Sada je: 02 kol 2026, 21:23.
Moderator/ica: Diami
ja čekan pregled u petak pa možda i nešto prijavin
Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013.
Imam sljedeci tjedan termin kod babice pa cu je pitati dal je normalno, iako meni je sve normalno
, previse sam flegma za prvu trudnocu, vjerojatno jer sam sama sebi utuvula u glavu da ce sve biti ok 

Mozda je i bolje koja kontrole vise, pogotov ako si panicar, barem se smiris.

u petak imam pregled pa se radujem sto cu ga vidjeti. stomak mi je u ovoj trudnoci fakat nisko, bas mi to pocinje lagano smetati. 

Evo držim krpicu kako mi je Rusulica rekla pa ćemo vidit ujutro. Popodne nije toliko bilo, prpa me uhvatila jer je bez boje i mirisa,al očito nije ništa. A kad kihnem onda mi se zna dogodit da malo pišnem jer mi je trbuh skroz nisko i pritisak mi je na mjehur. Utješile ste me da nije ništa strašno pa sam mirnija,sa čekam jutro da vidim stanje. 

ja ću roditi u vinogradskoj; i meni je bebica prošli puta bila okrenuta na zadak i dr. mi je rekao da ima još vremena da se okrene kako treba,
šta je najgore nije tipicna glavobolja nego probadajuća cudna, ne gine mi pregled kod neurologa, jer mislim da ova glavobolja nema veze sa trudnoćom. 

ko će vas sad razlikovat

Vk1986 je napisao/la:jutro svima..
Imam pitanje za vas koje čekate curice,imate li spremna imena?kako će se zvati?

teško ćemo se dogovorit pošto oboje imamo svoje kombinacije. jedino da spojimo pa damo 2 imena ali ne znam koliko je to praktično ditetu kasnije u životu

Nana30 je napisao/la:Ja se isto mučim sa ženskim imenima, za sada mi se sviđa Leona,Lorena, Lana i Patricija, za dečka imam ime a to je Patrik

) nije dao pa bi mm sad ovoj bebi dao to ime. Meni se Ne sviđa samo Iva (u daklmaciji se svaka druga baba zove Iva - Ivuška) a varijacije na to ime su mi sve gore od goreg - Ivana, ivka, Ivna.... ništa mi se ne sviđa. Moglo bi Marieta- Iva al nisam baš obožavatelj tih dvojnih imena zbog komplikacija u dokumentima. Sviđa mi se još i Stela- Iva, Nikoleta, Maris, Barbara, Brigita, Karmela (ali me asocira na onu reklamu Karamelaaaaa).

Nosiš li možda naočale, da ti se dioptrija nije pokvarila u trudnoći, zna i do toga doći. Ovo je stvarno neko sasvim drugo stanje. 

mamac2012 je napisao/la:Mi jos pregovaramo oko imena....
nego bas razmisljam, sad kao trudnice smo dosta ogranicene s tom hranom zbog toksoplasme i listerije...bla bla bla
kako je dok cemo dojit? da li onda vise nema tih opasnosti ili ista hrana ostaje zabranjena???
ajmo iskusne mamice, help...da znam kolko cu jos morat pazit![]()

ne bi bas rekla , meni sve ide u trbuh i nekako mi je spicast a nosim curu

suncica77 je napisao/la:ja to na pocetku pazila vise ne
jedem sta mi se jede![]()
kad budem dojila pazit cu na hranu koja izaziva grcice a ostalo jest cu
ovako i ja 

Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013.
Ufff bas mi je cudno to napisati bas zbog toga jer smo rekli da ce to ostati medju nama do poroda , al et tu me niko ne pozna pa smijem
Kupila sam odmah kilu i pol

rozeee
ali bilo sve snizeno 50%
do sada nisam nikada imala problema sa vidom, evo od popodne me glava ne boli, ali bojim se sutra jer probadanja poćinju nakon buđenja
slj.tjedan idem kod neurologa pa ćemo vidjeti

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.