Switch to full style
Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pravila foruma
Odgovori

Kasni mensruacija 6 dana ( nikad nije ) a test negativan?

25 ruj 2012, 15:25

Bok svima
Ja sam nova ovdje i imala bi jedno pitanje ..
Naime, proslu sam menstruaciju dobila 23.08.2012. sto znaci da mi kasni vec 5-6 dana bar.
Napravila sam jucer kucni test za trudnocu i negativan je. Posto sam se tek za tjedan dana narucila kod ginekologa
htjela bi znati iz Vasih iskustva sta to moze biti ? Ujedno mi se pojavio nekakav vodeno svijetlo zuti iscjedak, sto isto nisam prije imala. Help. Bojim se da nisam hormone zeznila..

Hvala na odg :)

Re: Kasni mensruacija 6 dana ( nikad nije ) a test negativan

25 ruj 2012, 15:56

nedavno mi je kasnila tjedan dana...
uvjek bila tocna ko urica posumnjala na trudnocu i dobila drugi dan... :)

sve je moguce no ovako je tesko rec sto je...

25 ruj 2012, 17:17

I meni je kasnila nekoliko vec puta. Za svaki slucaj odi ginekologu al mislim da to je sasvim normalno. Ne brini ;)

23 pro 2012, 22:47

Zdravo.ja sam nova na forumu i uzasno sam zbunjena jer imam neke simptome trudnoce ali mi menustracija uopste ne kasni imala sam je 30.11.2012 i trebam dobiti sad 28.12.2012 uvijek mi je redovna i imam redovan odnosno stalan seksualni odnos,medutim vec dva dana mi se uzasno povraca i stomak me boli kao da cu dobiti idem stalno u wc ali uvijekk me je prije menustracije grudi boljele bar 7 dana prije medutim sada nista imam neki osjecaj da sam trudna ne znam sta da mislim dali je neko od vas imao slicno iskustvo?pozzzzz

23 pro 2012, 23:02

eminamina, bez obzira na "osjećaj", nema ti druge nego biti strpljiva još par dana pa onda napraviti test ako menstruacija izostane. držim fige ;)

23 pro 2012, 23:07

hvala puno uzasno sam zbunjena :gaah

02 sij 2013, 19:46

eminamina jesi li napravila test? :kima
Odgovori