" nitko nije ni spominjal da bi probali vaginalni...Sada je: 18 tra 2026, 12:06.
Moderator/ica: Diami
" nitko nije ni spominjal da bi probali vaginalni...
.

. trudove dobila u srijedu (na 5 min) i tek u petak ujutro sam rodila,ali sve se to jako btzo zaboravi i 22 mj poslije rodila se petra 

dada....nekako nisam imuna na bol,a i ne preferiram ju bas....ježim se cim se sjetim...i samo zelim da sve bude urdu mom djetetu...
dali 1 porod boli jako ???? mlila bi ako bi mi netko moga odg.. hvala vam 

tamara1981 je napisao/la:Dženi,pridruži se proljetnim mamama i bebama,ugodno druženje...![]()
viewtopic.php?f=35&t=61477&start=0&st=0&sk=t&sd=a

sa vama !!
a rodila u 22:50 ( i to je bilo skoro u 11
) 

iako mi je malo u magli zbog lijekova protiv bolova, ali sve bih opet ponovila. muž je bio cijelo vrijeme uz mene i davao mi lijekove koje je trebalo (zdravstveni djelatnik pa je imao tu privilegiju) i bio mi je od velike pomoći. i zaista se ne mogu požaliti.. a ono što sam smatrala da me bolilo odmah je sve nestalo kad sam ugledala svoju malu mišicu 

odspavala sam si ja do jutra ali već oko pola 7 vidim da nešto ne štima i laganini se spremili i pravac u bolnicu.pregledala me doktorica stavila na ctg i da potvrdi ona da su to trudovi koji su počeli biti sve jači.pritom nije bila sigurna koliko je dijete veliko tražila je konzultacije sa drugom dr.i ona potvrdi da je dijete cca 4600 i da bi trebalo na carski ako se dežurni dr složi s tim,od 8ujutro do 14h trudovi su bili svakih 10sec,išli su jedan za drugim,ali kako doista sve žene kažu zaboravis tu bol na kraju svega.u nesto poslije 14h sestra dolazi po mene i fura me na carski u 14 i 35 čula sam plač svoje srečice!

rezali me ko hobotnicu na salatu 

i naravno rezali su me i to dobro

sretna22 je napisao/la:Vaginalni uz drip, epiduralnu i 27 savovarezali me ko hobotnicu na salatu

da me se pita opet bi rodila na isti način ,oporavak prošao odlično jedino kateter
.E da bebice težile 3180g i 3050g 

zato sad odmah na samom ulazu u rađaonu (evo i sad se ježim na spomen rađaone) tražim epiduralnu...
pukla ko lubenica, sva mjeseca nakon poroda ležela i sjedila na šlaufu za plivanje, Franči je bio ogromna beba 4950 gr i 56 cm dugačak
procijenili ga krivo na manje od 3000 grama
ma grozota...strava i užas neću više...
Ne ponovilo se nikom više... 
Tinica je napisao/la:Imala sam 50 i nešto šavovapukla ko lubenica, sva mjeseca nakon poroda ležela i sjedila na šlaufu za plivanje, Franči je bio ogromna beba 4950 gr i 56 cm dugačak
procijenili ga krivo na manje od 3000 grama
![]()
Sve plombe na zubima su mi popucale, sve kapilare na licu, oči, strgala stol za rađenje, tijekom trudova prebacivali me na drugi stolma grozota...strava i užas neću više...
Ne ponovilo se nikom više...
sanjat ću sad ovo, grozota.

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.