Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pravila foruma
Odgovori

Re: trudnice sto ste danas...

01 ruj 2009, 23:05

Dva prepečenca i šalica čaja - povratila
5 žlica juhe - povratila
3 zalogaja mesa i riže,jedna breskva iz kompota i jedna svježa,par zalogaja tjestenine sa orasima i šećerom

02 ruj 2009, 09:47

Želim Vam svima (i sebi) da prestanu mučnine, a one koje povraćaju da zaborave te ružne epizode čim prije. Nažalost, ja ih počinjem brzo zaboravljati imam 2, a možda i 2,5 kile više... Jutros doručak šnita kruha i pekmeza i šalica čaja :kiss

02 ruj 2009, 10:12

jučer:
odmah poslije buđenja:kruška
marenda:čokolino
ručak:riba i fažolet
popodne:kompot jabuka brusnica bez šećera
večera:juha i nekoliko feta graničarske salame bez kruha :conf
Zadnja izmjena: ANERI; 02 ruj 2009, 10:47; ukupno mijenjano 1 put/a.

02 ruj 2009, 10:17

Aneri ja sam se zadnjih tjedan dana bila navukla na tost sa kruhom i šunkom... Samo bujam, morat ću malo pripaziti :lol

04 ruj 2009, 10:20

marenda:čololino,kruška ,banana
ručak:lešo kupir,pohana piletina ,5-6 kom domaće štrudle :oops:
večara:voćni kompot,žlica kozjeg sira
ajde nije toliko ni strašno

04 ruj 2009, 20:32

večera pizza... :mrgreen:

04 ruj 2009, 20:38

grah... :belji :bravo

04 ruj 2009, 20:49

Sendvic, mala cokoladica, tanjur juhe, par komada Toffifee, crvsti jogurt, bezalkoholna Bavaria. Grozno. :bum Kad me za sat vremena copi zgaravica jos cu se mlijekom natakati.

04 ruj 2009, 22:18

I ja večerala pizzu.

04 ruj 2009, 22:19

dorucak: 1 kifla namazana pavlakom i 1 kifla solo
uzina: kruska i nektarina
rucak: juha, riza i junece snicle
uzina: 1 kriska lubenice, 1 sladoled kapri
vecera: tost sendvic (sir i pileca sunkica)
:oops:
:dunno

05 ruj 2009, 07:44

Doručak:ostao mo komadić pizze od sinoć :mrgreen:

05 ruj 2009, 09:09

pa kud ranije :lol

05 ruj 2009, 11:14

Ne znam smijem li napisati kakvo zlo sam ja upravo pojela, pola mesnog nareska :oops: , to ne da ne jedem, nego mi takva hrana inače ne prelazi prag, al' eto, MM je bio u kupovini, stavio 'to' u frižider, ja vidjela i pomislila kako bih baš to mogla....sad me grize savjest a i nije mi baš sjelo...inače doručkujem žgance, kukuruzne ili prosene pahuljice s mlijekom, jogurt i voće ali jutros...
..za ručak je obično povrće na sto načina, ponekad meso i riba, večeram jogurt, voće, sir, itd., tako da sam zadovoljna sa kvalitetom ishrane osim što pokleknem pred slatkišima, prečesto ih jedem, priznajem...ugl. čokolade...nažalost, neke namirnice koje sam ranije obožavala, npr. sjeme lana, puter od kikirikija, sad ne smijem ni vidjeti pa mi je prilično uzak izbor onoga što mogu i vrtim dosta jednolično ali biće bolje...

05 ruj 2009, 13:41

Ahhhhh, ja kad griješim onda griješim, nakon onog komadića pizze, pojela još pola bureka i popila dcl jogurta, a evo upravo potamanila ručak tijesto i mljeveno s hrpom naribane grane.. :sealed A popodne me čeka prefina rođendanska torta od sina kojoj se neću ni truditi reći ne :party

05 ruj 2009, 14:03

haha,zmajić,kad je bal nek je maskenbal! :jadnimi ja bez prenatala uopće ne bi imala apetit,ali kad mi se stvarno nešto jede,ne uskraćujem si ni pod razno :sumo

danas: krumpir salata i pečeni odojak,fini,mirišljavi,direkt s ražnja :ja?
:vrtise

05 ruj 2009, 14:33

Sunchi :kiss pa mora dijete od nečega rasti :lol

05 ruj 2009, 14:47

jutros sam pojela ostatke od djetetovog keksa i mlijeka, bas i nisam bila od nekog apetita

za rucak sam napravila juhu od koke i rizot od koke sa bizima i mrkvicom

sad idem spremiti zeljanicu, jedva cekam :bis

05 ruj 2009, 15:53

Ja ću za ručak goveđu juhicu i rižoto sa gljivama, sad mi se čini da će mi pasati pošto sam pomalo gladna ali ko zna šta će biti :conf

06 ruj 2009, 11:18

Jucer:

za dorucak salicu kave, salicu kakaa, 2 semmela sa vajkremom, zimskom salamom , ementalerom i 1 papriku
1 breskva
za rucak krompir gulas sa hrenovkama (tjesim se da su hrenovke organske pa da nisu bas takvo smece, ali meni se trenutno meso gadi)
snicker sladoled

Danas:

za dorucak salica kave, breskva, tost (sir, sunka, zelena salata), jogurt

06 ruj 2009, 11:27

jucer sam koma jela. ujutro pojela 2 kajzerice sa maslom, purecom sunkom i sirom. do kraja dana mi to toliko naskodilo da sam se natakala samo cajem i vodom i tek kasno navecer, oko 21sat pojela tost sa sirom (neznam zasto ali to mi dobro sjeda i spasi me svaki put).
danas pojela 2snite kruha sa ABC sirom i jednu sa pastetom :baba , a sad idem staviti kuhati juhicu i mislim da cu samo to i jesti i za rucak i za veceru.

koliko jedete odn. konzumirate mlijecnih proizvoda?

06 ruj 2009, 20:08

Maslačak kaj je to "2 semmela sa vajkremom"? Meni je trenutno toliko zlo, da ću večeru morati preskočiti... :place

07 ruj 2009, 09:03

zmajic je napisao/la:Maslačak kaj je to "2 semmela sa vajkremom"? Meni je trenutno toliko zlo, da ću večeru morati preskočiti... :place

taman sam i ja htjela pitati :D

evo ja vec jedem kolace, seki mi je danas rodendan tako da sam spakirala par za pojesti na poslu... neke djelove mog hranjenja bi stvarno trebalo cenzurirati :mrgreen:

07 ruj 2009, 09:09

Hahaha, jogurt activia s trešnjom, te sendvič s mortadelom. Bauštela čista :lol

07 ruj 2009, 09:16

zmajic je napisao/la:Hahaha, jogurt activia s trešnjom, te sendvič s mortadelom. Bauštela čista :lol

i ja bi jedan sendvic s mortadelom, bas mi je sada zamirisala :)

07 ruj 2009, 09:22

zmajic svidja mi se tvoja baustela... bas bi mi sjela jedna...
a maslacak mi je samo bacila bubu u uho sa ovim vajkremom. jako ga volim ali ga kod mene u kvartu skoro nikad nema za kupiti :(

07 ruj 2009, 09:34

a u mene isto bauštelski doručar :lepinja sa kant salamom i marcipan ,a sad rutavanje ne prestaje :oops:

07 ruj 2009, 09:41

Ode ja na pilates, a sve si mislim jel bi uzela još nešto sa sobom za pod zub??? Tko zna kako mi bude! :mrgreen:

07 ruj 2009, 11:02

upravo pojela sendvic od integralnog kruha sa sunkom i namazom sa povrcem + sok od sljiva, + puding do čokolade :D

07 ruj 2009, 11:32

Vratih se s vježbanja i pravac frižider, manji sendvič sa sirom i šunkom i običan jogurt. E sad ako me ovo ne bu držalo par sati ne znam kaj ću... :shock: Moram danas kupiti puno voća

07 ruj 2009, 11:45

do ovog časa: kukuruzni hljeb sa sirom, 2 slasna kolača (mama mi napravila jako mirisne, sa kukuruznim brašnom jer pšenično izbjegavam pa se ja tješim kako ne jedem nezdravo, a na stranu sav šećer koji se tu nalazi :lol ) i grožđe (puno grožđa).
Odgovori