24 vel 2012, 14:10
-to je prica za sebe),ja radim,ali nazalost na ugovor.Danas bila u HZZo i rekli mi da mi fali jos 3mj da bi upoptpunila 18mj za naknadu(2000kn).
ostala sam sokirana.I ne samo to-decko me tjesi da ce sve biti u redu i da ce se uspijeti!!!MOLILM,KAKO?!?!
24 vel 2012, 14:16
24 vel 2012, 14:49
novopeceni pilic je napisao/la: Danas bila u HZZo i rekli mi da mi fali jos 3mj da bi upoptpunila 18mj za naknadu(2000kn).
I kada sam saznala da ce mi biti naknda 800knostala sam sokirana.I ne samo to-decko me tjesi da ce sve biti u redu i da ce se uspijeti!!!MOLILM,KAKO?!?!
24 vel 2012, 14:56
mrcinela je napisao/la:razumijem te totalno, vjeruj mi da sam bila u užasnoj situaciji kad sa ostala trudna, toliko je grozno da nije ni za pisat na forum
također su mi prvi osjećaji bili tuga i briga, a pred porod opet navala brige i tuge i panike.
i nije mi sad lako ni financijski ni s mužem, ali ipak dijete samo po sebi donosi najviše sreće i brige, izmješani su to osjećaji.
jedna mala sitnica koju dijete napravi uljepša ti sve
ali se osijecam grozno,a trebam biti sretnica jer s obzirom da sam se ljecila od endometrioze nakon koje teze se ostane u drugom stanju-vele da zapalim svijecu na kamenitim vratima-
..al ja svejedno mislim o tome di cu zivjet,kako cu uspijet u svemu tome,i da nemogu vozit bicikl(heheheheh-jer se bavim cijeli zivot sportom,instruktor..)..a da ne pricam-o opet trazenju posla nakon porodiljnog.
24 vel 2012, 15:02
A imali smo prilično sređenu situaciju, već smo bili u braku 2 god, stambeno pitanje ok i više manje sve u redu. A kako je tek ako netko nije u idealnoj situaciji. U mojoj tada idiotskoj glavi je to meni bio šok, nisam očekivala (pazi bisera!) i kao nisam bila spremna... I isto milijun briga, oću ja to moć, oće biti novca, što ćemo, kako ćemo... Sad vidim da su me valjda šibali hormoni. Što je trbuh bio veći ja sam bila sretnija i spremnija i sad bi opet. 24 vel 2012, 16:24
28 vel 2012, 08:27
28 vel 2012, 11:05
28 vel 2012, 11:13