Sada je: 18 tra 2026, 12:06.
Moderator/ica: Diami

, pregledi su bili bolni i padao mi je mrak na oči kad bi ga vidjela da dolazi (s Marinom sam imala dva pregleda, jer se mijenjala smjena).... Pila sam vodu, mm me masirao, slušali smo muziku, odrađivali trudove.... Babice su bile odlične, masirale su međicu kod poroda, nisu me rezale, rodila sam prekrasno polagano i bez bolova. leona je došla na svijet u prekrasnom porodu
(Marin je bio izletio ko iz katapulta, slomljena mu je ključna kost, a ja izmasakrirana). Nema lijepšeg trenutka od samog izgona djeteta kojeg si potpuno svjestan i u potpunosti ga kontroliraš. Oduševljena sam krajem porođaja. Odmah su mi je stavili na trbuh, čekali d apupčana prestane pulsirati. Ubrzo su je donijeli nazad, odmah je počela sisati. MM je bio još dva sata s nama. Premjestili su me u sobu di sam bila sama s bebom (kasnije smo dobile društvo). Stalno su nas dolazile pitati kako smo, trebamo li nešto. Bile smo zajedno 24h dnevno, Lele je pregledavana u sobi. S dojenjem uvijek na početku imamo problema, jer mi mlijeko slabo nadolazi. Sestre su bile spremne pomoći savjetom (iako sam imala dobar dojilački staž iza sebe i znala s čim se susrećemo), provjeravale su položaj dojenja i količinu mlijeka. Došle bi i pričuvale Lele kad bi se ja tuširala (jer malena prvih 48h strašno puno plakala), porazgovarale bi... 

)
alkemicar je napisao/la:Napominjem da su me porodile dvije primalje. Nemam dovoljno riječi pohvale za te dvije divne osobe - Zdravka Butigan i njena mlađa
kolegica Ivana R. Toliko strpljenja, toplih riječi, želje da olakšaju, skrenu mi misli na veselije teme, nasmiju me kroz trudove...
ma ne mogu se sjetiti svega, al zaista im jedno veliko HVALA![]()
Zdravka mi je i međicu masirala (pa šta nitko ne reče da to izgleda kao 'indijanska vatra', al ne na ruci, nego dolje)
nije me rezala iako sam imala 6-7 šavova, jer je maleni bio veliki dečko i malo je ručicom zakačio mamu nezgodno pa je trebalo
popraviti groficu s tih par šavova
Eto, ja zadovoljna osobljem.
U sobi 4 rodilje, svaka sa svojim djetetom (rooming in), al wc bez vidljive ili makar osjetne ventilacije
I par kućnih ljubimaca u wc-u valjda da se osjećaš ko doma ili ?

trta me
no da se vratim na bit teme 

predobri,preljubazni,uvijek tu,otvoreni za svako pitanje,svaku nedoumicu!!!

), prilikom kojih ne smiješ otvorit prozor da se bar noću prozrači soba, jer je vani kod prozora gnijezdo stršljenova. od kojih sam jednog ponosni ubojica ja sama.

kanak je napisao/la:Novosti u zadarskom rodilištu:
- smanjili broj epiziotomija na nekih 20%... dakle epiziotomija samo ako je baš-baš nužna
erina je napisao/la: kanak je napisao/la:Novosti u zadarskom rodilištu:
- smanjili broj epiziotomija na nekih 20%... dakle epiziotomija samo ako je baš-baš nužna
Ovo mi je tako drago čuti...volila bi je pokušati izbjeći ovaj put!

A tko zna, možda nam se i posreći ovaj put, samo da sve bude ok! Al ona soba mi je ostala u tako lijepom sjećanju, kao ulaz u neki drugi svijet.
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.