Sada je: 30 srp 2026, 01:03.
Moderator/ica: Diami

Roza je napisao/la:Doručak - kruška
Ručak - komadić pećenog mesa i par kumpirića
Večera - domačica s mlikon
e zabpravila san za užinu mentos bomboni

tratinčica1711 je napisao/la:Roza je napisao/la:Doručak - kruška
došla sam vidjeti što si ti jela prije poroda i zaključujem da ti uopće nije trebao klistir

), kruh od krumpira

Trabakulica je napisao/la:tratinčica1711 je napisao/la:Roza je napisao/la:Doručak - kruška
došla sam vidjeti što si ti jela prije poroda i zaključujem da ti uopće nije trebao klistir
Ma rodila je, jer je prvi put od kad je trudna 1 dan priskočila sirko i kruh![]()

Zadnjih par dana mi tlak niži pa mi i apetit lošiji, samo bi pila

Kad mi budu u rodilištu davali klizmu...bit će posla
majko mila!

gilakova je napisao/la:Zadnja 2 tjedna uopće nemam pauzu između doručka ručka večera i međuobroka. Stalno jedem ali brate stalno, kad ne jedem žalosna sam![]()
Pa ovo mi se nikad nije događalo u životu ....bojim se da ću zadnji mjesec trudnoće nabiti 5kg. I to jedem svoj standardni sirko s jogurtom pa slatko pa sirko pa čokolino pa sirko pa kolači pa sirko pa pudnig, pa ručak pa kompot, pa sirko pa tako stalno...dok ne odem leć...navečer naravno ubi me žgaravica.....ovo je katastrofa.
Rekla sam da ću nakon Uskrsa prestati ali ne ide......Kad mi budu u rodilištu davali klizmu...bit će posla
majko mila!
jedina mi je to utjeha
gilakova je napisao/la:1,5 kg??? Ne mogu vjerovati!

mazilica je napisao/la:1,5 kg![]()
blago ti se. valjda.
ja sam u prve dvije trudnoće isto bila ful aktivna i stalno nekud letala, sve pješke, pa sam dobila u jednoj 14 u jednoj 11 kg
sad sam od 3,5 koje sam izgubila zbog mučnina vratila dvije

rusulica je napisao/la:Marta nema to puno veze s aktivnošću. Ja sam aktivna i preaktivna i sad i bila u prvoj, svi mi govore da pretjerujem s aktivnošću pa sam u prvoj dobila 21-22kg a sad sam do 30 tt natukla 11 već, posli se nisam vagala.
A jela danas:
doručak sirko s sezamom na kukuruznom kruhu
ručak riži biži s pinku piletine
užina pola šalice vruće čokolade
večera vjerovatno jabuka ili kokice ili ništa jer me ovih dana užasno muči žgaravica ma šta god pojela ili čak se samo i vode napila.. to kod mene nema veze s vrstom hrane. nekoliko dana mi gori želudac i onda me prođe pa nekoliko dana mogu šta hoću trpat u sebe
sad sam 29.tt.

) a sad papam i malo više se prima
!
),pečeni krumpir i pečena paprika
(to je za bebača
)

pika26 je napisao/la:ne znam kak vi,ali sve to što vi nabrojite ja pojedem već do podneva..i inače volim papati (iako mi se nije primalo) a sad papam i malo više se prima
!
Doručak : 2 šnite kruha sa sirnim namazom i dimcekom,kava s mlijekom i gricnula malo od dragog nutellu![]()
Užina: grožđe
Ručak: pečeno meso (bijelo,batak i malo vratine),pečeni krumpir i pečena paprika
Užina:puding sa šlagom
Užina opet:grožđe
I još malo užine: šaka čipsa + 1 keks(to je za bebača
)
Večera: e to još sad razmišljam, al mislim da će biti jogurt uz krekere
eto...mislim da je to sve..e nije bio je i sladoled ( 2 kuglice )![]()
samo se nadam da me u noći neće još uhvatiti glad,jer to nije rijetkost..

Trenutno korisnika/ca: / i 28 gostiju.