28 ožu 2016, 16:43
kako ste..sve najbolje vam želim, sa zakašnjenjem.
noćas sam opet imala neke čudnjikave bolove i zatezanja, vrtila san se ko na roštilju, još mi je M navukla konjuktivitis, pa joj se slipilo oko noćas, pa smo to čistile.puf puf
ja baš ne volim posuđivat, malo sam weird po tom pitanju, al ne volim, šta god sam do sada posuđivala od sebe, nikad nisam dobila nazad kako treba, a za sebe ne volim posuđivat, jer mi se ne da pazit.tako da.ja kupim sve, a uostalom imam sestru, i dala sam joj rok do kraja godine da ostane trudna da joj mogu utrapit sve živo 
sa M sam izašla u trudničkim rebatinkama, u Vansicama i neka majca/košulja kratki rukav..a ona mi je imala neku lipu tuticu, končanu kapicu i u paketini je bila.28 ožu 2016, 18:46
28 ožu 2016, 18:57
pa sam si smiješna. I služila sam da mi se tako rasirrasiri samo kad cure nosim.
28 ožu 2016, 19:33
a tlak, nikad niži 28 ožu 2016, 20:01
i cice su dosle pa sam si nekako zadovoljna
29 ožu 2016, 12:34
em što skoro ništa nisam spavala (vrag im odnio promjenu sata!) em što se od doručka (jedna kiflica i čaša soka od jabuke) osjećam kao da sam progutala balon pun vode - koji stalno prijeti da izleti van. trbuh mi je i dalje još jako visoko, ni blizu onog olakšanja o kojemu se govori u visokom stadiju trudnoće. žgaravica koma. + ništa, ali bukvalno ništa mi više ne stane u želudac. još me je teta koja dolazi čistiti iskomentirala skroz na skroz - pa kako mi je guza narasla, pa kako mi je trbuh velik, pa kako mi se je lice promijenilo, pa... daj mi, ženo, koji kompliment, please, ionako mi je teško!
29 ožu 2016, 13:15
ajme lijepo te pocastila tetakittyilevin je napisao/la:čizs, što je meni danas loše.em što skoro ništa nisam spavala (vrag im odnio promjenu sata!) em što se od doručka (jedna kiflica i čaša soka od jabuke) osjećam kao da sam progutala balon pun vode - koji stalno prijeti da izleti van. trbuh mi je i dalje još jako visoko, ni blizu onog olakšanja o kojemu se govori u visokom stadiju trudnoće. žgaravica koma. + ništa, ali bukvalno ništa mi više ne stane u želudac. još me je teta koja dolazi čistiti iskomentirala skroz na skroz - pa kako mi je guza narasla, pa kako mi je trbuh velik, pa kako mi se je lice promijenilo, pa... daj mi, ženo, koji kompliment, please, ionako mi je teško!
ako nije imala sta pametnije za reci mogla je sutit...
otpratila sam ih jutros,nesto pojela i zaspala.poslje me neka mucnina oprala..malo je falilo da se ne zrigam
29 ožu 2016, 14:07
A u Zgu kad smo bili su bila neka super 2 u 1, sa onim velikim kotačima, ali mi se činilo nezgodno sklapanje. Ova moja mogu s jednom rukom sklopiti i otvoriti.lilkillaink je napisao/la:ja baš ne volim posuđivat, malo sam weird po tom pitanju, al ne volim, šta god sam do sada posuđivala od sebe, nikad nisam dobila nazad kako treba, a za sebe ne volim posuđivat, jer mi se ne da pazit.
29 ožu 2016, 14:16
ostalo nismo ni morali posuđivati - poklonila mi je jedna frendica rabljenu kadicu
ostalo je od prvorođene. kolica imamo peg perego 3 u 1 od prvorođene.
baš neki bezveze dan - trebala bih se onako dobro naspavati, a nikako. baš sam na pola energije. nemam pojma otkud ću pokupiti energiju za porod, majkemi.
29 ožu 2016, 14:23
I super za frizuru! Ponekad takve sitnice mogu malo dignuti raspoloženje. A tetu čistilicu drugi put dobro našptaj!
To je bilo kao u filmu! Onda sam došla u onu kao šok sobu i žene tamo umrle od smijeha dok su mi prepričavale što sam sve vikala
Tako da razmišljam o epiduralnoj... uzela sam ju na prvom porodu, na drugom mi nisu dali jer sam bila već 6 cm otvorena.29 ožu 2016, 14:42
- neš' mi komentirat' guzicu u 9. mjesecu trudnoće
. nakon četiri (4) mjeseca mirovanja ili moranja mirovanja. to se jednostavno ne radi
29 ožu 2016, 14:52
kittyilevin je napisao/la:a teta čistačica - jao, danas je fasovala skidanje, pranje, peglanje i vraćanje zavjesa - neš' mi komentirat' guzicu u 9. mjesecu trudnoće . nakon četiri (4) mjeseca mirovanja ili moranja mirovanja. to se jednostavno ne radi
29 ožu 2016, 15:01
29 ožu 2016, 16:41
a vidim da je i platila odma
29 ožu 2016, 17:08
- dapače, to mi totalno ima smisla, ako su stvari dobro uščuvane, zašto ne? pa i ja ću svoje stvari proslijediti nekomu komu će trebati. izdajalica mi je bezveze, to fakat volim imati svoje (s prvorođenom sam je non-stop koristila, ali čak i to mi je fuj ponovno koristiti, pa sam kupila novu). ali da nemam od prvorođene robicu, vrlo rado ne bih sve kupovala.
29 ožu 2016, 18:37

29 ožu 2016, 20:45
Buba je napisao/la:Sutra idem u shopping a oni neka nose koliko žele
Razmišljam o porodu na stolčiću, baš sam čitala o tome da je lakše i manje bolno.... a Rijeka ima taj stolčić, kažu da se može i probati ranije....
Ja sam na dijeti, tj. ne jedem navečer, samo jogurt dolazi u obzir, i kile i žgaravica, a i loša probava ne idu mi na ruku, pa stvarno.moram pripaziti....
navodno da je super i sve sta sam citala su pozitivna iskustva
29 ožu 2016, 20:48
tupa bol u križima, imam feeling da će mi sve ispasti. trbuh mi je pun k'o šipak - mala jedva stane, točno kužim kako je bebačica sva skvrčena jadna. spremna sam
29 ožu 2016, 22:10
30 ožu 2016, 07:42
i otkazao sve. Valjda kako ja pričam stalno boli me ovo, boli me ono... on se prestrašio i sad smo zaustavili život.
On bi mene najradije zavezao za krevet dok me ne ulove trudovi
Znači kad te "rašiju" u četvrtak, možemo očekivati drugu proljetnu bebicu!
Ja ću to isto ali vjerojatno za vikend.. grijemo se na drva i zavjese, inače bijele, poprimile su čudnu boju....
Razmišljam jedino da odem do pedikera jer ne mogu ni nokte odrezati kako spada.... 30 ožu 2016, 08:33
Buba je napisao/la:Kitty ti si skroz spremna!Znači kad te "rašiju" u četvrtak, možemo očekivati drugu proljetnu bebicu!
![]()
![]()
vidjet ćemo. trbuh mi je jako visoko. to pak može biti povezano s time da nisam prvorotka, sve se može spustiti bukvalno u nekoliko sati. vidjet ćemo.
. prema svima ostalima sam totalno nemilosrdna - jučer navečer su fasovali i biciklisti koji su se vozili gdje po mom trudničkom feelingu ne bi smjeli jer ugrožavaju moje nerođeno dijete. bogami su fasovali
)
30 ožu 2016, 08:36
rekla sam mu sinoć, da bi najradije njemu dala da me porodi. to bi nas dvoje super odradili
jer, zadnji put sam ležala s njom u krevetu kad sam imala trudove, da nisam otišla kući kad sam otišla, vjerovatno bi joj zalila krevet
, a i navija da rodim na njen rođendan 28.4.
i onda sam ja na redu iza tebe..divota
ne volim da mi neko dira noge, možete se smijat, ali dođe mi da povratim.baš mi nije ugodno 30 ožu 2016, 08:39
lilkillaink je napisao/la:[
kitty tebi sutra skidaju šav?
30 ožu 2016, 09:01
svaka ti čast na sabranosti..možda ne boli to skidanje šava? sutra nam moraš pisat cili dan!! da te pratimo kako treba 
30 ožu 2016, 11:24
vec neko vrijeme nemam pristup tom djelu tjela.pedikeri trljaju ruke kad vide trudnicu
a pripreme za pregled kod gina...o muko koje akrobacije
30 ožu 2016, 22:12
spremna sam
31 ožu 2016, 08:11
, već sad je veći nego prvorođena pri porodu
, radio mi je i CTG koji je bia savršen, ništa posebno, samo odmarat malo više i eto, ma nek doguram do 36tt i onda me briga šta će se dogodit. jutros sam vadila krv za KKS i CRP i još sendimen urina, pa čekam sada da mi pošalju mailom nalaz. i ostaje mi pregled idući tjedan regularno.
pitala ja MM-a oće mi pripomoć..samo je reka FUJ.hahhaha.mamicu ti tvoju, a nije ti fuj kad ti "zatreba"
31 ožu 2016, 08:29
O akrobacijama neću, muka mi kad pomislim samo kako izgledam u kupatilu, još mi md govori nekidan da brijem noge samo kad idem kod gin., još najbolje da i za njega to sad radim, jedva održavam balans
31 ožu 2016, 08:36
31 ožu 2016, 09:41
- u 12 sam naručena, vjerojatno ću čekati nešto vremena. spremna sam. otuširah se, zdepilirah što se dalo zdepilirati, skuhala ujutro ručak, pobacala što je bilo kvarno iz frižidera, oprala i objesila mašinu veša, složila veš koji je trebalo složiti, laganini oprala wc, pripremila izdajalicu i šeširiće za dojenje na vidljivo mjesto (jer, jao, kada MM krenem objašnjavat'...), zalila cvijeće, sada ću poslati par mailova - i to je to. čak sam obavila i veliku nuždu - nakon valjda par tjedana mučenja.
krećem skoro put bolnice. naravno da me križa bole od toliko đipanja ujutro.
još ću tridesetpet puta skuhat' ručak, zaliti cvijeće, zarast' ću u dlake itd.