24 kol 2012, 18:54
25 kol 2012, 07:49
HVALA TI
25 kol 2012, 16:34
... da ju bas trebam iskreno ne znam bi li uzela...... unatoc cinjenici da olaksava bol i svemu sto ste napisale..... mislim da bi cekala sve dok se ne bi onesvjestila od bola pa bi neko umjesto mene morao odlucit da mi uguraju tu epi.... po mogucnosti dok sam jos u nesvjesti.... 27 kol 2012, 21:59
..smrzla sam se...mislila sam vec kako zgibat sa stola al nije bilo moguce...uglavnom osjetila sam da me masira po dnu ledja,a zatim sam cula traku ljepljivu kako razvlaci,nakon 2 minute rekao je mozete lec..ja pitam njega i to je to ??? kaze on da da stavio sam vam iglu...ja nistaaaa ama bas nista nisam osjetila..mozda od bolova sam otupila na sve...a tek kad je pustio kroz spricu tu tekucinu...ko da me netko hladnom vodom poljeva po ledjima..bas mi je bio gust
i za 3 minute sve otrnulo...od donjeg djela ledja do dolje...uopce porod nisam osjetila,.kad su rekli tiskaj mislila sam da ne tiskam.kad su rekli cestitamo mama evo vaseg sina ostala sam u šoku mislila sam da nisam rodila da se zezaju...uglavnom na iducem porodu ako ga bude zahtjevat cu izricito epiduralnu,il bjezim iz bolnice