Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pravila foruma
Odgovori

Re: Amniocenteza

02 lip 2011, 15:01

Sanika je napisao/la:
Ili samo dobar UZV, 3D s dobrim dijagnostičarom, ili amniocenteza.

Pošto ionak moram sad na uzv i odlučila sam ić privatno...pa se i nadam dobrom dijagnostičaru, to ću sad prvo napravit, pa ću onda razmišljat dalje. :)

02 lip 2011, 20:54

ja idem na amnio, jos se nisam odlucila kamo.
koliko kosta pvt?

03 lip 2011, 10:10

Probala sam naci prave cifre jer sam ih negdje na netu pisala, ali nisam nasla.
Pa sad evo, ako fulam kojih sto kun, sorry.

Opcija1.:
Kod privatnika - pregled, zahvat, pregled drugi dan i nalazi koji se šalju na Sv. Duh, i čekaju cca mjesec dana - 700 kn

Opcija 2:
Kod privatnika - pregled, zahvat, pregled drugi dan i nalazi koji se šalju u Postojnu i čekaju cca 8 do 10 dana, 700 kn + 250 eura (baš u eurima, i sad nisam sigurna jel 200 ili 300 eura :( )

Na pp može ako treba koja je to poliklinika.

03 lip 2011, 10:14

hvala ti!

03 lip 2011, 10:17

evo sad sam našla od jedne druge forumašice za istu polikliniku, malo sam bila fulala:

ACZ 600 kn, sa UZV pregledom je 800 kn.
ako se šalju nalazi u Postojnu, to košta 250 eur za laboratorij plus 20 za vozača.

:mah

03 lip 2011, 10:23

hvala, hvala! :)

16 lip 2011, 09:07

molim za pomoc.
moram obaviti amniocintezu izmedju 3. i 10. srpnja.
u zagrebu.
zvala sam doktora u zajcevoj kojega mi je moja pvt. ginekologica preporucila, ali imam problema oko narucivanja, tim vise sto ga drugi tjedan (praznik, blagdan, spajanje...) nema.
pretpostavljam da bih u petrovoj mogla nesto iskemijati preko ginekologa kojega tamo poznajem, ali nekako bih, poucena losim iskustvima, petrovu zaobisla, ako je moguce.
dakle ostaju opcije vinogradska i sv. duh.
imate li koga za preporuciti? i kakava je procedura? samo nazovem i kazem da moram na amnio tad i tad i da bih se narucila kod doktora XY?
hvala vam.

17 lip 2011, 11:37

ako imaš uputnicu skeniraj je i pošalji je mailom u vinogradsku pa ti oni odg za cca 2-3 dana. JA sam više za vinogradsku nego sv.duh i petrovu

17 lip 2011, 11:38

rijesila sam sve, hvala :)
Odgovori