Sada je: 27 srp 2026, 04:38.

Pregled na patologiji SD

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Pregled na patologiji SD

PostPostao/la HoneyB » 30 lip 2010, 11:40

Jel netko nedavno bio na pregledu na patologiji trudnoće na SD?
Naime, zanima me da li se treba naručiti,koliko se čeka i sl, jer mi je moja doktorica uz uputnicu rekla da se nedam sterat doma i pod koju cijenu.....
HoneyB
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: Pregled na patologiji SD

PostPostao/la LUMPY » 30 lip 2010, 12:45

honeyB
Ja sam prije tri godine bila na patologiju trudnoća ,odnosno cijelu svoju trudnoću vodila kod Dr. Habeka .Od prvog pregleda do samog kraja mogu reći samo pohvale .
Za svaki pregled se naravno moraš narućiti kao i inaće . Neznam kakva ti je toćno trudnoća ako je jako rizićna onda če dr. odlućiti i tome koliko češ ćesto dolaziti ja sma imala pregled ena aptologiji gotovo svaki mjesec a zadnjih mjesec prije poroda provela na odjelu patologije zbog komplikacija .
Nezna kod koga ideš na preglede ako ti mogu bilo kako pomoći biti će mi drago .
Titula te ne ćini čovijekom , niti te odijelo čini čovijekom . ono što te čini čovijekomje skriveno daleko od pogleda , skriveno je u duši .
slika
[/url]
LUMPY
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la thalia » 30 lip 2010, 13:38

Honey, zašto ideš na patologiju :shock ? jel sve ok? naj me strašit.

ajde si malo prosurfaj po rodi, mislim da je tamo bilo spomena. i plusic bi mogla znat, pitaj je na pp.
Doorbells and sleigh bells and schnitzel with noodles
thalia
Von Trapp

PostPostao/la HoneyB » 30 lip 2010, 15:24

Hvala Lumpy :mah
Thal, dontvorisister, nije mi niš,za sad, samo su mi proteini u urinu dost visoki- al nemam tlak-120/60, nisam natekla, nisam se jako zdebljala,nemam šećer, no za svaki slučaj me moja dr. poslala gore, a i planira im predložiti-dobra si je s njima tam-da me ranije porode, s obzirom da je bebač na zadak, da sam imala već jedan carski i da mali već sad ima 2800g (a ja u 35.tjednu).
Trbuh mi je preogroman i izgledam ko da ću se ovaj čas porodit :mrgreen
HoneyB
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju.