Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
06 ožu 2012, 22:46
ili maternity / pregnancy support belt
ovako nesto:

Je li koristio neko? Je li stvarno služi svrsi ili je onako ... samo šminka?
Mislim, ko zna da li bi uopce meni i pomoglo, ali razmisljam da kupim jer mi je bebica u ovoj trudnoći nisko, a zadnjih par dana, nakon malo dužeg stajanja ili hodanja, počne me boliti donji dio leđa i lijeva noga, beba vrši pritisak na neki zivac. Zezalo me to i u prvoj trudnoci ali me uhvatilo tek pred kraj i prošlo kad sam rodila ... a sad imam još cijela tri mjeseca do poroda.
06 ožu 2012, 22:57
Prijateljica ima isti problem ko ti i ginekolog joj je reka da proba da ne može škodit.
06 ožu 2012, 22:58
ja sam koristila, u drugoj trudnoci sigurno, a mozda i u prvoj ali to je bilo pradavno pa se ne sjecam
zbog istog problema. pomoglo je.
06 ožu 2012, 23:00
ja sam imala, ali ne ovaj koji ide preko cijelog trbuha, nego samo ispod. kupila u Prenatalu.
pomogao mi je, i to odmah čim sam ga prvi put stavila (u 7. mjesecu trudnoće). puno lakše sam se kretala s njim
06 ožu 2012, 23:02
danijela81 je napisao/la:ja sam imala, ali ne ovaj koji ide preko cijelog trbuha, nego samo ispod.
pomogao mi je, i to odmah čim sam ga prvi put stavila
puno lakše sam se kretala s njim
x
s tim što sam ga ja nosila u ranoj trudnoći, kasnije mi je bilo jako vruće s tim na sebi (ionako nisam podnosila ni samu sebe, a kamo li pojas

)
pomogao mi je, da
06 ožu 2012, 23:04
da, i moj je imao ojacanje koje dolazi ispod trbuha, a tanki dio preko gornjeg dijela trbuha. taj se tanki dio mogao i spustiti i srolati, tako nekako.