Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
27 sij 2014, 12:21
Evo mene opet na ovo temi, samo da potvrdim svoj prijašnji post od godinu i pol. Izgleda da nam stiže još jedan dečko...nije još sasvim sigurno, ali čini se da je muško...
28 sij 2014, 23:31
U prvoj trudnoci sam zeljela sina, intuicija mi je govorila da je musko i na kraju je tako i bilo.
Sada bi zeljela curu, osjecam da je cura ali jos ne znam. Zivi bili pa vidjeli kakva mi je intuicija.
Pojma nemam odakle mi ta zelja za curicom jer se prije trudnoce nisam vidjela kao mama curice. Mozda se podvjesno nadam curici jer mi se cini da su lakse odgojive.
29 sij 2014, 00:10
Prije trudnoće uvijek sam nekako mislila da bih trebala roditi sina. Odlutala bih obično na odjel s robicom za dečke jer mi je bila slađa. Nekako sam mislila da ne znam što bih ja s malom curom. Sad sam prvi put trudna i, naravno, imat ćemo curu.
30 sij 2014, 13:34
Nikky je napisao/la:Sada bi zeljela curu, osjecam da je cura ali jos ne znam. Zivi bili pa vidjeli kakva mi je intuicija.
Intuicija mi je odlicna, uzv pokazao curicu.
31 sij 2014, 00:29
Nikky je napisao/la:Nikky je napisao/la:Sada bi zeljela curu, osjecam da je cura ali jos ne znam. Zivi bili pa vidjeli kakva mi je intuicija.
Intuicija mi je odlicna, uzv pokazao curicu.

Super!