Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
21 ruj 2011, 12:58
Pozdrav!
Ima li koja od vas iskustva s aparaticem za slusanje i mjerenje otkucaja srca bebe?
Meni se cini kao odlicna ideja i nekako mislim da bi bila puno mirnija kad bi u svakom trenutku mogla cuti srceko svog anđelcica
21 ruj 2011, 13:05
ja sam ga imala, (imam ga još uvijek negdje na tavanu) GLUPOST ŽIVA
21 ruj 2011, 13:27
Ne kupuj to ni za zivu glavu. Samo ces se jos vise traumirati.
21 ruj 2011, 14:39
meni bi bio opterećenje samo. znam cure kojima je jako pomogao, smirivao ih, ali ja nisam taj tip. mene bi samo opterećivalo to.
21 ruj 2011, 15:56
nevenera je napisao/la:meni bi bio opterećenje samo.
Da.
Mislim da su redoviti pregledi kod ginekologa sasvim dovoljni.
21 ruj 2011, 15:58
Liv Tyler je napisao/la:nevenera je napisao/la:meni bi bio opterećenje samo.
Da.
Mislim da su redoviti pregledi kod ginekologa sasvim dovoljni.
Potpisujem i Neveneru i Liv.
21 ruj 2011, 17:07
Uh

a ja bas mislila kak cu si slusat srceko i meditirat
Sad ste mi dale za razmislit
22 sij 2012, 12:06
sretna vidim da si razmišljala o kupnji,i jesi ga kupila? I ja se premišljam
22 sij 2012, 19:37
Jesam, jos na pocetku trudnoce i nisam pozalila ni sekunde, odlican je!!!! PREPORUCAM! Puno sam bila mirnija i u bilo koje doba dana sam si poslusala kako kucka
Sad vise ne slusam tako cesto jer me lupa stalno pa ga osjetim ali poslusam ga kad stuca i totalno je fora
22 sij 2012, 19:41
Ajme super,nego jeli teško nači otkucaje? Ja mislim da cu i ja
22 sij 2012, 19:51
zna li tko cijenu ?
22 sij 2012, 20:16
aaaaa preskupo
ja sam zamisljala da to skroz drugacije izgleda
bome skupo
22 sij 2012, 20:38
Sad ima neki popust i dođe oko 650kn,a ja sam našla i rabljene na oglasniku 450kn,meni su zadnji put u Petrovoj s tim gledali otkucaje i ja se oduševila al sestra i dr kažu da šta če mi to,a ja imam osjećaj da bi bila mirnija
a kad se sjetim da sam za onaj maybe beybe(žestoko sr....) dala oko 500kn ovo mi je ništa
22 sij 2012, 22:43
Ja sam platila 700 kn u hospitaliji (Ilica) i nije uopce tesko naci odkucaje, skroz pored pupka lijevo stavis sondu i cujes srceko i onda samo malo gore ili dolje pomaknes cujes di se pojacava zvuk pa ga nađes za cas

Ja sam bas odusevljena s tim aparaticem i mislim da bi s obziron na prijasnja losa iskustva popizdila da nisam cula da kuca svako malo
Ko je god nemiran i imalo zabrinut, rijesit ce si svaku brigu. Ja znam da nekim trudnicama to samo stvara pritisak i da im je skupo ali eto, meni je moj mir bio na prvom mijestu a velim....kasnije se cuje i stucanje i kad se mice i sve