2. posjeti rodiljama - od prostora gdje su posjeti do toga što s bebačima za to vrijeme
3. neonska svjetla u sobi
4. preoskudan doručak (pola šnite kruha i jedan maslac ILI med) - tko se najede od toga??? I činjenica da u većini soba nemaš stol i stolice, pa se moraš snalaziti jedući na krevetu ili prozoru.
5. našlo bi se još toga...
No, sve to skupa nije mi takva katastrofa da bih rekla da mi je u rodilištu bilo grozno. Sjećam se tih metalnih dječjih krevetića s nagibom, ne sjećam se da su mi bili grozni, mada bi mi bolje od krevetića došla ogradica na mom krevetu.
Što se tiče sestara, ne bih baš tako generalizirala da su sve sestre u RH grozne i neljubazne i neradnice i ne znam što. Rekla bih da ima i ovakvih i onakvih, a većina je prosječnih koje budu isfrustrirane od previše posla i premale plaće, pa se to ponekad ili često prelomi na leđima rodilja.

ostalo nije moglo bolje

, objasnila bi im da u stvri ne znaju tko smo, što smo i kakvo obrazovanje imamo. 

, savjeti, hm..da, utrapile su nam po 2 knjižice o dojenju i njezi djeteta pa ti svladaj tehniku dojenja, hvala bogu moj sinčić i ja smo uspjeli to svladati do izlaska iz bolnice,najbitnije je ne odustati ma koliko bilo teško i biti uporan i imati volju, jer da je jednostavno-nije.