uživaj
30 svi 2012, 12:51
mamaandrea je napisao/la:Uspjela sam pobijediti strah!Trudna sam 15+2 i sve je u redu.Beba se normalno razvija.Trudnoća mi je jako lijepa i trenutno uživam.
čestitam

želim ti ugodnu i bezbrižnu trudnoću
31 svi 2012, 15:27
Hvala vam curke