11dc, lijep vodeci folikul i super endometrij
... Citiram ginica "ima da se puno druzite tm i ti ovaj vikend" 
Sada je: 18 tra 2026, 18:38.
Moderator/ica: Diami
11dc, lijep vodeci folikul i super endometrij
... Citiram ginica "ima da se puno druzite tm i ti ovaj vikend" 

(ja svoga u ove tri ipo godine valjda tri puta ostavila negdi na spavanju iako itekako imam di, jednostavno volimo biti skupa... on zaspe oko 8:30-9, a noć je duugaa
)
Mi našega ostavili samo jednom kod bake kad smo išli na svadbu.. nekak premalo vremena provodim s njim u tjednu pa vikende imamo samo za nas troje

, nadam se da cu uskociti u vlak za ljetnice 

po mojoj računici meni bi termin trebao biti oko 01.07. (vidit ćemo šta kaže gin.) tako da ima još fore za ljetnice

jadni tm, a čovik samo bija romantičan
hoću reći da mi je razina beta hcg-a očito bila poprilična kad je test tako munjevito reagirao i to u poslijepodnevnom urinu - sad zezam mm-a da su garant blizanci!

baš sam iznenađena i sretna, mislila sam da će nam puno duže trebati (a ovaj mjesec sam čak bila uvjerena da nije ni bilo ovulacije) 
... mm me gledao ko luđakinju kad sam inzistirala na bijelom toalet papiru!
mm je iscrpljen
Osjetila ovulaciju jučer ful jako. Držimo fige!

mislim nije da kukam već u startu i da ne mogu trpiti nego ono, strah me da ću dobiti, da će šta poći naopako
ah, ah, valjda će sve ipak biti ok - sutra u podne pregled pa ćemo više znati
ja držim fige na najjače da ti ovaj mjesec bude dobitni 
Bilo bi nam veselo na ljetnicama. A kak šok kaže, nadam se da ću skoro zbog robice jer je L proljetna beba 

) pa mi je utješno to da bi trebao nešto kraće trajati (porod jel´te)
a ono stigao nam dečkić i sad sam se tako naučila na to da mi je totalno svejedno - ja i on se tako dobro slažemo, karakteri su nam kompatibilni skroz na skroz
da nebi imala ništa protiv još jednog takvog slatkiša - iako virujem da bi bilo predivno imati i curu... ma šta bude bude, samo nek je sve ok!

, baš je mamin dečko skroz. Sad imam malenu želju, jednu curicu...no opet najbitnije je da ostanem trudna i da sve bude ok!

draga bas mi je drago zbog tebe 
, u podne puno mislim na tebe i držim fige iako znam da će sve biti ok! Javi nam se nakon pregleda! 

al da me uznemirava uznemirava me

ne brini, otkucaji se vide/čuju kasnije, tek 6+ koji dan... što se tiče probadanja sve sam ti već rekla, to je normalno, bebica si radi mjesta pa se sve miče i rasteže...

ja ti stvarno držim fige na najjače da bude ogromni plus ovaj mjesec

Mene je tak probadalo i boluckalo u trudnoci i sve je bilo ok!

s obzirom na simptome i sve skupa
samo da se to sad smiri i da sutra obavim taj kontrolni pregled kod gina pa da vidimo di smo i na čemu smo

Ako sam nekaj naucila kaj se tice tih silnih simptoma je da nista nije sigurno dok ne vidim plus na testu
Kaj da ti kazem, cice me rasturaju, vruce mi je, spava mi se - PMS-ovi nakon poroda me dokrajce. Imam mengu tjedan dana, tjedan dana sam normalna i onda krene PMS odmah nakon ovulacije. Za moje psihičko zdravlje nadam se da cu uskoro ugledati plus
Nada uvijek postoji no nisam okupirana time, trebala si me vidjeti sve cikluse prije prvog plusa, ko ludjakinja
Lijepi dani u trudnoci su pred tobom... Nije ti mucno?

i ono - ništa!
i eto ga na!

! Za prvu trudnoću smo bili vrijedni skoro godinu dana, čak sam sirotog mm-a sterala na spermiogram
Već sam bila luuuudaaa, a kakti sve ok s oboje. Znam da je ključno opustiti se no drugačije je to kad planiraš trudnoću - kao ne znam koji su mi dani u ciklusu, a znam valjda u sekundu
Bit će bebica kada treba biti, mantram si ... 

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.