Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
20 vel 2013, 20:13
Pozdrav! Nova sam ovdje a i jako mlada... Imala sam abortus prije tri tjedna, krvarila sam dva tjedna, i nista me nije bolilo, zahvat je prosao odlicno! (bila sam u 8 tjednu trudnoce)... Sad je vec 5. dan otkad ne krvarim, i imam male grceve u jajnicima, također mi i glava puca vec par dana mada neznam dal je to povezano s tim. Mene zanima dal bi to trebalo tako bit, jako me strah . il je to mozda posljedica ovog mog neizbjeznog stresa i griznje savjesti zbog toga sto sam napravila. Molim vas za savjet!
20 vel 2013, 20:38
zašto se ne javiš doktoru gdje si radila ab? teško da ćemo ti mi onlajn moći dati savjet.
20 vel 2013, 20:41
pričekaj malo, pa ako glavobolja i ovi bolovi u jajnicima ne popuste idi doktoru. ako slučajno dobiješ temperaturu ili prokrvariš - odmah doktoru.
20 vel 2013, 22:17
deica123 je napisao/la: il je to mozda posljedica ovog mog neizbjeznog stresa i griznje savjesti zbog toga sto sam napravila. Molim vas za savjet!

porazgovaraj s nekim, npr. Obiteljski centar, psiholog, psihijatar....
21 vel 2013, 09:40
Možda ćeš dobiti menstruaciju pa zato bolovi u jajnicima i glavobolja....kažeš da si prije tri tjedna obavila abortus.
21 vel 2013, 14:21
Nadam se menstruaciji, zvala sam doktoricu koja mi je radila ab i rekla mi da ne dolazim ako ne krvarim

.. Al opet, bojim se komplikacija
21 vel 2013, 14:44
Ne brini se, ako ne krvariš nema razloga za paniku, i sama liječnica ti je rekla.
Vjerojatno ti se tijelo priprema za redovnu menstruaciju. Vrijeme bi bilo, zar ne?
21 vel 2013, 15:16
Kako je lijepo to cut od neke strane osobe

.. Imala sam samo jednu osobu koja je bila uz mene cijelo vrijeme, tako da sam skoro sama kroz to sve prolazila.. najvaznije mi je da bude sve u redu sa zdravljem

tako da ce mi svaki savjet dobro doc
21 vel 2013, 17:19
vrlo lako je i od stresa....to zbilja nije ugodan čin nikome... ali napravljeno je, stoga nemoj se sada žderati i mučiti samu sebe