21 ožu 2016, 15:42
21 ožu 2016, 23:10
23 ožu 2016, 11:07
a preko posla ne stignem, tu mi je cura na obuci.
Kitty i ja najavila mužu da ćemo od tog datuma raditi na poticaju
za trvdi trbuh ja dobila normabel
23 ožu 2016, 11:39
23 ožu 2016, 12:01
nemam pojma otkud to dolazi, ali znam da ću nakon poroda morati provjeriti cijeli želučano-crijevni sustav - em' duge mučnine, em' žgaravice, em' sada opet mučnine + proljevi - nisam sigurna da bi to sve baš tako trebalo biti.
23 ožu 2016, 12:25

šta još imaš u planu obavljat, ili je to, to? apropos puštanja preko reda, uglavnom mogu čekat, ali ako mi je stvarno već muka i teško, pitam uljudno, i još me populjuju
možda ti sutra skinu šav.ko zna
a proljev..da popiješ koji Linex možda? meni je on spasonosan.
i kkaže joj pedica da nikad nije vidila tako mali otvor.strašno. moraju sad dječjem kirurgu ić vidit šta i kako dalje.svašta bože dragi
23 ožu 2016, 13:48
lilkillaink je napisao/la:kitty imamo potpuno različita iskustva s prvorođenom djecom, s obzirom da su rođene u istom tjednu, mi s dojenjem nikakvih problema, i dobivanjem na težini. ja to stvarno ne bi prepisala "graničnom" porodu. bojala sam se da će bit takvih problema ali *kuc kuc* ništa od toga. ja sam rođena puna 2 mjeseca ranije, kaže mama, dojila od starta bez problema..tako da..
sada si mi izbacila jedini argument zbog kojeg sam našla još trunčice strpljenja u sebi.
već sam razmišljala da sutra zaigram na kartu neuračunljivosti i zamolim da me porode
šalim se
24 ožu 2016, 16:21
24 ožu 2016, 16:57
baš sam razmišljala o tebi čekajući da dođem na red u bolnici. drži se, piši kada ćeš stići!
lijepi dječak - taman i težina i duljina
tada ulazim u 38. tjedan... uh, uh, onda to može krenuti svaki čas... nekako sam se saživjela s tim šavom...
25 ožu 2016, 07:38
25 ožu 2016, 07:39
25 ožu 2016, 09:46
jedva cekam da nam se javis s detaljima 
i u nedilju
25 ožu 2016, 10:19
lilkillaink je napisao/la:kitty još ćeš na kraju bit tužna kad ti skinu šav![]()
saživjela sam se sa svojim šavom
nekako nisam još spremna - ni za porod ni za noćna buđenja... uh uh uh. no vidjet ćemo - možda ja još daleko doguram u jednom komadu (premda, iskreno, sumnjam, moj cerviks je stvarno beskorisna stvar, posebno u ovako visokoj trudnoći).
znam da će sve biti OK, ali navikla sam da smo samo nas dvije par...
25 ožu 2016, 10:26
kittyilevin je napisao/la:i nekako mi teško dođe kada znam da prolazim doslovce zadnje dane samo prvorođena i ja...znam da će sve biti OK, ali navikla sam da smo samo nas dvije par...
bit će dobro ako meni dozvoli da mu se približim.već se zaštitnički ponaša
25 ožu 2016, 13:41
25 ožu 2016, 14:21
ako te štogod tješi, ja sam, eto, zadnja četiri mjeseca što na strogom, što na manje strogom mirovanju. mučnine do 19. tjedna; od 20. - drama sa serklažom; žgaravice non-stop; strogo mirovanje barem dva mjeseca (ono, nisam se makla iz kreveta i fotelje); većinu vremena ne podnosim ni sebe niti ikoga oko sebe. no - eto - još malo i kraj trudnoće. kreće onda novi set problema, ali posve drugog tipa, znaš i sama. u svakom slučaju, bit će sve dobro - nisi sama u tom jadikovanju, trudnoća je prije svega teško stanje - unatoč gluparijama tipa "blaženog" stanja i slično... jest, blaženo stanje za muškarca, po mogućnosti svećenićke profesije
25 ožu 2016, 15:19
I oko termina
I još kaže žena ako slučajno nam budu trebala prije, da možemo samo ići u Zg po njih jer iz Zadra idu u Zg, pa onda u Ri. Ja kažem da onda taj popust nema veze jer ćemo toliko potrošiti na put.
Ali ako bude ranije. md sav brižan kaže posudit ćemo za prvu ruku, a ja, oštrokondža, kažem nema šanse! Napravit ću pritisak na njih da mi ih doma donesu ako bude frke!
25 ožu 2016, 15:30
kittyilevin je napisao/la:ladybug... drži se...ako te štogod tješi, ja sam, eto, zadnja četiri mjeseca što na strogom, što na manje strogom mirovanju. mučnine do 19. tjedna; od 20. - drama sa serklažom; žgaravice non-stop; strogo mirovanje barem dva mjeseca (ono, nisam se makla iz kreveta i fotelje); većinu vremena ne podnosim ni sebe niti ikoga oko sebe. no - eto - još malo i kraj trudnoće. kreće onda novi set problema, ali posve drugog tipa, znaš i sama. u svakom slučaju, bit će sve dobro - nisi sama u tom jadikovanju, trudnoća je prije svega teško stanje - unatoč gluparijama tipa "blaženog" stanja i slično... jest, blaženo stanje za muškarca, po mogućnosti svećenićke profesije
zao mi je sto si morala proci kroz sve to...
nadam se da ce ti ovi zadnji dani sto prije proci i da ces uz svu ovu muku imati turbo brz i lak porod
25 ožu 2016, 15:33
lakse je...cijeli dan ronim suze...sreca pa sam sama...bi me u lopacu malo poslali
25 ožu 2016, 21:19
26 ožu 2016, 07:44
IINA je napisao/la:lady, kad ti je termin?
26 ožu 2016, 10:25
jesi li bolje? čuj, trudnoća je - iz mojih iskustava - često vrlo teško stanje... divim se onim ženama koje "blistaju", "uživaju u svakom trenutku trudnoće" itd. u principu: naše tijelo (neprepoznatljivo! - baš sam se jutros gledala - imam košarkašku loptu umjesto trbuha!) postaje inkubator za nekog drugog. nemamo kontrolu nad svojim tijelom - niti znamo što se zapravo događa... znaš to sve i sama, prošla si to... u svakom slučaju, fizičke nedaće često prate psihičke - ja sam u tome prvakinja
imaš li s kime pričati? meni je, recimo, bilo ljekovito pričati s drugim trudnim ženama (od svih ne-trudnih sam "neshvaćena"
). u svakom slučaju... jadaj se tu ako ne ide drugdje... još malo i ti ulaziš u veliki finish...
eh, da, naravno - prijavljujem i prehladu
uživajte, cure, sa svojima!
26 ožu 2016, 14:46
sve me boli, boli me svaki pokret ovog diteta, u rebra, u želudac, u prepone, u svaki milimetar. i ne da mi se ništa živo više 26 ožu 2016, 16:25
malo teze hodam...ko neki retard pingvin....siroko noge, ruke u totalnom neskladu...
ali dobro je da ne boli. A to da se tjelo promjeni...o zivote..majica vel L a hlace S ....ono ma daaajjj.... Probat cu vise uzivati u ovom zadnjem djelu trudnoce.nadam se da ce biti lakse kad izvadim stent.zelim ovo vrijeme maksimalno iskoristiti za druzenje sa curkom..falit ce mi to
26 ožu 2016, 17:30
ali ne znam ni sama što želim - s jedne strane, jedva čekam da uđem napokon u normalnu robu, skinem te tajice, najedem se bez straha od žgaravice ili mučnine, hoću zagrliti novu bebicu i početi više taj novi period u životu; s druge strane - jao, jao, jao, kada krene nespavanje i ostalo... još se fakat brzo vraćam na posao... bojim se i poroda, i to baš dosta. frka me da nećemo sve stići - mislim, prvorođenu sam rodila u par sati; sada kada krenu trudovi moram malu negdje dostavit' (a i navikla se na svoj šav, strah me je da će sve prebrzo krenuti). anyway... koliko se da - treba se uživati... meni nekako tek sada sjeda da su ovo zadnji tjedni (dani?) mene trudne. ikad.
26 ožu 2016, 21:46
kittyilevin je napisao/la:ja sam isto danas bolje.ali ne znam ni sama što želim - s jedne strane, jedva čekam da uđem napokon u normalnu robu, skinem te tajice, najedem se bez straha od žgaravice ili mučnine, hoću zagrliti novu bebicu i početi više taj novi period u životu; s druge strane - jao, jao, jao, kada krene nespavanje i ostalo... još se fakat brzo vraćam na posao... bojim se i poroda, i to baš dosta. frka me da nećemo sve stići - mislim, prvorođenu sam rodila u par sati; sada kada krenu trudovi moram malu negdje dostavit' (a i navikla se na svoj šav, strah me je da će sve prebrzo krenuti). anyway... koliko se da - treba se uživati... meni nekako tek sada sjeda da su ovo zadnji tjedni (dani?) mene trudne. ikad.
26 ožu 2016, 23:12
panika. odvikla se od bebe koja ne zna reći što joj je
a, nažalost, s prvorođenom nisam baš znala pogađati - sve je to došlo vremenom. dojenje... uh uh uh... dojenje mi je bilo teže od poroda... panika
27 ožu 2016, 05:50

28 ožu 2016, 13:00
Dobila sam puno previše kila (sramim se čak i napisati tu brojku jer će onda postati istinita), ovi blagdani me ubili.... odlučila sam da neći jesti navečer, samo jogurt i izbacujem slatko....
28 ožu 2016, 14:08
popodne se, doduše, parkiram u fotelju, prijepodne i kuham i šećem i sjedim na kavi i vodim prvorođenu u park. popodne vidim da mi je sve puno teže, pa uglavnom mirujem - koliko se može...