Switch to full style
Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pravila foruma
Odgovori

bolovi u trbuhu :(

24 lis 2011, 15:34

Još jednom veeliki pozdrav svima vama!!! :mah
Nova sam na forumu, trudna sam 18 tjedana, ovo mi je prva i jaaaako željena trudnoća! Od samog početka sam na mirovanju zbog hematoma, ali na zadnjem pregledu je utvrđeno da je i beba prilično nisko. Isto tako od početka trudnoće imam bolove u trbuhu koje pripisujem rastezanju, prilagođavanju tijela, oni nisu konstantni itd, ali ovaj tjedan me baš jako boli! Pogotovo tijekom noći.. To varira od boli poput menstrualne, do nekakvih grčeva, pečenja, probadanja. Na pregled i UZV idem za 2 tjedna, pa me zanima da li mislite da se ranije trebam javiti doktoru ili se jednostavno opustiti i uživati u udarcima?? :dada Ovaj tjedan sam osjetilla i prvo micanje! awwwwwwww!!

Re: bolovi u trbuhu :(

24 lis 2011, 15:39

sunset, dobro nam došla i čestitam :mah :zivili

držim fige da ti trudnoća prođe u najboljem mogućem redu i da uživaš u svakom danu :luv

a što se bolova tiče - ako te boli baš svaki dan, probaj bar nazvati svog gina pa se dogovorite. naravno da nema mjesta panici, ali ja bi za svoj mir otišla provjeriti.

24 lis 2011, 15:46

sunset dobrodošla! :D
idi do gin.eto samo zbog sebe, da se umiriš, da vidiš da je sve dobro kako je i MON rekla! jer ćeš se inače nervirat do pregleda, a to je nekako bez veze, jer sve to mala bebica osjeti!
pozdrav, odmaraj i uživaj :mah

25 lis 2011, 10:55

Hvala cure! ipak sam odlučila da ću čekati pregled.. mirovanje, duphaston i to je to!! :mah

Re: bolovi u trbuhu :( - nema ih više :)

09 stu 2011, 13:31

evo kad sam se već svima pohvalila, da se pohvalim i ovdje!! bila sam na pregledu i sve je u najboljem redu!!! :dada
gin. je jako zadovoljan, vidjela sam svoje dijete kako se češka po glavici :D pola je iza nas, sad ću u 21. tjedan ući kao nikada dosad, potpuno sretna i bezbrižna!!! želim svim mamama da im slijedeći pregled bude kao i ovaj moj :kiss
i još nešto sam saznala: ITS A BOOOOOYYYY!!!!!!!!!! :joy
puussaa svima!!! :kisichagic

09 stu 2011, 13:44

Sretno dalje, drago mi je da je dobro :mah

09 stu 2011, 13:49

super! i neka sve ostane tako! ;)

09 stu 2011, 14:20

super!!! :yess