Sada je: 28 srp 2026, 01:00.
Moderator/ica: Diami
Nikakvu vodu ni vlaženje usana nisam dobila. Taman dok sam počela dobivati nagon za tiskanjem, mijenjala se smjena i došle su sestra i babica koje su napokon počele komunicirati sa mnom i ohrabrivale me. odmah mi je bilo lakše. Sestra me je gazom osvježila po licu. Kad sam rodila, prilikom šivanja stavile su mi dijete na prsa i on je cijelo vrijeme bio sa mnom pa mi je šivanje prošlo praktički bezbolno sa sinom na prsima. Nakon toga rekle su da idu na kavu, a ja: Idite, zaslužile ste! A sina su stavile kraj mene u neki kinderbetić pa smo se skupa oporavljali. Odvezli su me u sobu i pitali me želim li sina kraj sebe (u SB rodilištu je rooming in), sestra mi ga je donijela i držala ga 2-3h i zaključila da će ga nakon toga odnijeti da se i ja malo odmorim (rodila sam uvečer).
.
Snjezo kada ti je termin pretpostvavljam da smo blizu ako ćeš u pakracu rodit

). I sve komplikacije od šivanja koje su mi uveselile prvih 1-2 mjeseca sa bebom. 

Ne kuzim, pa gdje onda radjaju zene koje nisu bile niti u jednoj bolnici???
MM, od veze u Petrovoj nikakve ti neće biti koristi, vjeruj mi, AL VJERUJ, da teško da tamo možeš proći bolje nego u SDu.
Ako apartmani budu puni onda nije dobro, jer je odjel babinjača u Petrovoj vjerojatno najgori odjel bainjača u cijeloj HR
. Istusirala sam se jednom i to za vrijeme posjeta
. Malo se salim, a sta nam preostaje kad nije nigdje idealno.

17.01.2009.
). 
Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju.