Sada je: 01 pro 2023, 08:34.

Trudničke tegobe i kako si pomoći!

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Re: Trudničke tegobe i kako si pomoći!

PostPostao/la IINA » 10 sij 2017, 13:56

Meni ništa nije pomoglo niti u jednoj trudnoći. Čini se da je to normalna faza, na žalost.
------------------------------
Odluka da postanete roditelj, značajna je! Morate prihvatiti da će Vam srce zauvijek živjeti izvan tijela!
IINA
Sveta krava

PostPostao/la Peony » 11 sij 2017, 07:21

Hvala cure, mozda probam s maticnjakom. Mada mi on nije pomagao kada sam imala nesanicu jedan period prije trudnoce. Jeste li mozda probale one jastuke za trudnice koji izgledaju kao ogromna potkova?

edit* sad vidim da se maticnjak ionako ne preporucuje u trudnoci. Nista, nema druge nego odmarat onda sto vise kad imam priliku.
Peony
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Diami » 11 sij 2017, 11:26

Jastuci za dojenje (to su ti kao potkove) su mnogima jako pomogli, a nekima i ne. Neki ih i nakon trudnoće rado zadrže u krevetu ;) , a nekima ih i muževi ukradu. :lol Tako da se isplati svakako probati, a poslužiti će kasnije i za dojenje i bebi kao ograda, a moje cure su ga duuugo rado koristile i kasnije za igru.
Diami
ne stignem sanjati

PostPostao/la nina14 » 11 sij 2017, 17:47

meni nije bilo pomoci,povracala sam dan noc,7 dana u tjednu,stalno,cijelu trudnocu,uru vrimena prije poroda,imam jednu curicu i bojim se zatrudnit drugi put bas zbog toga,9 mjeseci se ni vode nisam mogla posteno napit.
nina14
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Peony » 11 sij 2017, 23:28

Diami je napisao/la:Jastuci za dojenje (to su ti kao potkove) su mnogima jako pomogli, a nekima i ne. Neki ih i nakon trudnoće rado zadrže u krevetu ;) , a nekima ih i muževi ukradu. :lol Tako da se isplati svakako probati, a poslužiti će kasnije i za dojenje i bebi kao ograda, a moje cure su ga duuugo rado koristile i kasnije za igru.

O tome vec duze vrijeme razmisljam, a nisam htjela bacati novce jer sam se bojala da mi nece pomoci. No ako i ne pomogne, sto kazes, na kraju cu ga koristiti za bebu.
Peony
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la leona2233 » 17 srp 2023, 17:44

Drage moje, ja sam imala 2 malena čira na želucu prije 2mj izljecila sam ih i sad pijem Ares [ipp], planirali smo trudnocu ali kad sam sobila gerb,gastritis i cir stali smo dok ne rijesim cireve. I sad su oni prosli ostao je gastritis i gerb. Zbig kojih pijem ipp. Jeste li ih pile u trudnoci? Kako izdrzavate vi koje imate refluks i gerb a trudne ste? Malo me brini da se cir nebi vratio ako ne bi bila na ipp. Molim vas iskustva:) Hvala svimaaaa. Krenuli bi sa radom na bebi u 8mj
leona2233
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la leona2233 » 17 srp 2023, 17:45

Drage moje, ja sam imala 2 malena čira na želucu prije 2mj izljecila sam ih i sad pijem Ares [ipp], planirali smo trudnocu ali kad sam sobila gerb,gastritis i cir stali smo dok ne rijesim cireve. I sad su oni prosli ostao je gastritis i gerb. Zbig kojih pijem ipp. Jeste li ih pile u trudnoci? Kako izdrzavate vi koje imate refluks i gerb a trudne ste? Malo me brini da se cir nebi vratio ako ne bi bila na ipp. Molim vas iskustva:) Hvala svimaaaa. Krenuli bi sa radom na bebi u 8mj
leona2233
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Merilynka70 » 15 stu 2023, 11:01

Caoo evo mene, ulazim polako u 8 mjesec... Moj jedini spas u ove trudničke dane su verovali ili ne - česta putovanja! :D Pre mjesec dana smo muž i ja otputovali u Slovačku to nam je bilo zadnje putovanje ima jedan zamak u Bojnicama prelepo je... svakoj od vas preporučujem https://www.daibau.sk/clanok/696/znacka ... kovy_zamok
Merilynka70
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Prethodna

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.