Postao/la Crvena » 09 stu 2009, 18:26
Jako mi je žao...
Moji jako dobri prijatelji izgubili su dijete u 6.mjesecu trudnoće prije 9 godina. Imaju krasnog dečkića, ali nikad - ona pogotovo - nisu potpuno prebolili gubitak. Ona kaže da joj je sin terapija, ali kad god ga pogleda ujedno se sjeti njegovog starijeg brata...
Nemoj prije sljedeće trudnoće staviti pred sebe previše zahtjeva jer će te sve to psihički preopteretiti, pa će tijelo samo odgoditi začeće. Probaj se opustiti, voli svoje tijelo i svog dragog i + će doći sigurno...
Što se kila tiče, moja znanica je ostala 3.put u drugom stanju sa 100+kg i rodila zdravog sina. Naravno, to ne znači da stanje tijela nije važno, samo želim reći da 10+ stvarno nije koma - sigurno i sama znaš mršavice koje su u trudnoći natukle +35kg, kao i okruglice koje su dobile +8kg. Kilaža je relativna, doista.
Osjećaj se dobro u svojoj koži, mislim da je to najbolji recept za zdravu trudnoću. Doduše, ja se jesam osjećala dobro, pa smo ipak prošli svašta...ako te zanima kako izgleda kad dočekaš termin s djetetom koje je prestalo rasti, pogledaj na 0-1, IUGR.
Sretno!
Principessa 11.03.2000., 3450g /54 cm
Vrlo Mali Princ 13.10.2008., 1690g / 39cm