Sada je: 26 svi 2026, 06:42.
Moderator/ica: Diami
.
jel se to kaj kuha kod tebe? 
, ne, ne, ni pod razno trenutno 

)

hvala unaprijed 
(Mislim da na standardnom uzv pregledu gledaju sve bebine mjere i to upisuju u onu uzv knjižicu)
plavooka12 je napisao/la:srijedom popodne je dr. Prka!
A jel znate jel dr. Zudenigo ima trudničku ambulantu? Njega bih rado izbjegla!!!
moja ljubav, ako ćeš imati vremena napiši kak je sad stanje gore? Kakvo je osoblje?
ja sam rodila prije 4 godine, i bilo je grozno, tek su dobili licencu "Rodilište prijatelj djece", djelatnici su bili needucirani, svi nervozni, nije bilo dosta krevetića za bebe, čak ni za rodilje, pa smo bile na drugim odjelima, higijena prostora užasna...
nadam se da je sad stanje puno bolje, u trudničkoj ambulanti su svi sada toliko ljubazni, da se osjećam kao da sam došla u neki sasvim drugi svijet!

plavooka12 je napisao/la:ja sam se naručila u trudničkoj samo za pregled u 38. tjednu, a radio mi je i uzv za procjenu težine i gledao mi je plodnu vodu, a od 39 tjedana mi još rade i ctg ali to mora pisati na uputnici!
kad ideš kod svog ginića po uputnicu za pregled, traži i još jednu za uzv, pa se odmah raspitaj u trudničkoj amb.(Mislim da na standardnom uzv pregledu gledaju sve bebine mjere i to upisuju u onu uzv knjižicu)

bubimiri je napisao/la:usput, je li mi vrijedi ta uputnica bar mjesec dana ili svaki put prije pregleda moram po novu? Zagreb je jako velik (raste zajedno s mojim trbuhom)![]()
, a sve mi je na različitim stranama.....

plavooka12 je napisao/la:morati ću te razočarati, za svaki pregled treba ti nova uputnica, pa probaj tražiti unaprijed za nekoliko pregleda!

bubimiri je napisao/la:plavooka12 je napisao/la:morati ću te razočarati, za svaki pregled treba ti nova uputnica, pa probaj tražiti unaprijed za nekoliko pregleda!
![]()
![]()
auch, hvala opet na info! pa to je strašno.

predala uputnicu na ginekološku

mislim drugi
mrs. eastwood je napisao/la: sve uredno označeno strelicama i putokazima
hvala 

....

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.