Sada je: 26 srp 2026, 19:16.

Trudnički tečaj

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Re: Trudnički tečajevi

PostPostao/la snowwhite » 05 stu 2009, 12:28

lulamae čestitke seki i jako mi se sviđa ta odluka da tebe vodi sa sobom :5
što se teajeva tiće znam kako je bilo prije cca goinu dana i vjerujem da se nije puno promijenilo.
ako želi roditi u petrovoj onda na tečaj morate ići tamo. on traje mislim 2 tjedna i bome ne znam šta obuhvaća. i košta.

tečajevi po domovima zdravlja su besplatni i traju 2 dana. ja sam išla u dz dubrava- grižanska. dovoljno istočno?? :)
nije da se ne znam šta nauči ali dobije se ta potvrda koja nam na kraju nije trebala jer sam ja rodila u vinogradskoj gdje nekad traže nekad ne. :dunno

gdje će roditi više manje odlučuje sama. odnosno tebalo bi ići po mjestu stanovanja pa ako recimo ona spada u merkur a ode na sceti duh mogu je tamo odbiti. koliko sam čula jedino tamo znaju odbiti kad su im gužve. u vinogradskoj nema te gužve da bi te odbili. isto tako poželjno je da zadnje preglede pred porod obavlja u bolnici di misli roditi. ne znam više u kojem je to tjednu ali to će znati njezin gin.

nadam se da je nešto pomoglo :mah
Veliki 13.10.2008.
Mali 21.12.2010.
Bebač 07.07.2012.
snowwhite
Nije unikat!

PostPostao/la lulamae » 05 stu 2009, 12:34

hvala ;)
zeli da ja idem s njom jer njezin muz ne zeli,ne znam zasto..mislim on je divan covjek i sve skupa sto ide s tim i sigurno ce biti divan otac ali eto mozda ne bi to mogao podnijeti ili bi mu bilo neugodno,ne znam koji je razlog,ali tako je ,a ona ga ne zeli prisiljavati..a meni drago da idem ja :joy
sto se tice petrove-tamo definitivno ne zeli roditi..ja sam istog misljenja..tamo sam rodila prvi put i radije bi ne znam sto i gdje nego tamo..no..ona pak tamo ne zeli ici jer je vec imalanekog iskustva s njima jer je prvi put imala spontani..

ona je iz dugog sela tako da bi joj onda vjerojatno sesvete bilo blize ako se odluci za taj dvodnevni tecaj..
ja sam malo gledala stranicu od kluba trudnica i tamo su neki stari podaci jos iz 2008 :conf

ona razmislja o bolnici u varazdinu..
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la snowwhite » 05 stu 2009, 12:42

termine tečajeva imaš ovdje
http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=453

svaki mjesec ažuriaraju pa si provjerite.
to što ideš ti a ne njm je skroz ok. ima puno muških koji to jednostavno ne mogu :dunno . zato ima tebe :5
Veliki 13.10.2008.
Mali 21.12.2010.
Bebač 07.07.2012.
snowwhite
Nije unikat!

Prethodna

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.