Sada je: 31 svi 2026, 03:00.
Moderator/ica: Diami

marina je napisao/la:Žena koja radi u lab coca cole rekla mi je da čaša coca cole dnevno nemože naškoditi nego može još i pomoć a pogotovo ko ima problem sa probavom.ali nevalja pretjerivat

Bilo bi ti vjerojatno zgodno već sad proučiti dijetu za slučaj povišenog šečera pa probati ponešto primijenit (ima na harni stranici)i. Nadam se da budeš mogla ogtt pregrmiti, ipak je to 2 deci vrlo slatke tekućine...

(bebaču) ali bezuspješno. zadnjih mj. dana pijem folic acid folnu kiselinu, ciklusi su mi svakih 32 dana ovaj mjesec sam dobila vješticu 5.4. a trebala sam 6.4. dobro nije to tolko bitno jedan dan više manje,prvi dan poslije mokrenja nakon brisanja krv, (inače mi se odmah spusti pa tri dana curi ko šašavo),drugi dan isto čim sam nešto fizički radila ostao je trag na ulošku i sad ja probam legnuti i smirim se i ono ništa ne curi treći dan isto kao i drugi.i na što sad da pomislim

kristinnka 23 je napisao/la:evo ovaj čas se spremam po test... ali zadnjih par dana imam i žućkasti iscjedak bez mirisa,ništa ne svrbi i pecka

mali_princ je napisao/la:Ma samo se vi trudite i dalje....uspjet ćete uskoro!!

(ona jest pomogla, što da radim...)

). nakon toga ujutro niceg nije bilo, ali, eto, mirujem i jako sam uplašena... 

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.