Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pravila foruma
Tema je zaključana

Re: Proljetne mame i bebe (3.dio)

25 tra 2016, 11:29

buba, ti si nam skroz spremna :hug prati ti te svoje menstrualne-križa bolove... ;) meni bili na 8 minuta... ;)

komentari - uh, a postporodni? jučer mi je teta u redu na blagajni ničim izazvana (odnosno, skontavši da mi curka ima 3 tjedna) s gađenjem rekla da beba ne smije vani prije mjesec dana starosti. baš s gađenjem je to rekla... strava :lebdi ono, nikako da skontam zašto ljudi male bebe doživljavaju kao kolektivno vlasništvo :gaah

26 tra 2016, 07:29

Jutro cure!

Joj, mogla bi pisati i pisati o tome što svašta ljudi pričaju, koliko se vole uplitati u tuđe odluke i živote.... :angry

Mi smo spremni skroz i sve se smirilo :hahaha Idem sutra na kontrolu u polikliniku pa ću vidjeti što kažu.... Ovih dana opet imam milion obveza, stalno nešto iskrsne, a onda mislim bolje da se okupiram s nečim nego da sjedim doma i čekam, jer spavati neću sigurno, to mi jednostavno ne ide u zadnje vrijeme.... :gaah

26 tra 2016, 07:58

Jutro cure! Ima li hladnoce kod vas? Bome mi se ne izlazi iz kreveta.

Buba pa nemas sta samo ti budi aktivna i radi sta moras ionako si u terminu pa kad krene dobro je krenulo hehe.

Ja jucer spremila torbu za rodiliste sad nek ceka :mrgreen

26 tra 2016, 10:34

mlada mama19 je napisao/la:Ima li hladnoce kod vas?

a-ha... pravo zubato sunce - fino izgleda iznutra :lebdi

joj, cure, zavidim vam na skorim porodima. znam da će sve proći OK, a onaj trenutak kada beba izađe i kada je stave na prsa po prvi put - uh, ja bih taj trenutak ponovno :luv

mi inače super. :luv u ponedjeljak idemo na prvu kontrolu kod pedijatrice - skoro smo mjesec dana starosti, kud prije proslo! :whew lijepo jede, malo se osula (akne), ali prolazi; lijepo kaka, ima neke sitne grčeve, ali ništa nepodnošljivo. i dalje većinu dana prespava. ja umjesto da to vrijeme iskoristim da nešto napravim - posao čeka - gluvarim... ali OK, noći su burne, spavam po dva-tri sata u komadu maksimalno, trebam se odmoriti tijekom dana. :lebdi

26 tra 2016, 11:37

Ja sam jučer bila u trudnicku na ko troli tlaka i na ctg-u, moram opet u petak.

Danas me od jutra bi jako nisko dolje, nije ugodno. Beba je nekako mirna pa mi je čudno.

Meni ne smetaju nikakav komentari, niti me diraju. Osim što me pogodilo kad mi je neki stariji čovjek na biciklu rekao da sam krava glupa i da se maknem sa tim djetetom. Da sam ga mogla srušiti s tog bicikla slomila bi ga.

Ja poskidala sve navlake s kolica, jajeta i košare i sve oprala. Robica je spremna, torba spremna, ja napola spremna i to je to.

27 tra 2016, 11:08

Ajme kakav dan! Prvo drame sa L i opekotinicom..ostala je doma.onda mi krepa mob i sad pikam po starom ko po dreku da oprostite...onda mi masina za robu pocne pistat-odvod vode..i jos ostanemo bez vode.uz sve to nista nisam spavala jer je madam odlucila malo mi i kosti razmjestiti....sta me jos ceka?i da...boli me ljevi guz i noga..moze malo isijasa..zasto ne?!?!
A kako ste mi vi?

27 tra 2016, 11:17

Selimo na novi dio!

viewtopic.php?f=35&t=79312
Tema je zaključana