Sada je: 27 srp 2026, 18:01.

Proljetne mame i bebe (2. dio)

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Re: Proljetne mame i bebe (2. dio)

PostPostao/la lilkillaink » 03 tra 2016, 08:23

pa ja ću popi*** , M od sinoć opet ima fibru :ajme :ajme već mi je puna kapa, majke mi :place svega se zaredalo. Ujutro je vodim vadit krv, pa ćemo vidit šta se događa..ne može ovaj kraj proć glatko nikako izgleda :gaah

Meni će ginkolog sutra valjda javit nalaze briseva. Jučer je ctg bio odličan, dr. koji je bio dežuran jer bio divan i pažljiv, i sestre u ekipi. baš neke zafrkantice. Bilo bi lipo potrefit takvu ekipu kad dođem rodit, nekako te smiri takva atmosfera.

Jučer sam popeglala tetra pelene i najosnovniju robicu za bebu, sad se definitivno moram natirat spremit stvari za rodilište i za izlazak. Otvorila sam sinoć one Chiccove uloske, bokte, pa ono je dugo ko podlaktica :lol ima da upije i šta ne treba obavila sam i u Kozmu jučer shopping, sad stvarno imam svega, mislim da prvih misec dana neću morat ništa kupit od kozmetike, pelena i tih gluposti. A kolostrum mi lijeeeeeee.

Mislim da imam kombinaciju za izać iz rodilišta. Mislim.
slika

slika
lilkillaink
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la kittyilevin » 03 tra 2016, 09:19

Cure, ja rodila... Oko 2 u noci krenuli bolovi nalik menstrualnim, u 4 dosli u bolnicu. Vodenjak pukao oko 5, u 6.30 stigla ljubav Neva. Skoro 3 kg i 48 cm.
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la lilkillaink » 03 tra 2016, 09:25

Kitty :joy :rodj :joy :rodj
slika

slika
lilkillaink
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la mlada mama19 » 03 tra 2016, 11:00

Aaaaaaaa Kitty predivnoooooo! Cestitke od srca na brzom porodu a malenoj dug i sretan zivot! Bas sam happy :joy

Lilki pripreme zavrsne u tijeku ha? Kako je M?
Mi isto jucer obavili shoping u kozma, imam jos par sitnica kupit i to je to.
Torbu spremam do kraja mjeseca i onda cekamo . Naravno u 5mj me ceka peglanje i to sve jer radim do kraja 4. a tada zaista ne stignem.
U srijedu pregled.
slikaslika
mlada mama19
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Janja » 03 tra 2016, 12:21

Kitty čestitke na curki prekrasnog imena :joy .

Ja opet počela kasljat i curi mi nos,baš sam jadna jer mi je to dosadilo.

Jučer sam preslagivala robu, imam tako malo stvari :roll morat ću ipak neku kupovinu obaviti bar za osnovno. A neznam ni sta da uzmem za izlazak iz bolnice a da se beba ne prekuha, a opet razmišljam njima nije još centar za regulaciju topline dobro razvijen pa u nemogu ubundat i ak nest malo deblje obuće.

Sutra idem na OGTT 2 put, pa ćemo vidjet kakvo je stanje.
Moja bebolina se rita stalno, jučer sam imala osjećaj kao da hoće pobjeći van. Donji dio leda. Prepone su me sinoć tako voljele da sam se rasplakala, i jedva zaspala. Prekjucer me mm malo izmasirao čisto da mi bude mrvu lakše.

Sa sinom sam u ovom 32 tt bila već lagano otvorena, a kakvo je sad stanje nemam pojma, otičem lagano.

Nisam još ništa za sebe kupila od tih potrepština, moram krenuti. Meni je najbolja kombinacija libress noćni sa lola vatrenim uloskom. I obavezno si uzmem i normal uloske jer mi brzo stane to pjevanje.
slikaslikaslika
Janja
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Buba » 03 tra 2016, 12:53

Kitty čestitam!!!! :rodj :joy :rodj :joy
Super brzi porod!!!! Želim vam što brži dolazak kući!

Ja imam kombinaciju i za bebu i za sebe, u čemu ćemo izaći iz rodilišta. Jučer smo isto bili u Kozmu, kupila sam par sitnica, nisam znala više što bi, 1 paket pelena... totalno sam izgubljena oko tih stvari :ajme Kupila sam i sebi još jednu spavaćicu, tako da smo spremni.... još samo da to sve složim u torbe u gotovo.... :)
Value has a value only if its value is valued.
Buba
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la IINA » 03 tra 2016, 15:12

kitty :kiss :buket :joy
...i sa ovom divnom vijesti ključam ovaj dio.
otvaram novi...
viewtopic.php?f=35&t=79268&p=3615933#p3615933
------------------------------
Odluka da postanete roditelj, značajna je! Morate prihvatiti da će Vam srce zauvijek živjeti izvan tijela!
IINA
Sveta krava

Prethodna

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.