Sada je: 18 tra 2026, 18:37.
Moderator/ica: Diami

i to onako ful ležerno, bez ikakvih izračuna, praćenja ovulacije i tako to...

napravila jutros test i naravno negativan (4dana prije izostanka menge).. Jel.moguće da sam ipak trudna,dali je ijedna od vas imala sličnu situaciju help 
..Doći će i naše vrijeme.... <3
USPJELI SMOOOO

USPJELI SMOOOO
nekako je nisam osjetila kao i inače
a znalo je u mene biti tih ciklusa bez O oduvijek tako da nemam pojma...
pa šta bi bi, al ovaj mj se zbilja ne nadam... mislim da sam trenutno u PMS-u, danas mi je 34 dc...

USPJELI SMOOOO
(nisam sumnjala na trudnoću iako mi je M kasnila jer mi je gin. rekla mjesec ranije da su mi ciklusi totalno zbrčkani i da nema šanse da ostanem trudna bez hormonske terapije koju sam planirala uvesti za par mj.) - kažem, nema tu pravila...
kad nas je volja (ne misleći o potencijalnoj trudnoći) pa kad se primi primi... 

USPJELI SMOOOO

USPJELI SMOOOO

USPJELI SMOOOO
Bit će bolje drugi put....

znam osjećaj, ali ne brini - baš ovako kako sunčeko kaže - doći će bebe kad one odluče

ŠokNaŠok je napisao/la:a do tada cu se opskrbiti sa crnim vinom i uzivati u hrani prije nego me mucnine oduzmu
baš! 

), ali ono, vi imate plodne dane skoro dva put dok se meni jedan ciklus odvrti - inače se ne žalim, manje puta imam M tijekom godine, al sad bi mi pasalo da je drukčije 

ja ih i želim troje
.... 

i
dođu u kompletu 
) i evo sad me pegla da mu po stoti put nacrtam Titanica, santu leda i Carpathiu

Vicky & Mama je napisao/la:O i ja se nadam da ćemo se piskarati dugo, ali na generacijskom![]()
Ps. ok je i meni troje, ali više mi se sviđa opcija dai
dođu u kompletu
No vjerujem da je kasnije kad malo narastu savršeno!

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.