kako ste..sve najbolje vam želim, sa zakašnjenjem.mi smo jučer bili kod mojih na doručku i ručku, posli doručka bacili šetnju po žnjanu, a posli je MM otiša u grad s M, a ja san ležala doma sa mojima.ko trut sam bila
kitty tebi u četvrtak skidaju šav? a mene stalno boli i peče oko cerviksa, majke mi imam osjećaj da će mi samo u jednom momentu sve ispast na pod
noćas sam opet imala neke čudnjikave bolove i zatezanja, vrtila san se ko na roštilju, još mi je M navukla konjuktivitis, pa joj se slipilo oko noćas, pa smo to čistile.puf pufšta se robice tiče, imam masu šta od M mogu iskoristit, a i kupila sam sve po akcijama i sniženjima, opremila sam ga bar do zime i baš sam zadovoljna
ja baš ne volim posuđivat, malo sam weird po tom pitanju, al ne volim, šta god sam do sada posuđivala od sebe, nikad nisam dobila nazad kako treba, a za sebe ne volim posuđivat, jer mi se ne da pazit.tako da.ja kupim sve, a uostalom imam sestru, i dala sam joj rok do kraja godine da ostane trudna da joj mogu utrapit sve živo 
ne znam u čemu bi ja izašla iz rodilišta.najradije bi u pidjami
sa M sam izašla u trudničkim rebatinkama, u Vansicama i neka majca/košulja kratki rukav..a ona mi je imala neku lipu tuticu, končanu kapicu i u paketini je bila.bole me leđa, stavila sam frižider da se odmrzne, moran ga sredit , ujutro mi stiže novi. ako stigne dovoljno rano, možda uspijem izvadit krv za RH faktor, ako ne sutra onda ću prekosutra.

pa sam si smiješna. I služila sam da mi se tako rasirrasiri samo kad cure nosim.

a tlak, nikad niži 

ako nije imala sta pametnije za reci mogla je sutit...

I super za frizuru! Ponekad takve sitnice mogu malo dignuti raspoloženje. A tetu čistilicu drugi put dobro našptaj!
- neš' mi komentirat' guzicu u 9. mjesecu trudnoće
. nakon četiri (4) mjeseca mirovanja ili moranja mirovanja. to se jednostavno ne radi

tupa bol u križima, imam feeling da će mi sve ispasti. trbuh mi je pun k'o šipak - mala jedva stane, točno kužim kako je bebačica sva skvrčena jadna. spremna sam 

Znači kad te "rašiju" u četvrtak, možemo očekivati drugu proljetnu bebicu!
Razmišljam jedino da odem do pedikera jer ne mogu ni nokte odrezati kako spada....

, već sad je veći nego prvorođena pri porodu