Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pravila foruma
Tema je zaključana

Re: Proljetne mame i bebe (4. dio)

03 lip 2016, 21:12

Stigao Petar jucer u 11.45h, 3310g i 50cm.
Ljubimo vas

04 lip 2016, 06:26

Mlada mama, čestitam :joy :joy :joy nek je ziv i zdrav, brz oporavak.

04 lip 2016, 10:14

Mlada mama čestitam!!!! :rodj :joy :luv

04 lip 2016, 15:25

Cestitke mlada mama... Eto, Petar nam je stigao kao šećer za kraj :)
Sad se selimo na ozbiljniji dio :D

04 lip 2016, 21:18

cestitam!! :rodj

da, kao što lilki kaže, sada se selimo na ozbiljniji dio :mrgreen

mi smo inače OK, ali bukvalno ništa ne stižem (jer usput i radim, uz bebu i prvorođenu). dakle, jučer smo se cijepili, imamo 5 i pol kg :luv odlično se razvija, drži već i glavicu, smije se svjesno. skroz mi je vidljiv već sada njezin temperament / karakter: srčana ženska. ili se smije ili plače. ;) jako je simpa. izgleda da će joj oči ostati plave boje - što nam je posebno dirljivo jer MM i ja imamo smeđe s malo zelenoga... a jedan mom mužu vrlo dragi dio njegove obitelji je (bio) plavook :srca

06 lip 2016, 08:27

Mlada mama cestitke od srca ! :joy puse mu salje Petra :lol zelim ti brz oporavak i brzo zgibajte doma :kiss
Janja kako ste?
Kitty bas lijepo napredujete..bebac i pol :le
Nas jako muci trbuscic..nisu grcici-pijem caj za dojilje i caj od kima.trudim se paziti sta jedem.ne bas stroga djeta,izbjegavam ono sta napuhuje i nezdrave stvari.muce ju plinovi i kakanje..stalno stenje i napreze se jako da bi prdnula..bas mi ju dodje zao.ne znam kako da joj pomognem osim masiranja trbuscica...sve drugo je ok i neka tako ostane :-)

06 lip 2016, 11:07

Lady, jel ti zbog toga bude nemirna na cici? Moja se sva uznemiri na cici zbog toga sto treba kakati ili prdnut, zacrveni se, stenje, ponekad se i rasplace. Nije svaki podoj takav, ali cesto je. Zbog toga joj treba duze da se umiri.

Mi smo jos u bolnici, nalazi idu na bolje. Ako ce sve biti ok s nalazima u srijedu ili cetvrtak ici cemo kuci u petak.

Teska je 4050 grama, buhtlica moja. Naocigled se deblja, i pocela se cistit u licu sva je puna pristica.

Kitty boja ociju se formira do 8-9 mj tako da nemora bito da ce ostat plavooka. Super ste se zbuckali :srca

06 lip 2016, 14:31

Ponekad usred papanja pljune cicu i sva se zgrci zacrveni i tiska...i sve nesto stenje i stenje.i bas ju je tesko smiriti.nijedan polozaj joj ne pase...i odjednom kao rukom odneseno...
Drago mi je da ste bolje i nadam se da cete uskoro doma.kako si skuzila da nesto nije uredu?kako ste dosli do dijagnoze?

06 lip 2016, 19:45

Ustvari nemamo dijagnozu to je bila prvotna dijagnoza, ali sve kulture su sterilne znaci da nije bakterija u pitanju.
Doktor kaze da se ponekad ni ne uspostavi dijagnoza i sve prode jednostavno.

Uglavnom u utorak je bila jako, jako nervozna nije htjela cicat niti spavat na krevetu. Trajalo je od 10-15 kad sam ju odvela pedijatrici jer nisam znala sta da radim. Temp joj je tamo bila 38.9 i odmah du nas poslali na zaraznu. Crp visok kao i ostali nalazi. Stavili su ju na infuziju i prima antibiotike. Sad vise nije na infuziji, nalazi su skoro u normali i nadamo se ic kuci u petak.

Tako i moja cica, sva se uznemiri, stenje, i kad uspije obaviti nesto smiri se.

07 lip 2016, 08:57

Ma srce malo :( drzim fige za petak!
A nocas za mene nije bilo spavanja-stenje njurga prdi kaka cijelu noc :nesvist sad naravno spava.kad krenem kuhati ce se probuditi..ima nos za takve stvari. Ako sjednem legnem ili pocnem nesto raditi..evoo jeee :mrgreen
Pusa zenske,nadam se da ste dobro :kiss

07 lip 2016, 13:57

ekipaaaa..otvoren nam je novi dio na 0-1..idemo tamooo :rodj
Tema je zaključana