Sada je: 27 srp 2026, 07:58.

mala pomoc

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

mala pomoc

PostPostao/la aleks » 08 tra 2013, 16:21

moze jedna mala pomoc ,nemam bas nekoga iskustva u tome pa bi volio znati ,spavao sam sa curom bez zastite dva puta nisam na vrijeme reagirao ,ali jednom poslije toga je bilo do kraja ,pa me zanima da li postoji sansa da je trudna iako ju molim da idemo ginekologu ili da napravimo test kasni joj 9 dana a ona kaze da nije sigurno jer kao frendice su joj rekle dok iz vagine curi bijelo nisi trudna .moze pomoc sto i kako
aleks
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: mala pomoc

PostPostao/la Diami » 08 tra 2013, 16:34

Nema druge nego napraviti test na trudnoću. Boja iscjetka uopće nema veze s postojećom trudnoćom, i u trudnoći može biti iscjedak i proziran i bjelkast i blago žučkast.

Jedino test na trudnoću vam trenutno može pomoći, a za kojih dva, tri tjedna i ginekolog može ultrazvukom vidjeti postoji li trudnoća ili ne.
Diami
ne stignem sanjati

PostPostao/la aleks » 08 tra 2013, 16:36

pokusavam je nagovoriti ali ne zeli niti jedno.inace joj zna kasniti maksimalno 3 do 4 dana ali sada je vec usla u 9 dan . kaze mi da ima bijeli iscjedak i da kao nista od toga
aleks
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Diami » 08 tra 2013, 17:09

Ako joj i dalje bude kasnila, prije ili kasnije će morati jedno od toga napraviti. U biti ginekolog i pita je li test na trudnoću pozitivan ili negativan kad se naručuješ zbog kašnjenja menstruacije. Jer negativan test na trudnoću uz veće kašnjenje upućuje na druge probleme tipa hormonalnog disbalansa, ciste i drugih stvari.

Ali bijeli iscjedak definitivno nije znak nepostojeće trudnoće.
Diami
ne stignem sanjati

PostPostao/la aleks » 08 tra 2013, 17:21

ok hvala ti :ajme ..nadam se da ce biti sve ok vidjet cemo
aleks
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la aleks » 08 tra 2013, 17:29

a uz to mlada je za takve bolesti po meni trudnoca objasnjava kasnjenje menge
aleks
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Diami » 08 tra 2013, 20:02

A takve bolesti nisu vezane uz dob, cista na janiku se može pojaviti u bilo kojem trenu, ne mora imati nikakve simptome, a može izazvati izostanak menstruacije. Isto tako i jači stres može izazvati dovoljno poremećaja u hormonima da izazove blaže kašnjenje mestruacije. Poštoje još i policistični jajnici koji se mogu formirati već u tinejdžerskoj dobi...

No sve je to naklapanje i nagađanje, u ovom trenutku vas test za trudnoću može riješiti svih nedoumica, sve ostalo je "nadam se da je ispalo ipak ok".
Diami
ne stignem sanjati

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.