Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pravila foruma
Tema je zaključana

Re: Proljetne mame i bebe (2. dio)

28 ožu 2016, 16:43

heeeey djevojčice :srca kako ste..sve najbolje vam želim, sa zakašnjenjem.

mi smo jučer bili kod mojih na doručku i ručku, posli doručka bacili šetnju po žnjanu, a posli je MM otiša u grad s M, a ja san ležala doma sa mojima.ko trut sam bila :mrgreen

kitty tebi u četvrtak skidaju šav? a mene stalno boli i peče oko cerviksa, majke mi imam osjećaj da će mi samo u jednom momentu sve ispast na pod :ajme noćas sam opet imala neke čudnjikave bolove i zatezanja, vrtila san se ko na roštilju, još mi je M navukla konjuktivitis, pa joj se slipilo oko noćas, pa smo to čistile.puf puf

šta se robice tiče, imam masu šta od M mogu iskoristit, a i kupila sam sve po akcijama i sniženjima, opremila sam ga bar do zime i baš sam zadovoljna :) ja baš ne volim posuđivat, malo sam weird po tom pitanju, al ne volim, šta god sam do sada posuđivala od sebe, nikad nisam dobila nazad kako treba, a za sebe ne volim posuđivat, jer mi se ne da pazit.tako da.ja kupim sve, a uostalom imam sestru, i dala sam joj rok do kraja godine da ostane trudna da joj mogu utrapit sve živo :D

ne znam u čemu bi ja izašla iz rodilišta.najradije bi u pidjami :lol sa M sam izašla u trudničkim rebatinkama, u Vansicama i neka majca/košulja kratki rukav..a ona mi je imala neku lipu tuticu, končanu kapicu i u paketini je bila.

bole me leđa, stavila sam frižider da se odmrzne, moran ga sredit , ujutro mi stiže novi. ako stigne dovoljno rano, možda uspijem izvadit krv za RH faktor, ako ne sutra onda ću prekosutra.

28 ožu 2016, 18:46

eh, pa da, zaboravila sam - pa nisam za sebe spremila nikakvu robu za izlazak iz bolnice! spremila sam samo za bebu, a za sebe samo spavaćice. u tome ne mogu izaći... thanx, lilki!

curke, polako s čišćenjima, hodanjima i ostalim... još par tjedana izgurajte... :hug
mislim, da se razumijemo - kužim porive, ja sam danas otperjala s prvorođenom u ikeu (drugi put u tri dana!) jer MORAM imati dva jastuka i dvije nove deke (posve nepotrebno, da se razumijemo...). :lebdi

robice ja za ovu bebu i nemam baš puno. imam od prvorođene (zimske stvari uglavnom), a ljetne ću kupovati kada dođe vrijeme :lebdi

28 ožu 2016, 18:57

Počeo mi se tlak dizati i noge naoticati, šteta što sam se ponašala da će mi ovaj puta biti ista drugačije.
Sad sam na obje ruke mjerila i nisam zadovoljna. :place

Ja robu mogu posuditi i uzet od nekoga. Imam nešto od M robe, malih bodija i gegica, ali ništa pretjerano. Neznam ni kakvu robu nose bebe koje se rode u 5mj, ovisi opet i kakvo će vrijeme biti. A nešto prikladno ćemo nac za izlazak iz bolnice, a što se mene tiče tajice, tunika i tenisice su meni super.

Ja nemam dojam da sam ogromna, al drugi kažu da jesam. Nos mi se raširio ko guzica :hahaha pa sam si smiješna. I služila sam da mi se tako rasirrasiri samo kad cure nosim.

28 ožu 2016, 19:33

janja čuvaj se!! nemoj da bude drama kakva :hug

vidiš, ja tajce nisam mogla nosit ni sa M ni sada..nikako. nerviraju me strašno..inače ih volim nosit..al sada no way. ja sam M rodila 23.5. bila je u dugoj robici skoro do misec dana

meni se nos počea čepit sada. nadala sam se da će me makar to zaobić ovaj put..al' zašto bi.jel. žgaravica me sad uništava, srećom,šaka bajama prije spavanja pali. fala bogu :klanja a tlak, nikad niži :mrgreen oko 100/60-70 od početka

ps. jedva čekan da nam se lucy javi

28 ožu 2016, 20:01

Zenske sretan vam Uskrs !
buba iz Ri sam....stvarno smo blizu u terminu..mozda se podruzimo :lol
Sto se tice velicine tu sam u nekoj normali..na + 10 sam i ubiti sam s a u trbuhu.makar mi je muzic rekao da se nisam ovako raskantala u prvoj trudnoci :hahaha i cice su dosle pa sam si nekako zadovoljna :rodj

29 ožu 2016, 12:34

čizs, što je meni danas loše. :lebdi em što skoro ništa nisam spavala (vrag im odnio promjenu sata!) em što se od doručka (jedna kiflica i čaša soka od jabuke) osjećam kao da sam progutala balon pun vode - koji stalno prijeti da izleti van. trbuh mi je i dalje još jako visoko, ni blizu onog olakšanja o kojemu se govori u visokom stadiju trudnoće. žgaravica koma. + ništa, ali bukvalno ništa mi više ne stane u želudac. još me je teta koja dolazi čistiti iskomentirala skroz na skroz - pa kako mi je guza narasla, pa kako mi je trbuh velik, pa kako mi se je lice promijenilo, pa... daj mi, ženo, koji kompliment, please, ionako mi je teško! :gaah

29 ožu 2016, 13:15

kittyilevin je napisao/la:čizs, što je meni danas loše. :lebdi em što skoro ništa nisam spavala (vrag im odnio promjenu sata!) em što se od doručka (jedna kiflica i čaša soka od jabuke) osjećam kao da sam progutala balon pun vode - koji stalno prijeti da izleti van. trbuh mi je i dalje još jako visoko, ni blizu onog olakšanja o kojemu se govori u visokom stadiju trudnoće. žgaravica koma. + ništa, ali bukvalno ništa mi više ne stane u želudac. još me je teta koja dolazi čistiti iskomentirala skroz na skroz - pa kako mi je guza narasla, pa kako mi je trbuh velik, pa kako mi se je lice promijenilo, pa... daj mi, ženo, koji kompliment, please, ionako mi je teško! :gaah
ajme lijepo te pocastila teta :bigno ako nije imala sta pametnije za reci mogla je sutit...
Meni san na oci nocas nikako.mrzim to.dignem se pisat i onda po 2 sata zujim.za poludit.onda se L.probudila oko 5 i dosla kod nas...naravno da je zauzela cijeli krevet :ajme otpratila sam ih jutros,nesto pojela i zaspala.poslje me neka mucnina oprala..malo je falilo da se ne zrigam :dunno
Jucer sam gledala kolica..sa L smo imali 3u1...sad bi neka nova i vidjela sam divna 2u1. kosara se pretvara u sjedeci polozaj i ima ono jaje.netko ima nesto tako? Dojmovi?

29 ožu 2016, 14:07

Bok cure!
ladybug da, mogle bi se vrlo lako sresti u rodilištu :lol
Ja sam kupila Inglesina kolica 3 u 1. Htjela sam stokke, ali malo (malo..hm,,?!) su preskupa tako da smo se odlučili za ova, a ova sam imala i sa klincima prije 10tak godina (uh.... :mrgreen ) i meni su super praktična. U adaxu je sniženje do kraja mjeseca pa uz popust nisu baš tako strašna. mada mi je ova investicija bila sve samo ne isplativa, jer ne planiram djece poslije ove bebice, al možda se moja seka konačno odluči za bebu pa proslijedim sve njoj :) A u Zgu kad smo bili su bila neka super 2 u 1, sa onim velikim kotačima, ali mi se činilo nezgodno sklapanje. Ova moja mogu s jednom rukom sklopiti i otvoriti.

Danas sam ušla u 34.tt, još 49 dana do poroda kaže moj mobitel. Malo me lovi panika od poroda, ali jedva čekam!
Sutra idem do grada kupiti nešto robice za bebu, srediti torbu za rodilište... strah me je da me ne ulove trudovi ranije a ja nemam ništa pripremljeno.
Moram i u bolnicu po nalaz brisa, trebao bi biti gotov....
Leđa me ubijaju! Ali gornji dio leđa, ne mogu hodati dugo i cijeli dan sam u bolovima, a ništa ne smijem popiti.... sad čekam da mi se javi maserka od svekrve može li me ona izmasirati ili tražim dalje....

Kitty ja bi ju zadavila! Odi se prošetati malo da dođeš k sebi.... Znači tebi je četvrtak dan D....

lilkillaink je napisao/la:ja baš ne volim posuđivat, malo sam weird po tom pitanju, al ne volim, šta god sam do sada posuđivala od sebe, nikad nisam dobila nazad kako treba, a za sebe ne volim posuđivat, jer mi se ne da pazit.

Ja sam slična po tom pitanju. Ništa mi se nije vratilo što god sam posudila (čak ni kolica!), a ne volim baš tu robicu za bebe posuđivati, kupit ću novo. Mada svi imaju potrebu da me opskrbe sa svime, tako mi je jedna prijateljica donijela kadicu i njezinu korištenu izdajalicu, to sam lijepo spakirala i rekla md da spremi i vrati joj prvom prilikom. Radije bi se izdajala ručno nego koristila nečiju izdajalicu, ma kako god ona bila dobro sterilizirana :dunno

29 ožu 2016, 14:16

uh, da, meni isto nudili rabljenu izdajalicu - tenk ju, ali ne :lebdi ostalo nismo ni morali posuđivati - poklonila mi je jedna frendica rabljenu kadicu :) ostalo je od prvorođene. kolica imamo peg perego 3 u 1 od prvorođene.

meni se je ful isplatilo kupovati kozmetiku u mulleru - uz njihov baby program + popust na diners 10 posto utorkom.

išla kod frizerke - da malo raspoloženje popravim. onako, umjereno uspjelo. :lebdi baš neki bezveze dan - trebala bih se onako dobro naspavati, a nikako. baš sam na pola energije. nemam pojma otkud ću pokupiti energiju za porod, majkemi. :lebdi

29 ožu 2016, 14:23

Kitty ni sama ne znaš koliko imaš energije ;) I super za frizuru! Ponekad takve sitnice mogu malo dignuti raspoloženje. A tetu čistilicu drugi put dobro našptaj! :spota
Kad se sjetim kako sam se derala na drugom porodu :hahaha To je bilo kao u filmu! Onda sam došla u onu kao šok sobu i žene tamo umrle od smijeha dok su mi prepričavale što sam sve vikala :hahaha Tako da razmišljam o epiduralnoj... uzela sam ju na prvom porodu, na drugom mi nisu dali jer sam bila već 6 cm otvorena.

edit: pol posta mi nestalo :roll

29 ožu 2016, 14:42

meni s prvorođenom nisu stigli dati epiduralnu - išlo je fakat brzo (a i nije bila nepodnošljiva bol). i nisam nikada mislila da ću o tome uopće razmišljati - ali sada si mislim je li epiduralna pametna? mislim, nikada nisam mislila da ću o tome razmišljati naprosto zbog toga što mi se čini da treba uzeti dobre strane razvoja medicine - ako su smislili nešto da nam olakša bol - go for it!

pitam zato što sam se naslušala priča žena koje od epiduralne naprosto nisu znale kada treba tiskati (jer jačina bola, tj. truda, zapravo daje dobar znak koliko treba tiskati bebu). imate li iskustva s epiduralnom?

edit: pročitah upravo http://www.roditelji.hr/trudnoca/porod/ ... nalgezije/ dakle, ima epiduralna smisla ako anesteziolog ima smisla ;)

a teta čistačica - jao, danas je fasovala skidanje, pranje, peglanje i vraćanje zavjesa :p - neš' mi komentirat' guzicu u 9. mjesecu trudnoće :kima. nakon četiri (4) mjeseca mirovanja ili moranja mirovanja. to se jednostavno ne radi :lebdi

29 ožu 2016, 14:52

kittyilevin je napisao/la:a teta čistačica - jao, danas je fasovala skidanje, pranje, peglanje i vraćanje zavjesa - neš' mi komentirat' guzicu u 9. mjesecu trudnoće . nakon četiri (4) mjeseca mirovanja ili moranja mirovanja. to se jednostavno ne radi

Hehehehe :nata :stara

Što se epiduralne tiče, ajme kako sam ja njih izmaltretirala oko toga na prvom porodu... gin. mi ju je preporučio pa mi je par puta sve objašnjavao, pa je došla anesteziologinja i ona mi je u više navrata objašnjavala. Na kraju sam ju uzela i nisam požalila. Osjetila sam i trudove i imala nagon za tiskanje, sve samo sa nemjerljivo manjom boli od primjerice drugog poroda gdje sam rodila prirodno. Poslije sam ležala 12sati, i kad sam se išla otuširati sestra mi je pomogla jer mi se vrtilo kad sam prvi tren stala na noge, ali drugi dan više nikakvih simptoma...

29 ožu 2016, 15:01

eh, čistačica je, nadam se, skontala... :nata

thanx, buba. ma da - čitala sam malo i, da, reći ću im da bih epiduralnu. ali potajno se nadam da će kao i s prvorođenom ići dovoljno brzo da nećemo ni stići do epiduralne :lebdi

29 ožu 2016, 16:41

tuđa izdajalica..neću niti komentirat. meni je sveki išla utrapit MM-ovu tutu (nonu, kahlicu)..daj bokte,fuj. ako te nisam tražila ništa, nemoj mi ni nudit, pogotovo ne te stvari i još rabljene :ajme

kitty a to kad mi se neko nađe komentirat. nisam osjetljiva, u tvojoj situaciji, ja bi je sprašila samo tako :lol a vidim da je i platila odma :yess

šta se epiduralne tiče, sve šta ide iole blizu kičme, ne hvala.nema šanse.bojim se tih čudesa samo tako.nekako se i ja, kao i Kitty, nadam da će ić makar jednako brzo kao i s prvorođenom. bilo je kratko, al stravično bolno :shock došla sam 8cm otvorena, nije bilo šanse za ništa :lol

ja ću na frizuru idući tjedan sve, i zubara i frizuru i pregled. sutra ću ić vadit krv za Rh faktor, danas mi je frižider stiga malo kasno pa nisam stigla ić danas.

29 ožu 2016, 17:08

meni ne smeta kada mi drugi nude stvari od svoga djeteta :lebdi - dapače, to mi totalno ima smisla, ako su stvari dobro uščuvane, zašto ne? pa i ja ću svoje stvari proslijediti nekomu komu će trebati. izdajalica mi je bezveze, to fakat volim imati svoje (s prvorođenom sam je non-stop koristila, ali čak i to mi je fuj ponovno koristiti, pa sam kupila novu). ali da nemam od prvorođene robicu, vrlo rado ne bih sve kupovala. :lebdi

pojedoh ručak. trbuh mi je do vrata. :gaah

29 ožu 2016, 18:37

Sutra idem u shopping a oni neka nose koliko žele :)

Razmišljam o porodu na stolčiću, baš sam čitala o tome da je lakše i manje bolno.... a Rijeka ima taj stolčić, kažu da se može i probati ranije....

Ja sam na dijeti, tj. ne jedem navečer, samo jogurt dolazi u obzir, i kile i žgaravica, a i loša probava ne idu mi na ruku, pa stvarno.moram pripaziti....

29 ožu 2016, 20:45

Buba je napisao/la:Sutra idem u shopping a oni neka nose koliko žele :)

Razmišljam o porodu na stolčiću, baš sam čitala o tome da je lakše i manje bolno.... a Rijeka ima taj stolčić, kažu da se može i probati ranije....

Ja sam na dijeti, tj. ne jedem navečer, samo jogurt dolazi u obzir, i kile i žgaravica, a i loša probava ne idu mi na ruku, pa stvarno.moram pripaziti....

I meni se svidja ideja o stolcicu i gin mi kaze da bi to bilo idealno za mene pa se nadam da cu uspjeti u tom naumu ;) navodno da je super i sve sta sam citala su pozitivna iskustva :moli

29 ožu 2016, 20:48

ja odradila frizera, prošli tjedan depilaciju. stvari spremljene. zavjese oprane. grizem oko sebe. rek'o bi čovjek da sam spremna. :kino tupa bol u križima, imam feeling da će mi sve ispasti. trbuh mi je pun k'o šipak - mala jedva stane, točno kužim kako je bebačica sva skvrčena jadna. spremna sam :sumo

29 ožu 2016, 22:10

Hello curice samo da ostavim trag

Danas mi je bas neki los dan, em me sve boli zatete em hormoni luduju, samo bi plakala

Ljubim vas sve, vidim da nam je svima slicno heh

30 ožu 2016, 07:42

'Jutro cure!

Danas ne mogu spavati, moja E. je pokupila virozu, a i ja sam jučer bila sva nikakva, samo se nadam da neće prijeći na mene.....

Opet mi je jezik "metalan", tj. vršak jezika mi ima neki čudan metalni okus tako da uopće hranu ne osjećam. Sad sam pojela topli sendvič i skroz mi je čudan okus u ustima. Više ni sama ne znam što bi jela, uopće nemam nekih posebnih želja.....
MD ima rođendan sljedeći tjedan i trebali smo feštati i ja sam se jako veselila tome jer uopće ne vidim ljude i baš mi treba malo druženja, ali njega sad ulovila panika da ću ja roditi tih dana :ajme i otkazao sve. Valjda kako ja pričam stalno boli me ovo, boli me ono... on se prestrašio i sad smo zaustavili život. :ajme On bi mene najradije zavezao za krevet dok me ne ulove trudovi :roll

Kitty ti si skroz spremna! :joy Znači kad te "rašiju" u četvrtak, možemo očekivati drugu proljetnu bebicu! :luv :joy
E da smo barem malo bliže pa da mi pošalješ (po kazni) tvoju tetu čistilicu da i meni zavjese opere :lol Ja ću to isto ali vjerojatno za vikend.. grijemo se na drva i zavjese, inače bijele, poprimile su čudnu boju....

Ladybug zato bi i ja probala... ako ne, onda ću epiduralnu. Kod kojeg gin ideš? Ja idem kod Manestra u bolnicu....

Vidim da se sve sređujete ovih dana, frizure, kozmetičari.... ja puštam kosu pa se nadam da neću još roditi, da kosa naraste toliko da mogu napraviti rep :mrgreen ali moram se farbati.... :zub Razmišljam jedino da odem do pedikera jer ne mogu ni nokte odrezati kako spada.... :roll

30 ožu 2016, 08:33

Buba je napisao/la:Kitty ti si skroz spremna! :joy Znači kad te "rašiju" u četvrtak, možemo očekivati drugu proljetnu bebicu! :luv :joy

uh, nemam pojma - mogu roditi odmah (često to odmah krene, čim se skine "mašnica"), a može to još i potrajati. vidjet ćemo. ni sama ne znam što bih htjela - bojim se iščekivanja, dripa i sličnih čudesa, a, opet, kada si pomislim da bih mogla sutra roditi (!), muka me hvata :ajme vidjet ćemo. trbuh mi je jako visoko. to pak može biti povezano s time da nisam prvorotka, sve se može spustiti bukvalno u nekoliko sati. vidjet ćemo. :lebdi

u fazi sam žešće hibernacije. pozavršavala sam uglavnom tekuće poslove. ove koji nisu tekući ne mogu ni krenuti raditi - baš hiberniram.

ultrazvučno me nisu gledali već nekih mjesec dana, razmišljam da ih sutra zamolim - da vidimo je li s bebom sve OK.

jao, buba, što izvodi taj tvoj dragi? mislim, lijepo da se čovjek brine - ali nismo bolesnice! treba malo i zabave :drink

(sorry, svi su mi u nemilosti osim mojih sestara-trudnica, sve vi ste uključene :drink . prema svima ostalima sam totalno nemilosrdna - jučer navečer su fasovali i biciklisti koji su se vozili gdje po mom trudničkom feelingu ne bi smjeli jer ugrožavaju moje nerođeno dijete. bogami su fasovali :sumo)

ali mi zato cijeli stan miriše od čistih ispeglanih zavjesa :bis
Zadnja izmjena: kittyilevin; 30 ožu 2016, 08:36; ukupno mijenjano 1 put/a.

30 ožu 2016, 08:36

buba i ja planiram tražit stolčić, za sada ne vidim razlog da bi me odbili. samo moram napomenit MM-u da me podsjeti da ga tražim jer se u agoniji sigurno neću sitit..svakako je prirodniji položaj od ležećeg :lol rekla sam mu sinoć, da bi najradije njemu dala da me porodi. to bi nas dvoje super odradili :mrgreen
moja mama svako malo jauče, kao ajme njoj ako joj rodim doma :hahaha jer, zadnji put sam ležala s njom u krevetu kad sam imala trudove, da nisam otišla kući kad sam otišla, vjerovatno bi joj zalila krevet :hahaha , a i navija da rodim na njen rođendan 28.4.

kitty tebi sutra skidaju šav? mislim da sam ja nervoznija od tebe :p i onda sam ja na redu iza tebe..divota :zub

ja sam preksinoć uspila svoje nokte na nogama odrezat, imam problem s pedikerima :ajme ne volim da mi neko dira noge, možete se smijat, ali dođe mi da povratim.baš mi nije ugodno :roll

idem se sredit pomalo, pa vadit krv

30 ožu 2016, 08:39

lilkillaink je napisao/la:[
kitty tebi sutra skidaju šav?

jest, sutra ode moja "mašnica". ode ona. :bis

ne pitaj... 1. nadam se da neće boljeti. 2. nemam blage veze što ću kada je skinu - bit će me strah svakog pokreta... :lebdi

30 ožu 2016, 09:01

kitty :klanja svaka ti čast na sabranosti..možda ne boli to skidanje šava? sutra nam moraš pisat cili dan!! da te pratimo kako treba :D

btw. vidila sam slike lucynog bebaca na instagramu..tako je slaaaaatki :le

30 ožu 2016, 11:24

buba kod Krešićke sam.
Stopala..nokti....uzas :ajme vec neko vrijeme nemam pristup tom djelu tjela.pedikeri trljaju ruke kad vide trudnicu :lol a pripreme za pregled kod gina...o muko koje akrobacije :ajme
kitty sretno! :hug

30 ožu 2016, 22:12

cure, thanx :vi

ja danas provela dan završavajući neke stvarčice - otišla iz kuće ujutro u 9.30, došli doma u 18. :drink spremna sam :sumo

držite se! pišem sutra!

31 ožu 2016, 08:11

hey djevojke moje :kiss

ja sam jučer popodne išla svome ginu prije reda, uhvatili me bolovi u donjem dijelu leđa, i u donjem dijelu trbuha, baš menstrualni bolovi i ogroman pritisak. umrla sam od straha. ugl, cerviks mi se skratio malo, sad je 3,98cm, polucentriran (štagod to značilo), beba je 2450 :strah , već sad je veći nego prvorođena pri porodu :shock , zapravo je sasvim normalna beba, samo je to meni apstrakcija :lol , radio mi je i CTG koji je bia savršen, ništa posebno, samo odmarat malo više i eto, ma nek doguram do 36tt i onda me briga šta će se dogodit. jutros sam vadila krv za KKS i CRP i još sendimen urina, pa čekam sada da mi pošalju mailom nalaz. i ostaje mi pregled idući tjedan regularno.

kitty kad ti ideš? ili si već bila? javi seeeee :joy

ladybug da akrobacije, ni ne znaš šta sve možeš dok ne dođeš u tu situaciju :lol pitala ja MM-a oće mi pripomoć..samo je reka FUJ.hahhaha.mamicu ti tvoju, a nije ti fuj kad ti "zatreba" :zub

31 ožu 2016, 08:29

Jutro cure!

Kitty kad ideš?? Ajde javi se da znamo kako ti je? Nećeš valjda odmah ostati u rađaoni ;)

Ladybug a tko ne trlja ruke kad nas vidi :lol O akrobacijama neću, muka mi kad pomislim samo kako izgledam u kupatilu, još mi md govori nekidan da brijem noge samo kad idem kod gin., još najbolje da i za njega to sad radim, jedva održavam balans :spota :bidan

Lilki uh... mogla bi i ti brzo! Nisi imala trudove na ctg?
Tvoja bebica je sasvim u redu po veličini, koliki su bili moji.... jučer sam išla kupovati robicu i uzimam sve 62 (klinci su mi bili dugački 54 kad su se rodili tako da u 56 nisu ni stali, a ova bebica je još na zadnjem pregledu bila cca. 46 cm) i kaže mi mama: a vidi kako je ovo slatko, broj 40! :lol

31 ožu 2016, 08:36

buba nisam imala trudove na ctg-u..ko zna koji vrag se desio, u svakom slučaju nije mi bilo lijepo, totalno drugačiji bolovi nego do sada, kaže gin, da je to kod mene vjerovatno malo izraženije, zbog konstitucije i jačeg mišićnog tkiva, ono, ušla sam "učvršćena"u trudnoću :nata

a brijanje :whew

31 ožu 2016, 09:41

ima još vremena :lebdi - u 12 sam naručena, vjerojatno ću čekati nešto vremena. spremna sam. otuširah se, zdepilirah što se dalo zdepilirati, skuhala ujutro ručak, pobacala što je bilo kvarno iz frižidera, oprala i objesila mašinu veša, složila veš koji je trebalo složiti, laganini oprala wc, pripremila izdajalicu i šeširiće za dojenje na vidljivo mjesto (jer, jao, kada MM krenem objašnjavat'...), zalila cvijeće, sada ću poslati par mailova - i to je to. čak sam obavila i veliku nuždu - nakon valjda par tjedana mučenja. :lebdi krećem skoro put bolnice. naravno da me križa bole od toliko đipanja ujutro. :drink

a onda će mi lijepo skinuti šav, poslati me doma, a ja ću se brzinom puža otvarati i roditi za cca. dva tjedna :p još ću tridesetpet puta skuhat' ručak, zaliti cvijeće, zarast' ću u dlake itd. :lol

lilki, super da si išla na pregled i da je bebač veliki. ako možeš, malo uspori, barem još 2-3 tjedna :kiss
Tema je zaključana