Postao/la supermen » 26 kol 2009, 00:24
I ja sam rodila par dana prije 40-e . Imala sam tada jednu kćer od 21 god, jednu od 15 god. i kada sam skužila da mi kasni menzis (8 god. se nisam čuvala jer nisam mogla zatrudnjeti- po doktorima, trebala sam imati i operaciju...)i kad sam išla u doktora i on mi rekao da sam trudna nazvala sam mužića i smijali smo se jer nisam mogla vjerovati. Već su mi i one bile velike pa me mlađa samo pogledavala i smijala se i pitala- ma nije moguće (biće dijete mislilo da mi više to ne radimo). I bilo mi je sve drugačije- nažalost imala sam velikih problema- placentu praeviu i krvarenje je počelo od 11 tjedna , ležala sam cijelu trudnoću, u bolnici sam bila 3 mjeseca ali se na kraju uspio roditi moj mali princ (na carski) i uz sve komplikacije sve je bilo o.k.- Mužić mi je tada stalno naricao- Što sam ti to napravio, ali kasnije je bio opčinjen s malim kremenom. On sada kreće u prvi razred, super je dječak, ima nećaku mlađu godinu dana od njega, cijeli je veseljak.... i da me netko pita bi li opet isto prošla- BI...
Zato neka ti je sretno, ta djeca stvarno nose radost, ja kažem- sam mi ga je Bog poslao i htio da se rodi uz sve komplikacije koje smo prošli, i sadašnjih viška 40 kg nakon te trudnoće....
Čuvaj se i pazi jer se trudnoća u tim godinama smatra rizičnom i sretno!