Sada je: 30 srp 2026, 01:10.

Epiziotomija, međica, masaža

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Re: Epiziotomija, međica, masaža

PostPostao/la Azzul » 14 ruj 2012, 13:20

to mi je bar pozitivno u ciloj priči - mm-u je to ništ (on je inače prošaran ožiljcima ko tigar, noga mu cila bila zavidana u oni "metalni kavez")
slikaslika Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013.
We're sharing one eternity, living in two minds, linked by an endless thread impossible to break
Azzul
rozo-ljubičasti po ebay-u

PostPostao/la lilkillaink » 16 ruj 2012, 14:09

Azzul mene su rizali za bebu od 2410gr i 45cm :roll na kraju su rekli da me uopće nisu tribali rizat :whew ,a rodila san začas, još mi je prva beba bila..
slika

slika
lilkillaink
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la titirlica » 16 ruj 2012, 14:42

mene su na prvom porodu rezali , samo rezanje i šivanje nisam osjetila ali zato 2 mjeseca nakon nisam još uvijek mogla normalno sjediti :roll Sada me nisu rezali ali sam malo pukla, imam 3 vanjska šava i rekli su mi da će bol proći za 2-3 dana :roll evo već 11 dan nakon poroda mene i dalje sve boli, doduše ne koliko i prvi puta , ali dovoljno da se ne mogu opustiti i da i dalje sjedim na desnom boku :/ konci mi još uvijek nisi ispali ....možda bude manje bolilo kad oni padnu :dunno
titirlica
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la rucho » 20 ruj 2012, 22:21

e znate sta je meni cudno..... nije tolko bolilo reckanje.... aj i sivanje bi moglo proc...... prvi pregled mi je uobicajeno neugodan jer se sama od sebe cila stisnem pa se dr oznoji dok ugura instrumenat........ al je zato prvi seks nakon poroda bio da sam tila priklat muza..... unatoc njegovom trudu pazljivosti i dobroj podmazanosti.... ma ni gubitak nevinosti nije bolio tako...... :nesvist ..... al ni to mi nije cudno... vec ono sto me sad cudi je da evo dvije godine nakon poroda ponekad imam osjecaj da pucaju savovi... :shock ..... znate ono ja ustanem a tamo dolje nesto suska da ne kazem puca..... i to najcesce pred one dane u mjesecu.....

usput cure... a sto se gledate dolje..... ni bez oziljaka taj dio nije bas miss fotogenicnosti.... sumnjam da i muzevi bas razgledavaju kad su u obradi u tizijem krajevima..... pa sta imate vi... :mrgreen
slika
rucho
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la lilkillaink » 20 ruj 2012, 23:01

šta oćeš rucho, ja se baš volin gledat doli, moja baš dobro izgleda hahahhahahahahahahha :mrgreen ,šalim se, al stvarno ćirnem tu i tamo doli, čisto da vidim kako stvari stoje, da nemam kakvog viška slučajno :bidan meni se ožiljak skoro pa i ne vidi više, nisam ga tretirala s ničim, ali kad dobijem m mi uredno procuri duž cilog uloška tu di sam rezana, točno na tom mistu.to me strašno nervira
slika

slika
lilkillaink
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la rucho » 24 ruj 2012, 15:14

lilkillaink je napisao/la:ćirnem tu i tamo doli, čisto da vidim kako stvari stoje, da nemam kakvog viška slučajno :bidan

viska cega?! :shock .....
slika
rucho
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la lilkillaink » 24 ruj 2012, 15:21

ma to sam napisala za šalu ;)
slika

slika
lilkillaink
Ovisna sam