28 tra 2012, 11:55

Ne znam kako se gleda na informatičku tehnologiju u sobi i surfanje internetom - ali pretpostavljam da to nikome ne bi smetalo
28 tra 2012, 15:29
28 tra 2012, 15:46
28 tra 2012, 15:50
Misericordia je napisao/la:- neonatologija je (zlu ne trebalo!) odlično opremljena - inkubatori su novi, ima ih dovoljno, prostorije su renovirane... Ako vam beba bude u inkubatoru, hranit će je mlijekom koje izdojite, ali nikako ne nosite svoju izdajalicu već će vam svaki put dati sterilnu izdajalicu.
28 tra 2012, 16:05
28 tra 2012, 16:17
28 tra 2012, 17:13
mogućnost rađanja na stolčiću, ali samo i jedino s pratnjom iza leđa (ne mora biti suprug, može i mama ili prijateljica - samo da ima snage držati vas
pilates lopte u predrađaonici
ne treba zazirati od brijanja, jer je to zapravo više ''trimanje'', podšišavanje, a ne pravo ''brijanje uz kožu''
osoblje je super ljubazno i srdačno - od čistačica pa sve do glavne sestre
Ako ste preumorne i želite se naspavati, bebu će odnijeti u zasebnu sobu i vratiti vam je naknadno
30 tra 2012, 08:05
Osim prema ženama koje se ponašaju kao da su u privatnom rodilištu i uzmu sebi za pravo zaposjesti pola sobe svojim osobnim stvarima ili kad se ne drži do osobne higijene.
Na vlastite uši i oči se uvjerila kako se glavna sestra izderava da se sobe i žene dovedu u red pod hitno
30 tra 2012, 08:09
Tv ionako nije napet tih par dana u rodilištu, meni recimo nije falio.
Ali možda će nekoga tko otvori temu o ZD rodilištu zanimati i taj podatak pa sam odlučila razjasniti
01 lis 2012, 17:38
01 lis 2012, 17:46
15 stu 2012, 00:22
nevenera je napisao/la:sestra lidija je super. ali koma je za one koje rode preko vikenda jer nje tad nema
15 tra 2013, 00:51
, sestra me je držala za ruku i sve je bilo više manje ok. Drugi dan trebalo se dignuti iz kreveta ali ja nisam mogla nikako, jedva bi se mogla okrenuti na bok, e tu je bio problem, sve one starije sestre tražile su da se dignem, a ja bi se jedva pomakla. Sljedeći dan nakon carskog reza trebalo se otuširati, uspila sam se dignuti iz kreveta i već je bilo bolje, ali kad sam ušla u wc.....!!!koma!smrad i crne gljivice na tuš kabini. to je sve što ću reći na to. i tu počinje moja priča kako sam ja najbezobraznija žena koja je ikada kročila u zadarsko rodilište(blago meni i sličnima). Pitala me jedna sestra taj dan jesam li se istuširala, ja rekla ne, pa zašto!-ona meni, ja rekla -neću, ja bi to obavila doma. I ode ona po glavnu.Uđe ona u sobu, počne urlikati na mene, svašta po meni, (iz čega se očito vidi "jaka "empatija prema pacijenticama(, a ja sam samo bila iskrena i rekla joj da mi se gadi uopće stati u japankama u kadu (bolje bi bilo da sam, lagala). Drugi dan odvede me jedna sestra u sobu koja ima svoje kupatilo, e to je bila druga priča, čisto, uredno i mirisno. Svačija iskustva su različita, pa eto i mog.
01 svi 2013, 22:46
16 sij 2014, 17:57
09 lis 2015, 12:19