Switch to full style
Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pravila foruma
Tema je zaključana

Ljetne mame i bebe (13.dio)

23 tra 2012, 03:59

Ljetne mame i bebe 2012

rusulica 02/06 cura
Ancksunamun 06/06
StaRR.2606 9/06 dečko
zara-ciara 11/06 cura
lena35 11/06 cura
DomiMama 14/06 cura
Sanjich 15/06
mamac2012 17/06 cura
Maja D 22/06 dečko
ivkicaa 22/06 cura
Silki 18/06 dečko
Ana2010 21/06 dečko
rajvos 04/07 cura
DesertRose 04/07 cura
Vk1986 13/07 cura
snowwhite 13/07 dečko
stellina 13/07 dečko
crna ofca 18/07 cura
danna 19/07 dečko
nana44 22/07 cura
Martunjak 23/07 cura
Iva15 28/07 dečko
Azzul 29/07 cura
Nerica 05/08 dečko
renesmee 07/08 cura
Nana30 13/08 cura
MamaMu 13/08 dečko i dečko
ladix 15/08 dečko
bulia 15/08 cura
PeekABoo iza 15/08 cura
Podgoricanka 20/08

:gata :mali ili :mala

Re: Ljetne mame i bebe (13.dio)

23 tra 2012, 06:51

Kod nas je prevelika otimačina za prvo mjesto, pa jel smijem ja bit prva bar ovdje iako nisam iz vašeg šora? :D :p :hahaha

23 tra 2012, 07:34

Kak te nije sram? :D :hahaha

Ja druga i onda se jadaju da spavati ne mogu :nokti

23 tra 2012, 07:34

Ja na putu za VV. Nosim uzorke krvi sta sam se jucer bockala. Sam da secee bude ok. S obzirom kako sam jucer jela trebao bi i biti. Da stalno tak jedem ne bi bilo brige ni za kile ni za secer.

Poslala rikvest za fb grupu ;)

23 tra 2012, 07:49

Sretno Snow, javi nam ;)

Ja sam danas slobodna, imam par masina za oprati, a onda sam mislila nagurati stvari za malog u ormar tek tolko da ne stoje vani pa da ne slusam komentare svakog ko se pojavi u sobi :nokti

Kasnije cu do h&m vidjeti sta ima novog za bebice...i mame naravno :mrgreen
Ja nemam pojma kad cu nositi sve te trudnicke kosulje sto imama. Hlace sam iznosila posteno i ta tri para sto sam si kupila su mi sasvim dovoljna, al kosulje i tunike nikako. Najljpese se osjecam u obicnim pamucnim majcicama i ne osjecam se uopce ogromno. Jucer sam si jednu trudnicku kosulju obukla i izgledala sam ogromno :shock nisam se cak lijepo ni osjecala... :ajme

Kod mene opet kisa :gaah :gaah

23 tra 2012, 09:58

Dobro jutro :)!
Stellina, žao mi je što ti je sveki takva, stvarno nije ok, :hug. Ignoriraj je.
Ja baš volim trudničke tunike, mada volim i pamučne majice koje ističu trbuh :dada.

snowwhite, sigurno će nalazi biti ok.

23 tra 2012, 10:20

vidim ja da proljetnicama fali prostora. a još sam se jutros rano čudila kak to da su ljetnice tak brzo napunile 12. dio...kad ono opsada :hahaha

snow, vibram za nalaze :kiss

stellina, sveki na ignore. to su ljudi koji nikad ni sa čime nisu zadovoljni. u principu, treba ih žaliti. zamisli kak je to stalno biti nezadovoljan i prigovarati. baš tužno. zato ne daj da te uvuče u taj svoj depresivni krug. btw, moje obje kćeri samo i isključivo spavaju u vrećama. ali to svakako ovisi o djetetu i ne možeš unaprijed znati.

23 tra 2012, 10:34

gilakova je napisao/la:Kod nas je prevelika otimačina za prvo mjesto, pa jel smijem ja bit prva bar ovdje iako nisam iz vašeg šora? :D :p :hahaha

:hahaha :hahaha :hahaha jesi luda :hahaha :hahaha :hahaha

23 tra 2012, 10:38

gilakova je napisao/la:Kod nas je prevelika otimačina za prvo mjesto, pa jel smijem ja bit prva bar ovdje iako nisam iz vašeg šora? :D :p :hahaha

:hahaha

i šta se dobije za 1 misto? :kino

23 tra 2012, 10:43

Jutro :mah

snow ma bice cukar ok :kiss .Prije sam uvijek maštala o trudničkoj odječi a sad mi baš i nije,doduše i nemam gdje vele je nositi,dobila sam 1 haljinu iz mama nove,1 trudničke rabatinke i to nikad nisam obukla,ne osječam se udobno,al virko majicu i mamin anđeo jesam i super su mi,i imam jednu košulju trudničku i nju sam par puta obukla i to je sva moja trudnička roba :roll ,no zato sad spavačica :ajme (nikad ih nisam nosila) imam brdo :mrgreen
Što se tiče spavanja u vreći slažem se s mon,i mislim si nekako je to najsigurnije,pogotovo u zimu,dijete se ne otkriva....
Gilakova i Trabo sto vam je sitnije sve bi vi više k nama,panika,a ?

23 tra 2012, 10:57

trudnička roba? šta je to? :mrgreen
tajice broj veće i moje stare majice još su uvik u funkciji
za zimu san imala neke trudničke tajice samo al kako je toplije sve je manje robe na meni pa mislin da do kraja neću kupit ništa trudničko
moran si zapisat u tekicu ako buden planirala još dice - gađat ovaj isti period :gata

23 tra 2012, 11:09

Azzul pa koliki ti je stomak,meni sve te obične majičice male,tj.ispadaju kratke,a duge veste koje sam inace zimi nosila sa tajicama sad Bože te sačuvaj izgledaju na meni

23 tra 2012, 11:32

a vidi se stomačić, ima ga, al još uvik se ugura pod netrudničke majice :nokti

23 tra 2012, 12:26

bok cure,
bome ste naštancale preko vikenda;))

azzul super je haljina i čestitam na curi.

ja non stop nosim trudničke traperice i netrudničke majice, njih par koje su duže. trebala bih kupiti još neke hlače, haljinice, suknje...ali čekam da zatopli da vidim kaj ću. ove traperice su mi već nekako uske jer sam se udebljala, a kupila sam ih odmah na početku jer više nisam stala u svoje hlače. tajice više ne nosim jer sam se stvarno udebljala pa se više ne mogu gledati u tajicama.

ja sam isto na fejsu pa sad više ne znam tko je od vas rekao da je aktivan pa ak hoćete pošaljite mi pp :)

23 tra 2012, 12:46

rajvos je napisao/la:Gilakova i Trabo sto vam je sitnije sve bi vi više k nama,panika,a ?

Ma neeeeeeeeee sta ti je?! Kome je panika...zašto? :hahaha :nesvist

23 tra 2012, 13:02

ja isto nemam ništa trudničko osim jednih gega koje kombiniram s ostalim normalnim gegama. imam brdo tunika i baš sam si sexy u njima :lol inače volim tu trudničko netrudničku odjeću i inače, te tunike i haljine rezane ispod prsiju mi najbolje stoje. meni su problem prsi. inače su xxxl a sad ih više nemam di pospremit.

23 tra 2012, 13:07

rusulica je napisao/la: meni su problem prsi. inače su xxxl a sad ih više nemam di pospremit.

:rolf
Eh kako zaboravljam,meni se pojavilo par kapljica iz lijeve sise :ajme

23 tra 2012, 13:11

to je normalno

23 tra 2012, 13:13

Hvala vam curke :grligrli

Azzul je napisao/la:a vidi se stomačić, ima ga, al još uvik se ugura pod netrudničke majice :nokti

i ja ga isto naguram , u slucaju da viri nesto van, stavim onu traku trudnicku. Vecinom je u funkiciji bijela koja mi ide uz sve i fino mi pookrije stomacic i bubrege. :) Vecinom u zadnje vrijeme kupujem duze majice jer su ionako in ove godine u super su mi i idu na sve.
Ja sam trudnicke hlace uzela sve 38 , cak jedne 36 i jos se u sve naguram ;) Danas sam si u HM kupila jedne lagane ljetne capri, neka otkacena pink narancasta boja :nesvist predivne sve u svemu. Nasla sam i neki ljetnu haljinicu koja ima dugmice naprijed tako da je mogu koristiti i kasnije kad pocnem dojiti . Pametne li zene :nokti
Maleckome sam isto nasla u c&a neke bodice, hlacice. Vise nemam sta ni kupiti tamo jer sam sve pokupovala :ajme

23 tra 2012, 13:16

rajvos je napisao/la:
rusulica je napisao/la: meni su problem prsi. inače su xxxl a sad ih više nemam di pospremit.

:rolf
Eh kako zaboravljam,meni se pojavilo par kapljica iz lijeve sise :ajme

ja sam prije mjesec dana imala slapove 2 noci za redom. Prvo iz jedne , a onda iz druge. I skuzila sam da mi se to dogadja ako spavam na stomaku. A dragi me to jutro gleda i kaze mi : Pa tebi sise cureeeeee!!! :ajme :whew :hahaha

23 tra 2012, 13:17

ja imam hrpetinu trudničke robe što sam si nakupovala u prvoj trudnoći. osim što je bila prva kad si ionako kupiš svega i svačega i što ti treba i što ti ne treba (stellina ;)) tada sam i radila skroz do poroda pa mi je trebalo. većina je ljetnih stvari što mi sad baš i neće trebati osim ako baš zaprži u lipnju. ovako kako sam doma uglavnom sam u regular trenirci i običnim majicama samo biram one duže i kojih mi je manje žao da se razvuku. ako idem negdje uglavnom nosim trudničke traperice.

23 tra 2012, 13:25

Necete vjerovati ali meni je susjeda dovukla ogromnu kutiju sa trudnickim stvarima koje je ona sebi kupila kad je bila trudna prosle godine. Ja sam mislila da pretjerujem jer imam 4 para trudnickih, a kad ono u kutiji 16 para traperica :shock :ajme Sve na isti kalup , a svi dobro znamo koliko kostaju. Nisam mogla vjerovati da je tolko luda, na nekima se cak i vidi da ih nije nosila. :ajme

23 tra 2012, 13:34

Stellina je napisao/la: Vise nemam sta ni kupiti tamo jer sam sve pokupovala :ajme

ko da san ja pisala :hahaha
doduše mene su navrime odvukli :ajme

btw zna li možda neka od vas za krštenje jel triba beba bit u posebnoj biloj odjeći ili može proć nešto ovako jer mi se bijele plastične haljinice koje san vidila u ponudi za tu svrhu ne sviđaju ni najmanje

23 tra 2012, 13:46

što se trudničke robe tiče dosta sam toga posudila. imala sam iz prošle trudnoće ali sve tanko i ljetno.
glupo mi je bilo išta kupovat kad nakon ove trudnoće zatvaram butigu :lol
jučer sam si u hm-u ubola dvije hm haljinice i jednu tanku parku na kapuljaču. ne treba mi ništa više za cijelo ljeto.
jedino neki dobrodržeći badić dvodjelni. bilo bi zgodno da bude za dojenje da nije problem doć' do sise na brzinu.
nadam se da će hm imati uskoro neku ponudu.

još uvijek nosim hrpu netrudničkih stvari al' bome ovog frajera teško mogu ugurat u svoje stare uske netrudničke majice :lol
tunike još prolaze :lol
slika

azzul, naravno da može :dada

23 tra 2012, 13:51

azzul haljinica je preslatka :le nemam iskustva s krštenjima tak da ne znam.
i zaboravila sam komentirati onu osh kosh tuticu tj onaj kompleić što si neki dan ubola. odlična je kao uostalom i sve iz tog dućana.

silki imaju li te hm haljinice onu gumu prek cica ili kak je riješeno. moram i ja nešto tako lagano...a badića imam 2 trudnička :ajme jedan je benetton odličan, izdržao 2 trudnička ljeta i jedno dojeće. mislim da će biti i ove godine u funkciji. drugi je prenatal ali je gornji dio kao majica pa mi nije baš funkcionalan za dojenje.

23 tra 2012, 13:56

vidi http://www.hm.com/hr/product/00477?article=00477-A
ta je moja i crnu sam si ubola

a i beneton ima badiće? ja trebam dvodjelni i bilo bi idealno da ima onaj klinac za otkopčavanje kao grudnjak za dojenje.
znaš na kaj mislim?

23 tra 2012, 14:12

Šta se dobije za 1. mjesto? NIŠTA!!!! Mi to tako jer smo đankoze... :hahaha bitno da se oko nečega digne šušur pa makar i oko toga tko je bio prvi na postu...strašno! :rolf Nećem vam više upadat, časna pijonirska!

23 tra 2012, 14:15

Silki i moj stomakje tako nesto, i u koju majicicu da ga stavim?! Na fb u nasoj grupi sam stavila link i ima finih stvari za krstenje

23 tra 2012, 14:19

gilakova je napisao/la:Šta se dobije za 1. mjesto? NIŠTA!!!! Mi to tako jer smo đankoze... :hahaha bitno da se oko nečega digne šušur pa makar i oko toga tko je bio prvi na postu...strašno! :rolf Nećem vam više upadat, časna pijonirska!

Gilakova ne smettate, pa i mi vas citamo i upadamo, uh obozavam citati tebe i trabu sta ste sve pojele :ajme a jucer si me navukla na kolace pa i ja pojela pa mi muka bila :/

23 tra 2012, 14:22

dobar je haljetak. morat ću u nabavku :lol
benetton baš trudnički, onaj u ilici. kupila za prvu trudnoću i još je u pogonu. dvodjelni je al nema tu kopču za dojenje no lagano cica ide van :mrgreen
Tema je zaključana