Sada je: 18 tra 2026, 13:42.
Moderator/ica: Diami

eli je napisao/la:ostale mogu zvati muža (ili bilo kojeg muškarca kojeg predstave kao muža) ili rađati same.
)

elizabeta je napisao/la:A u one price o muskom padanju u nesvijest ne vjerujem...to su izmotavanja...ma to je kao da zena veli ma ja necu moci roditi, ja se ne osjecam dobro ni kod zubara ni kod vadjenja krvi...mislim kad je u pitanju vlastito dijete sve se moze . A dijete je i zenino i muzevo. I niko tu nema "privilegiju" padanja u nesvijest

eli je napisao/la:des, gdje si rodila? u našem rodilištu samo maloljetnicama puštaju mame. ostale mogu zvati muža (ili bilo kojeg muškarca kojeg predstave kao muža) ili rađati same.

Ne mogu zamisliti to iskustvo bez njega, mislim da bi mi bilo milijun puta teže...jedino mi je žao jer sam totalno pukla kad je u jednom trenutku od umora zaspao no osim tog malog kvazi humorističnog incidenta sve je drugo prošlo SUPER

kiara84 je napisao/la:Moj dragi je jedva čekao porod i bio je silno uzbuđen :juhu Na porodu mi je bio neprocjenjiva podrška, stalno je pratio na ctg kad trudovi postaju jači i navijao za mene. Uopće nisam vikala jer mi je dao nevjerovatan osjećaj snage i postignuća i non stop me motivirao da dišem.![]()
Ne mogu zamisliti to iskustvo bez njega, mislim da bi mi bilo milijun puta teže...

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.