Sada je: 28 srp 2026, 01:01.
Moderator/ica: Diami

ne mogu si to ni zamislit
i onda me uhvati panika i brinem se oko svega.pa se skuliram pa sam opet dobro neko vrijeme. najgore mi je kad budem kronično umorna, onda mi sve te obrane padnu i opet sam sama sa svojim brigama 

jučer je sekica ležala kraj mene navečer i mazila se, što inače rijetko čini, samo kad je tako malo temperatura obori, pa je držala ruku na trbuhu, a mala seka je lupala 
ali sad je bitno da je to iza vas i da je beba dobro

Gledala sam malo sta imam, no malo sta se moze iskoristiti za djecaka, sve je ljubicasto i roza, tako da nas ceka kupovina. Za pocetak necu nista posebno, nesto malo robice ce njeno iskoristiti, tj. sve sto je u nekim neutralnim bojama, tako da cu uzeti samo nesto za izlazak iz bolnice i pokoju sitnicu za prvi period, a kasnije vec se nadam sopingu sve sa bebom u kolicima
Kolica svakako kupujemo, D. je dobila za babine od mojih kumova, no bila su jako loseg kvaliteta i otisla u kontejner kada nam je na sred ulice otpao tocak
Svakako paniramo jos djece, pa cemo ovaj put sami birati i uzeti neka kvalitetnija, da potraju i za naredni krug

i put sam prošla skroz Ok, posebno jer sam bila premorena i nisam ništa spavala ranijih noći jer sam se brinula zbog malene, ali dobro, sve će valjda bit kak treba.

Ja se vec pitam kako cu na izlet da vodim 20 miseva od sest godina, a da se ne porodim usput

)

nek uživa u miru, na sljedećem će mu vjerojatno netko prstom brljat po torti i gurat se da puše svjećice
ali povratak mi je bio malo naporan, rani let u 6, digli se u 3.30, prvo 3 sata u avionu i onda 4 sata u Beču na aerodromu i još kratki let za zg. došla sam premorena, spavala sam na mahove u avionima i na aerodromu, ali me sve nešto probadalo od ukočenosti i noge su mi baš natekle. onda sam doma prošetala s pilićima pa sam nadošla

čovječe, koji su to likovi!
imam i slikicu i gledali smo je mm i ja kak se češe po glavici, joj premedena je
velika seka je bila sva zatečena slikom, gledala je totalno ozbiljna i stalno se vraćala, ali ništa nije komentirala. onda mi je navečer u krevetu rekla: mama, ja ne bi da mala seka bude ljigava 

Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju.