Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pravila foruma
Tema je zaključana

Re: Zimske mame i bebe (4. dio)

19 vel 2016, 23:52

Ostala sam u bolnici, upoznala sam sunčeko i njezinu ljepoticu :luv
Ostala sam jer je plodna voda zuckasta, pomjesana s komadicima vernixa, otvorena sam za prst, cerviks je smeksan i skracen!
Osjetim neke trudove, drugacije od ovih do sada, bolnije svakako, na viziti mi je dr rekao da moze biti da su to i dalje pripremni trudovi samo bole jace zbog danasnje dvije amnioskopije!
Zasada ih biljezim na aplikaciji, nisu jos redoviti, svakako su razmaknuti...

20 vel 2016, 09:50

Rodila se Dunja u 5:09, 3500gr, 51cm :srca
Cure sada smo kompletne!

Kasnije vam napisem kako je sve bilo, sada odmaram, dok mi ne vrate moju ljepoticu! :luv

20 vel 2016, 10:34

Mare čestitke od <3 !!!!!!pa ti si to brzo odradila svaka cast majko!!!želimo dug i sretan život malenoj Dunji tebi brz oporavak te jos brži povratak kuci

20 vel 2016, 10:41

Bravo marijask, dobrodošla nam Dunja :joy
Mi smo premješteni sad na polu-intenzivnu :yess što nam je korak bliže odlasku doma. Sad mora da još malo dobije na težini i da nauči da jede. Baš osjećam malo olakšanje jer nam je to korak naprijed.

20 vel 2016, 11:41

marijask ceeeeeeestiiiitaaaamo od srca, braaaavooo!!! :joy :joy :buket Zelimo dobrodoslicu Dunji, ime je predivno :luv
Bas mi je drago da smo se upoznale :)!
Nasa prva noc je super prosla, 3 budjenja za papanje, 1 premotavanje kad je kakala i spavanac. L je reagirao predivno na seku :le :srca Ljubi je, mazi, pomaze mi dodavati pelene, pokriva je da joj ne bude zima. Rekao je "mama, kako je jepa, seka mi se jako svidja" :luv
Moja mama nam je dosla pa mi je lakse za pocetak...

20 vel 2016, 16:32

adry je napisao/la:Bravo marijask, dobrodošla nam Dunja :joy
Mi smo premješteni sad na polu-intenzivnu :yess što nam je korak bliže odlasku doma. Sad mora da još malo dobije na težini i da nauči da jede. Baš osjećam malo olakšanje jer nam je to korak naprijed.

Odličnoooo,pa danas tu prekrasne vijesti,jupiii

20 vel 2016, 16:36

sunceko29 je napisao/la:marijask ceeeeeeestiiiitaaaamo od srca, braaaavooo!!! :joy :joy :buket Zelimo dobrodoslicu Dunji, ime je predivno :luv
Bas mi je drago da smo se upoznale :)!
Nasa prva noc je super prosla, 3 budjenja za papanje, 1 premotavanje kad je kakala i spavanac. L je reagirao predivno na seku :le :srca Ljubi je, mazi, pomaze mi dodavati pelene, pokriva je da joj ne bude zima. Rekao je "mama, kako je jepa, seka mi se jako svidja" :luv
Moja mama nam je dosla pa mi je lakse za pocetak...

Bravo sunceko,kod vas isto sve super ide,odlično.
Ja vagnula S jutros micemo se s mrtve tocke dobili smo čak 30g.ja izdojim prije podoja 40ml i onda ga spojim na infuziju i nakon tog dam flašicu.:

20 vel 2016, 21:29

Marijask, čestitam na curici predivna imena!!! :rodj :joy
Adry, bravo za miceka, pravi je to mali borac. :luv

Znači, sada smo sve rodile? Ajme, meni ovo sve tako proletilo, a kada sam bila trudna vrijeme je stajalo na mjestu.

20 vel 2016, 23:03

Da, sve smo sad rodile. Zar ne bi sad trebale preći na drugi dio foruma?
Moj dječak je i danas lijen, na cici popio 10 ml i 20 na bočícu. Biće to borba

21 vel 2016, 05:10

Moj je micko isto na dohrani u bolnici odlučio pripaziti na liniju.
Sestre bi mu priredile 30ml, a on bi pojeo 15 ili 20.
I tako stalno. Nikad ne bi pojeo obrok do kraja.
Jedva čekam utorak i vaganje da vidim koliko se udebelio. :dada

Kako, cure, stojite s kilama? Ja sam dobila sve skupa 6 kila. Doma došla s minus 5. Međutim, nakon op sam bila puna vode, noge su mi bile strašno natečene, a cijelu trudnoću nisam zadržavala vodu. I sada mi vaga pokazuje još 3kg manje kada je sva ta voda otišla.
Znači, izgubila sam ekstra 2 kile. :joy
Neću se puno žaliti. :lebdi

21 vel 2016, 09:21

Ja jos nisam stala na vagu. Doma mi je riknula baterija na digitalnoj, vecinom sam se u trudnoci vagala vikendom na rucku kod mojih. Iskreno zadovoljna sam konačnim ishodom, trbuh praktički ko da ga nije bilo. Puno setnji, dojenja i malo vježbanja i bit ce to super ;)

Moja ekipa jos spava sto mi je jako cudno jer je L uvijek budan oko 7. Danas i jucer odvali do iza 8... Ja sam se otusirala, spremila i gledam ih kako spavaju zahvaljujući nebesima sto imam predivnu djecu i super mm-a :luv :srca

adry jos malo, malo i doma ste!! :hug
marijask bas me zanima tvoj scenarij s poroda ;) Mazite se vas dvije :le ? Tebi zelimo brz oporavak, a nasoj Dunji saljemo veliku pusu!!
maruska bravo za kile!
jopica bravo i za vas napredak!!! :joy

21 vel 2016, 12:45

:joy
Eto vrijeme je da pređete na drugi pdf.
Modice su vam tamo već otvorile kutak za druženje:
http://www.mameibebe.biz.hr/phpBB2/view ... 48&t=79164

Želim vam ugodan nastavak druženja.
:zivili
Tema je zaključana