Sada je: 28 srp 2026, 01:07.
Moderator/ica: Diami

)
Ispričavam se na eksplicitnosti ! Dakle, jako, jako, jako rijetka stolica, činilo mi se NIKAD KRAJA! Nakon što bih mislila da je isteklo sve što je imalo isteći, obrisala bih se, a ono ponovo - vljuuuuš ! I tako nekoliko puta ...

rusulica je napisao/la:gle ja živim kraj bolnice, 2 minute pješke. s prvom malom do samog puknuća plodne nisam skužila da imam trudove jer... jer ih nisam ni imala. Jedini simptom mi je bilo to cjelovečernje čišćenje doma na školjci (ja mislila da sam nešto krivo pojela) i grčevi u drobu za koje sam mislila da su od trovanja hranom(čak sam i to mjerila i nije bilo redovito). Ok bolila su me leđa al znaju me zabolit bilo kad u trudnoći.

Ja sam cak i sama trazila međutim odbili su moj zahtjev tako da sam muzu priustila savrsenu sliku u rađaoni kad je krenuo izgon

Ne znam kako vama ali meni ništa ne bježi
bila sam na wc kući dvaput prije odlaska u rodilištesretna22 je napisao/la:Obrijala se sama a klistirali me nisuJa sam cak i sama trazila međutim odbili su moj zahtjev
totalno me očerupala

. Rodila sam 45min nakon dolaska u bolnicu
.
Lana&beba je napisao/la:Obrijala i tuširala sam se doma prije polaska, a za klistir nije bilo vremena. Rodila sam 45min nakon dolaska u bolnicu
.

Trenutno korisnika/ca: / i 28 gostiju.